Resultaten voor recept voor ballekes met witte selder

Venkelsoep met ballekes en kaastoastjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/venkelsoep-met-ballekes-en-kaastoastjes

... Venkelsoep met ballekes en kaastoastjes - Snij eerst alle groenten voor de soep fijn. Begin met de venkel: snij doormidden en snij daarna in schijfjes. Snij daarna ook het wit van de prei en de selder in fijne stukjes. Snipper ineens ook een uitje fijn.  Stoof de groenten ...

Mosselen met lookboter en witte wijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-lookboter-en-witte-wijn

... Mosselen met lookboter en witte wijn - Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol op en zet even koud. Snij de ajuin, selder en wat peterselie grof. Was de mosselen. Stoof ajuin, selder en peterselie ...

Broodje met verse zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-verse-zalm

... Broodje met verse zalm - Snijd de selder in fijne reepjes en de komkommer in gelijke plakjes. Meng de selder met de olijfolie, schik er de zalmcarpaccio op en besprenkel deze met het citroensap. Laat één zijde een vijftal minuten marineren (het resultaat is ook dat ...

Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hamrolletjes-met-selder-en-kruidenbechamel

... Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel - Voorbereiding: verwarm de oven voor op 195°C Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water en giet af Schil de selder, verwijder het lof en kook gaar in water met peper, zout, tijm en laurier Smelt de boter en roer ...

Seldersoep met appel, scampi en tomatenblokjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/seldersoep-met-appel-scampi-en-tomatenblokjes

... Seldersoep met appel, scampi en tomatenblokjes - Snijd de selder fijn, ontvel en ontpit de tomaten en snijd de appel in kleine blokjes. Stoof de selder aan, doe er de appel aan toe en overstrooi met de bloem, laat even aanstoven. Voeg er de witte wijn en het water aan ...

Sas Kookt!: Seldersoep met rijst

http://saskookt.blogspot.be/2011/04/seldersoep-met-rijst.html

... en struik groene selder bij uit het groentenpakket. Daar moest dringend iets mee gedaan worden! In de soep gedraaid dan maar. Het recept vond ik op Libelle Lekker en het is werkelijk een heerlijk soepje geworden!Voor 6 personen:olijfolie50 g risottorijst (of andere ...

Sas Kookt!: april 2011

http://saskookt.blogspot.be/2011_04_01_archive.html

... en struik groene selder bij uit het groentenpakket. Daar moest dringend iets mee gedaan worden! In de soep gedraaid dan maar. Het recept vond ik op Libelle Lekker en het is werkelijk een heerlijk soepje geworden!Voor 6 personen:olijfolie50 g risottorijst (of andere ...

Sas Kookt!: Balletjes met selder

http://saskookt.blogspot.be/2011/08/balletjes-met-selder.html

... maar ik had het thuis nog nooit gegeten. Gehaktballetjes met selder klinkt ook niet zo spannend moet ik toegeven, maar als je dit recept van Jeroen Meus geprobeerd hebt, ben ik zeker dat je er fan van bent! Ik maakte het een tijd geleden al, maar merkte dat het nog niet op de blog beland was. Vanavond staat het opnieuw op het menu ...

Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/krokantje-met-gekonfijte-foie-gras-slaatje-van-waterkers-witte-selder-en-granny

... Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori. - Stoom de foie gras in de vacuümverpakking 5 minuten in een stoomoven van 100°. Koel onmiddellijk af in ijswater. Pel de rauwe langoustinestaarten en ...

Mosselen met witte wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mosselen-natuur

... Mosselen met witte wijn - Snijd de uien, look, peterselie en selder fijn en stoof ze aan in wat boter. Voeg er de mosselen aan toe en laat gedurende 5 minuten garen onder deksel. Voeg er de wijn, tijm en laurier bij en kruid naar smaak. Laat nogmaals doorkoken ongeveer ...