Resultaten voor peter goossens fazant fine champagne
Jeroen Meus - Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-fine-champagne-met-witloof-en-pommes-gaufrettes
... fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Af en toe haalt Jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige 'fine champagne' saus is daar een schoolvoorbeeld van. 'Fine champagne' ...
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...
Champagne met gegrilde perzik | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/champagne-met-gegrilde-perzik
... champagne met gegrilde perzik - Leg de in blokjes gesneden perzik op de grill. Voeg toe aan de champagne. Leg het lavendelbloempje mee in het glas. Ingrediënten ½ perzik 4 lavendelbloempjes 4 glazen champagne ...
Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras
... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles ...
Cocktail: Champagne Love Shot | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cocktail-champagne-love-shot
... Cocktail: champagne Love Shot - Dit is een heerlijke cocktail, perfect in de zomer, als opener tijdens een feest of ideaal als aperitief op Valentijn.Tip: gebruik coulis van passievrucht, mango, framboos, aardbei of bosvruchten. Giet de vruchtencoulis in een glas. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/21/champagne-met-hartjes
... champagne met hartjes - Een romantisch champagnedrankje - Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen . Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over. ...
Ijslolly van aardbeien met champagne
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ijslolly-van-aardbeien-met-champagne
... IJslolly van aardbeien met champagne - IJslolly van aardbeien met champagne - Verwarm het water de suiker en het limoensap in een steelpan tot de suiker is gesmolten. Laat afkoelen.Verwijder het kroontje van de aardbeien en pureer ze samen met het suikerwater. ...
Fazant opbakken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken
... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit ...
Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes
... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en ...