Resultaten voor peren banketbakkersroom bladerdeeg

Schuimtaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimtaart

... Schuimtaart - Bak de voorverpakte bladerdeeg blind in een bakvorm. Klop de eiwitten stijf met 1/3 van de suiker. Op het einde spatel je de rest van de suiker erdoor. Bestrijk de gebakken bladerdeeg met banketbakkersroom en daarboven de opgeklopte eiwitten. Bak in een ...

Peren galette | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/peren-galette/

... llesuiker en kaneel. Besmeer de bladerdeegrondjes met het roomkaas mengsel. Vouw de randjes van de bladerdeegrondjes om. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in dunne plakjes. Bedek het bladerdeeg met plakjes peer. Eventueel kun je nog een extra snuf kaneel over de peer verdelen. Bak de peren galettes ongeveer 20 minuten in de oven. Serveer met een snuf poedersuiker. 1 rol bladerdeeg, 1,5 peer, 50 gr roomkaas naturel, 1 zakje vanillesuiker, 1 tl kaneel, poedersuiker ...

Bladerdeeg met rode vruchten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeeg-met-rode-vruchten

... bladerdeeg met rode vruchten - Smeer het deeg in met het eigeel en laat het gedurende 25 minuten bakken in een oven van 180 graden. Laat afkoelen en snijd ze in twee. Bestrooi beide kanten met poedersuiker en plaats ze even onder de grill. Doe de room bij de banket ...

Perentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/perentaart

... Perentaart - Verwarm de oven voor op 200° C. Leg het bladerdeeg in vorm, doorprik eventjes de bodem. Halveer de peren, schil ze en verwijder het klokhuis. Laat gedurende een halve minuut kort zacht worden in kokend water. Laat uitlekken. Schik de peren in de vorm. ...

Kilometertaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kilometertaart

... Kilometertaart - Leg het vel bladerdeeg voor u op het werkblad. Snij er de kantjes af en kleef deze met het eigeel op de randen van het bladerdeegvel. Bestrijk deze randen nogmaals met eigeel. Prik de bodem vol gaatjes zodat deze tijdens het bakken niet zal rijzen, ...

Peer in bladerdeeg

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/peer-in-bladerdeeg

... Peer in bladerdeeg - Een heerlijk en origineel herfstreceptje waarin de peer helemaal tot haar recht komt. - Halveer de peren maak er in de lengte inkepingen in verwijder het kleine stukje peer.Leg een vel bakpapier op een bakplaat leg hierop het bladerdeeg. Leg een ...

Frangipanetaart met peren | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frangipanetaart-met-peren

... Frangipanetaart met peren - Verwarm de oven voor op 190°C. Breng een pot met daarin de helft water en de helft suiker aan de kook. Schil de peren en snij ze in de helft. Verwijder het klokhuis van de peren met een ‘parisiennelepel’. Tenslotte verwijder je ook het ...

Horentjes met patisseriecrème | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/horentjes-met-patisseriecreme

... Horentjes met patisseriecrème - Haal het bladerdeeg uit de koelkast en versnijd in lange repen van 2 à 3 cm. Neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje. Laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij. Smeer het opgeklopt eigeel over het ...

Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/perentaart-met-gebrande-nootjes-en-lichte-sorbet

... Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet - Kook de peren in water met het citroensap, stevia, het takje rozemarijn en gember tot ze gaar zijn. Laat afkoelen, snijd in plakjes en schik ze op de velletjes bladerdeeg. Bak af in de oven gedurende 20’ op 180°. ...

Jeroen Meus - Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-peperkoek-rum-rozijnen-en-banketbakkersroom

... Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Pudding, peperkoek en peren. Dat zijn de basisingrediënten voor deze lekkere trifle. Een perfect laagjesdessert voor als er veel gasten komen eten. - De banketbakkersroom Splits de eieren. Vries de eiwitten ...