Resultaten voor vijgentaart

Jeroen Meus - Vijgentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vijgentaart

... vijgentaart - Bakken in een handomdraai! Dit is een supermakkelijke taart op basis van cakebeslag en met verse compote van vijgen. Bel vrienden en familie voor een koffieklets en geniet ervan! - Verwarm de oven voor tot 175 °C. Doe de porto met de schil en het ...

Carolines blog: Vijgentaart met frangipane

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/09/vijgentaart-met-frangipane.html

... vijgentaart met frangipane Ingrediënten voor de taartbodem: - 150 g koude boter, in blokjes - 250 g bloem - 25 g poedersuiker - 1ei - ½ el koud water Voor de vulling: - 100 g amandelpasta of amandelspijs - 3 eieren - 200 g kwark - 100 ml crème fraîche - 100 g ...

Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/tarte-tatin/tarte-tatin-vijgen-port-geitenkaas

... t te laten ontsnappen.Bak de tarte Tatin 15 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm en keer de vijgentaart dan om. Verkruimel de geitenkaas erover. KookboekHet recept 'Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas' is afkomstig uit het kookboek... Tarte TatinJasmin Schults & Anaïsa BruchnerIn dit boek vind je allerlei variaties op de klassieke omgekeerde appeltaart van de dames Tatin. Naast een reeks zoete taarten (met ananas, rood fruit en banaan... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Jeroen Meus - Amandel-vijgentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/amandel-vijgentaart

... Amandel-vijgentaart - Wanneer de verse vijgen rijp zijn en in de winkel of op de markt liggen, dan moet je daarvan profiteren. Jeroen bakt een eenvoudig taartje met een vulling van gemalen amandelnoten, veel verse vijgen en vijgenconfituur. Zet de koffie maar klaar… ...

Jeroen Meus - Vijgentaartje met ijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vijgentaartje-met-ijs

... Vijgentaartje met ijs - Dit eenvoudig vijgentaartje kan je bij de koffie serveren, maar het is minstens zo geschikt om er een dessert van te maken. Serveer in dat geval een punt lauw-warme taart met een bolletje vanilleijs erop. - 0. Laat de portie boter op kamertemperatuur ...

Aan tafel met Tanja: Restaurant As: we komen terug!

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/09/restaurant-as-we-komen-terug.html

... huiswijn die we erbij dronken is betaalbaar en erg lekker. Als dessert namen we én een kaasplankje (van Abraham Kef) én de vijgentaart.Na vijf uur tafelen waren we per persoon € 55,-- kwijt en dat vond ik eigenlijk een tamelijk laag bedrag voor wat we genuttigd hadden. De bediening was ook helemaal in orde en dus mag de conclusie worden getrokken dat ik hier beslist vaker ga komen. Op de website staan de zondagse hoofdgerechten, inclusief het recept en bereiding. Dus voor wie thuis het genuttigde gerecht na wil maken ... .Restaurant As Prinses Irenestraat 191077 WT Amsterdam020 – 6440100info@restaurantas.nl Copyright beeld: Restaurant As op 15.9.10 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Restaurants ...