Resultaten voor opgeklopte yoghurt room

Jeroen Meus - Mousselinesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousselinesaus

... Mousselinesaus - Werk je hollandaisesaus af met licht opgeklopte room. Het resultaat? Een onweerstaanbare saus voor bij je gepocheerde, gebakken of geroosterde vis. - 0. Klop de volle room half op, tot een dikte vergelijkbaar met yoghurt. Zet de opgeklopte room in de koelkast. ...

Recept voor straffe koffie: hot shot | njam!

http://www.njam.tv/recepten/straffe-koffie-hot-shot

... breiden: Vul het shotglas laagje per laagje met drank. Begin met de Gallianio, dan de espresso en als laatste de opgeklopte room. Ingrediënten 3 clGalliano 3 clespresso 3 clhalf opgeklopte room ...

Yoghurttaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/yoghurttaart

... ijf. Warm het perziksap op. Wring de gelatine goed uit en smelt in het warme sap. Giet het sap al roerend bij de yoghurt. Voeg de opgeklopte room toe en roer door. Bedek een hoge, ronde bakvorm met plastiekfolie. Giet het yoghurtmengsel hierin. Verdeel de stukjes perzik over de taart. Laat 2u opstijven in de koelkast. Bedek met het koekjesmengsel en laat nog een uur opstijven. Draai om op een bord en serveer. Ingrediënten 250 gr perziken uit blik 250 gr petit beurre koekjes 200 gr echte boter 50 gr kristalsu ...

Lekker en simpel: Café glacé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/lekker-en-simpel-cafe-glace

... . Schep 3 grote bollen vanille-ijs in een kom en roer er een beetje koffie en Kahlùa onder en roer er op het laatste 2 el van de opgeklopte room onder. Schenk de dikke massa in een glas en werk af met een beetje opgeklopte room en chocolade snippers. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Recept voor bittere chocolademousse | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bittere-chocolademousse

... bereiden: Klop 3,5 dl van de room op en zet de opgeklopte room in de koelkast. Ontvet een kom en klopper met azijn en klop het eiwit samen met de bloemsuiker stevig op, plaats het opgeklopte eiwit ook in de koelkast. Smelt de chocolade 'au bain marie' samen met de rest van ...

Sinaas-advocaat mousse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sinaas-advocaat-mousse

... lichaamstemperatuur. Klop de eigelen op met 30 gr suiker. Klop de eiwitten op met 30 gr suiker. Klop de room stijf. Doe eerst de opgeklopte eigelen bij het afgekoelde sap. Roer vervolgens de opgeklopte eiwitten erdoor. Voeg de opgeklopte room toe en roer voorzichtig door. Laat 1u afkoelen in de koelkast. Ingrediënten 10 gr gelatine 2 dl advocaat 4 dl vers geperste appelsiensap 40 gr kristalsuiker 2 eigelen 2 eiwitten 60 gr kristalsuiker 1 dl volle room ...

Café glacé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/cafe-glace

... . Schep 3 grote bollen vanille-ijs in een kom en roer er een beetje koffie en Kahlùa onder en roer er op het laatste 2 el van de opgeklopte room onder. Schenk de dikke massa in een glas en werk af met een beetje opgeklopte room en chocolade snippers. Ingrediënten 1 klein tasje sterke koffie 4 bollen vanille-ijs koffielikeur 200 ml vette room (minstens 30%) 1 el bloemsuiker 1 th lepel vloeibare honing 1 vanillestok chocolad ...

Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/laagjespudding-met-koekjes-en-frambozenlassi

... et de stukjes chocolade. Roer onder elkaar tot de chocolade gesmolten is. Tip: vind je hem te stevig? Roer er dan een paar lepels opgeklopte room onder.  Neem vier potjes. Maak een eerste laag van chocoladepudding. Dop de koekjes in de koffie. Leg op de pudding. Lepel gele pudding over de koekjes. Bedek met een nieuwe laag in koffie gedepte koekjes. Herhaal dit tot de glaasjes bijna gevuld zijn. Werk af met chocoladehagelslag en opgeklopte room. Voor de frambozenlassi: doe de coulis, kefir, munt en honing in een maatbeker. Giet wat coulis op een bord.  Mix de suiker met rozenblaadjes. Dep de rand van de glazen in de coulis en daarna in de roze suiker. Versier de binnenkant van de glazen met wat coulis.   Giet het drankje in de glazen. Werk af met een rietje en eventueel wat ijsblokjes. Ingrediënten voor de frambozenlassi 200 ml frambozencoulis een paar blaadjes munt 500 ml kefir (yoghurt) 1 el honing suiker rozenblaadjes extra frambozencoulis voor ...

Panna cotta van amandelmelk en druiven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-amandelmelk

... los de stevig uitgeknepen gelatineblaadjes op in de hete melk. Laat het mengsel even afkoelen. Gril de amandelschilfers. Voeg de opgeklopte room toe aan het afgekoelde mengsel. Vul de potjes of glazen met het mengsel. Laat ze ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven. Serveer met druiven en de amandelschilfers. Ingrediënten 200 ml amandelmelk 50 gr geroosterde amandelschilfers 250 ml melk 400 ml opgeklopte room 12 gr gelatineblaadjes 25 gr suiker 1 vanillestokje druiven ...

Griekse yoghurt met honing en noten

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/01/griekse-yogurt-met-honing-en-noten.html

... Griekse yoghurt met honing en noten Ingrediënten:Griekse yoghurthoningnoten (walnoten, pecannoten en pistachenoten)Bereiden:Yoghurt overscheppen in schaaltjes. Honing boven yoghurt van lepel laten lopen. De noten erop leggen en eventueel wat kaneelpoeder over de yoghurt ...