Resultaten voor hoe bewaar ik peren in bokaal

Recept voor Chutney met noten en peren | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chutney-met-noten-en-peren/

... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 peren Toevoegen sap van 1 citroen Toevoegen 100 g noten Toevoegen 50 g bruine suiker Toevoegen ...

Budget: gepocheerde peren - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/budget-gepocheerde-peren/

... jk dessert dat ook nog eens goedkoop is? Met deze gepocheerde peren trek je echt volle zalen! En dat terwijl je er zo weinig voor hoeft te doen. Instructies Snijd de peren doormidden en ontdoe ze van het klokhuis. Breng het water met de honing, kaneel, nootmuskaat en steranijs aan de kook. Voeg de peren toe en dr ...

Recept voor kaneelsiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kaneelsiroop

... Bereiden: Breek de kaneelstokken en doe alle ingrediënten in een steelpan, los de suikers op een klein vuur op tot tegen het kookpunt. Laat afkoelen en bewaar alles in een glazen bokaal, schud dagelijks gedurende 7 dagen. Zeef en bewaar in fles met dop.  ...

Peren met chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/peer/peren-chocolade

... peren met chocolade 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 4 grote peren 1 glaasje droge witte wijn 30 g kristalsuiker 100 g pure chocolade melk Bereiden Schil de peren ...

Clafoutis met peren en amandelschilfers | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-peren-en-amandelschilfers

... Clafoutis met peren en amandelschilfers - Smeer de bakvorm in met boter. Schil de peren, snijd ze in stukjes en leg ze in een ovenschotel. Breng de melk en de room aan de kook. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit schuim. Voeg de kokende melk/room eraan ...

Gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofde-peren-met-parfait-van-hasseltse-speculaas-en-heidebittroom

... Gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom - Schil de peren en kook ze in de koffie. Voeg tijdens het koken de Kandijsuiker, de steranijs en het kaneelstokje toe (de kooktijd hangt af van de soort peer, harde peren 20 minuten, malsere peren ...

Sabayon met peren | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/sabayon-met-peren

... Sabayon met peren - Alle ingrediënten voor de sabayon loskloppen alvorens deze op een zacht vuurtje te kloppen tot er een binding ontstaat. Eens het begint de binden het vuur hoger zetten en blijven kloppen tot een stijf geheel. Overgieten in een koude pot om te ...

Warme cake met peren | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warme-cake-met-peren

... Warme cake met peren - Meng de bloem met de gesmolten boter, suiker, eieren en amandelpoeder. Schik de grof gesneden peren in een taartvorm of in aparte schoteltjes en overgiet met het beslag. Bak 25 minuten op 190 graden. Ingrediënten 2 peren 150 gr bloem 150 gr ...

Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas

... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de ...

Jeroen Meus - Opgelegde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgelegde-groenten

... Opgelegde groenten - Door groenten op te leggen, bewaren ze lang. De witte kool is lekker in een salade, de champignons gebruik je als aperitiefhapje en de augurken zijn een klassieker in elke keuken. - 0. Breng het water met de azijn aan de kook. Doe er zout, suiker, ...