Resultaten voor piet huysentruyt:quatre quart cake met appelen
Appelmoes voor grote groep | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelmoes-voor-grote-groep
... Appelmoes voor grote groep - Schil de appelen, snij het klokhuis eruit en snij ze in kleine blokjes. Smelt de boter in een kookpot en voeg de appelen en suiker toe. Laat dit even aanstoven. Bestrooi met kaneel en bedek de bodem met wat water. Zet het deksel op de pot ...
Tarte tatin met zure room | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tarte-tatin-met-zure-room
... Tarte tatin met zure room - Schil de appelen, snij ze in 4 en verwijder het klokhuis. Smelt de boter in een grote pan en doe de suiker erbij. Roer in de pan tot de karamel mooi bruin is. Leg de appelen in de pan op de karamel, leg het bladerdeeg erop en sluit alles ...
Appeltaart met crumble | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appeltaart-met-crumble
... Appeltaart met crumble - Meng de boter, bloem en suiker met de handen tot een crumble. Rol het bladerdeeg op het boterpapier uit op een bakplaat. Snij de appelen in schijfjes. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Schik de appelschijfjes in waaiervorm op het deeg, ...
Quatre-quarts cake met citroen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/quatre-quarts-met-citroen
... Quatre-quarts cake met citroen - Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de bodem van een diepe, vierkante bakvorm van 20 cm in en bekleed met bakpapier. Mix de boter en suiker tot een bleek en romig mengsel. Klop de citroenschil en vanille erdoor. Voeg de eieren één ...
Appelcrumble | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelcrumble
... Appelcrumble - Meng de bloem en de suiker. Doe de boter in kleine klontjes en kneed bij de bloem met suiker. Snijd de appel met de schil in blokjes en meng met een snuifje kaneel en een klein beetje bruine suiker. Beboter een ovenschaal. Leg de appelen erin. Overstrooi ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Jeroen Meus - Cake met appel, mascarpone en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-appel-mascarpone-en-speculaas
... cake met appel, mascarpone en speculaas - Deze cake is meer dan een klassieke quatre-quarts maar wel even eenvoudig klaar te maken. Wat deze gevulde versie van het gekende viervierdengebak zo fantastisch maakt, zijn de verse appelcompote, ...
Glutenvrije appeltaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/glutenvrije-taart
... Glutenvrije appeltaart - Doe de boter in een kom en meng de suiker erbij. Houd een klein beetje suiker opzij om het eiwit op te kloppen. Meng er een beetje vanillesuiker onder en roer er 4 eiwitten door met de garde. Voeg de bloem toe en roer alles goed tot één geheel. ...
Jeroen Meus - Baked Alaska met pistache en kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baked-alaska-met-pistache-en-kersen
... Baked Alaska met pistache en kersen - Baked Alaska of een ‘omelette sibérienne’ is een ijsgerecht dat vaak als dessert wordt gegeten. De opbouw is altijd dezelfde: een bolle vorm met langs de buitenkant een laag van simpele quatre-quart cake, gevuld ...