Resultaten voor platte peterselie
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-sabayon-van-witbier-en-gefrituurde-peterselie
... p de sabayon op een licht vuurtje tot een schuimige massa. Blijf kloppen tot de eiermassa gaar is en breng op smaak. Frituur de platte peterselie. Serveer de asperges met de sabayon en de platte peterselie. Ingrediënten 2 botten Asperges 3 eigelen 3 eierdopjes witbier citroensap ½ bot platte peterselie ...
Roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/roggevleugel-met-olie-van-platte-peterselie-en-kappertjes
... Roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes - Dep de rogvleugels droog en kruid ze met peper en zout. Bak de rogvleugel mooi aan op de barbecue. Snij de sjalotjes fijn samen met de zongedroogde tomaatjes. Meng dit met olie van de zongedroogde tomaatjes ...
Aardappel-knoflookpuree met scampi's | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappel-knoflookpuree-met-scampis
... Aardappel-knoflookpuree met scampi's - Frituur de platte peterselie in de frituurolie en bewaar op een stukje keukenrol. Pel de knoflook en kook ze samen met de aardappelen gaar (of stoom 8 minuten op 120 graden). Pureer de look met de aardappelen, voeg er 1 eetlepel ...
Mosselen met platte peterselie en look | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/mosselen-met-platte-peterselie-en-look
... Mosselen met platte peterselie en look - Snij de selder en de uien in stukken en hak de peterselie grof. Doe dit alles in een mosselpot samen met de stengels van de koriander, de look en een klontje boter. Was de mosselen en schik ze op de groenten in de mosselkom. Kruid ...
https://koken.vtm.be/recept/taboule-met-munt
... Taboulé met munt - Giet de couscous in een platte schaal met boord. Overgiet met hete kippenbouillon, sap van ½ citroen. Breng een plasticfolie aan en laat de couscous 5 minuten rusten, daarna met 2 vorken de couscous losmaken (eigenlijk mag dit zelfs met de vingertoppen). ...
Kabeljauw met parmezaankorstje en venkelpuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-met-parmezaankorstje-en-venkelpuree
... d blenden met gesmolten boter en gemalen parmezaan. Kruiden. Aardappelen koken en pureren met wat boter, peper en zout en gehakte platte peterselie. Stukjes vis kruiden, en overdekken met het parmezaanmengsel. Afbakken in de oven : 8 min op 200°C. Venkelpuree schikken op de borden. Daarop de vis. Garneren met wat geconcasseerde tomaatjes, platte peterselie, en de aardappeltjes. Ingrediënten kabeljauw 2 venkels look olijfolie 6 sneden wit brood 100 gr gema ...
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/pico-de-gallo
... llo - Ontpit de tomaten, snij in fijne blokjes en meng met fijngehakte look, fijngehakte sjalot, gehakte koriander en fijngehakte platte peterselie. Afwerken met een flinke scheut olijfolie en limoensap. Serveer op de gegrilde sneetjes stokbrood. Ingrediënten ½ sjalot 1 teentje ...
Herfstsalade van aardappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/herfstsalade-van-aardappel
... met de vinaigrette en kruid met de PH honing-mosterdkruiden. Serveer in een diep bord met de gestoofde champignons en werk af met platte peterselie. Ingrediënten 100 gr girollen 100 gr cantharellen 1 teentje gehakte look platte peterselie honing-mosterdkruiden boter 20 gekookteaardappelen salie 1 ei 1 el mosterd 2 el azijn 4 el water olie peper zout 2 el pickles zonder groentjes ...
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-scampi
... gehakte look en 2 eetlepels fijngehakte peterselie toe aan de geklopte room. Serveer het soepje met de geklopte room. Versier met platte peterselie en spaghettikruiden. Ingrediënten 20 scampi 1 wortel ½ prei 1 selderstengel enkele pijpajuintjes boter 1½ dl water 1 teentje look 4 el PH Kreeftenbouillon ½ dl room 4 el opgeklopte room platte peterselie ½ dl witte wijn spaghettikruiden ...
Kalfslever met sjalotten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslever-met-sjalotten
... r en voeg er een eetlepel Runderbouillon aan toe. Laat het geheel voor de helft inkoken. Serveer met puree. Versier met kervel of platte peterselie. Ingrediënten 4 schijven kalfslever 4 sjalotten ½ dl frambozenazijn 1 dl water 1 el runderbouillon 2 el suiker puree Kervel of platte peterselie bakboter ...