Resultaten voor pensen bakken
Witte pens met kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-pens-met-kaas
... Witte pens met kaas - Snijd de witte pensen in 2 en vul ze met de kaas. Leg het spek voor je en rol de pensen erin, zorg dat het spek goed rond de kaas gewikkeld is. Steek de pensen elk op 2 stokjes. Doe er een klein beetje olijfolie over. Gril de pensen langs beide ...
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pensen-schotel
... pensen schotel - Ontvel de zwarte pensen. Snijd de pensen in stukken en beleg er een ovenschotel mee. Overdek met de appelmoes en daarna met de aardappelpuree (maak die zeker zeer smeuïg). Overstrooi met paneermeel en schik er wat klontjes boter op. Plaats gedurende ...
Witte pens met kaas en spek | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-pens-met-kaas-en-spek
... Witte pens met kaas en spek - Meng de mayonaise met de PH Currykruiden. Snijd de pensen in tweeën en vul ze op met kaas. Rol de pensen op in het spek. Gril de pensen tot de kaas een beetje begint te smelten. Serveer het geheel met sla, de gevulde aardappel en de cu ...
Jeroen Meus - Luikse pensen met tomatensaus en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/luikse-pensen-met-tomatensaus-en-aardappelen
... Luikse pensen met tomatensaus en aardappelen - Dit is een eenvoudige maar heerlijke maaltijd uit de Belgische keuken. Gebakken witte pensen met tomatensaus en gewone, gekookte aardappelen. Ideaal voor een doordeweekse avond. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in ...
Recept voor witte pensen met asperges en morilles | njam!
http://www.njam.tv/recepten/witte-pensen-met-asperges-en-morilles
... rilles bij zodat de asperges net onder staan. Voeg de rest van de bouillon toe en kook beetgaar. Bak in een weinig boter de witte pensen goudbruin. Doe de morilles samen met de gekookte aardappelen bij de asperges en werk af met enkele klontjes boter. werk af: Verdeel de asperges, aardappelen en morilles over 4 voorverwarmde borden. Snijd de witte pensen in schijfjes en leg bij op de borden. Werk af met een beetje jus en enkele blaadjes peterselie. (voor meer recepten van Johan Segers klik hier) Ingrediënten voor 4 personen 12 witte asperges ...
Witte pens met kaas, spek en aardappelsla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-pens-met-kaas-spek-en-aardappelsla
... Witte pens met kaas, spek en aardappelsla - Snijd de pensen doormidden. Beleg met de gemalen kaas. Leg de spekbandjes dakpansgewijs (cheval). Rol de pensen dicht met het spek. Steek er saté stokjes door om ze makkelijk te draaien. Doe er een weinig olijfolie over. Meng ...
Hutsepot van lentegroenten, asperges en witte pens | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/hutsepot-van-lentegroenten-asperges-en-witte-pens
... e erwtjes de laatste 2 minuten toe. Spoel de kervel, zwier droog, snij grof en voeg op het einde toe aan de hutsepot. Voor de pensen: smelt een beetje boter in een pan. Gebruik bij voorkeur een kleine pan, zo heb je minder warmteverlies. Voeg de pensen toe en kleur mee aan. Draai om en kleur langs elke kant mooi aan. Snij in stukjes. Afwerking: leg de pensen in de borden. Verdeel een beetje kervel over de pensen en werk af met hutsepot. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Brochette van witte worst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochette-van-witte-worst
... Brochette van witte worst - Snijd de witte pensen in schijfjes van 1,5 cm. Snijd het Breydelspek eveneens in schijfjes van 1,5 cm. Steek ze allebei op brochettestokjes. Bak ze op de teppanyaki of in de pan. Leg ten slotte de reblochon erbovenop en overstrooi met de kruiden. ...
Jeroen Meus - Zwarte en witte pensen met groentestoemp en appelmoes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zwarte-en-witte-pensen-met-groentestoemp-en-appelmoes
... Zwarte en witte pensen met groentestoemp en appelmoes - pensen met appelmoes, meer dagelijkse kost dan dit wordt het niet! Om toch nog voor wat extra groentjes te zorgen maakt Jeroen er een groentestoemp bij, met de groenten die hij vond in zijn koelkast. Gebruik dus ...
Witte en zwarte pens met rozemarijn rösti en taartje van appel en perzik | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/witte-en-zwarte-pens-met-rozemarijn-rosti-en-taartje-van-appel-en-perzik
... nazijn. Voeg de bruine fond toe. Zet een pan op het vuur, en smelt een klontje boter. Laat de pan niet te heet worden, en laat de pensen zachtjes bakken, 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer de fruittaartjes met de rösti, de pensen en de ajuinsaus. Ingrediënten 4 witte pensen 4 zwarte pensen 2 witte of gele perzikken snuifje suiker 1 kg aardappelen rozemarijn arachide-olie peper, zout en muskaatnoot 2 zoete ajuinen 250 ml bruine fond boter 1 th lepel witte wijnazijn ...