Resultaten voor mousseline sauce

Rog met kappertjes mousseline (zonder ei) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-mousseline-zonder-ei

... Rog met kappertjes mousseline (zonder ei) - Stoom de rogvleugels gaar, 3 minuten op 90 graden of kook ze gaar in water met PH groentenbouillon. Kook azijn op met de wijn en de room, doe er wat groentenbouillon in, voeg de kurkuma toe en laat binden. Een weinig maïszetmeel ...

Papillot van venkel met zeebarbeel en mousseline van cava | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/papillot-van-venkel-met-zeebarbeel-en-mousseline-van-cava

... Papillot van venkel met zeebarbeel en mousseline van cava - Snipper de venkel fijn en halveer de kerstomaten. Doe ze in een slakom. Voeg er ook de fijngehakte dragon blaadjes bij en kruid het geheel met peper en zout. Plooi en papillot van aluminium folie en vul ze met de ...

Allumettes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/allumettes

... en bakken. Laat minstens 5 minuten afkoelen en snij dan de allumettes in de lengte doormidden met een scherp mes. Spuit de crème mousseline op één helft van elke allumette en versier dan met aardbeienhelften. Leg er de andere helft bovenop, bestrooi met poedersuiker en dien op. Crème mousseline: Verwarm de melk in een pan. Klop ondertussen de eierdooiers met de suiker en voeg de maizena toe. Voeg de warme melk in een dunne straal bij het eierdooiermengsel en zorg dat alles goed vermengd is. Zet het mengsel op een hoog vuur om de textuur van banketbakkersroom te verkrijgen. Voeg daarna de helft van de boter toe. Doe het mengsel in een mixer en klop, voeg daarna de rest van de boter toe om de crème mousseline te maken. Ingrediënten 350 gr bladerdeeg 1 th lepel citroensap 1 eiwit 500 gr poedersuiker ...

Groentenbrochette met mousseline | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groentenbrochette-met-mousseline

... Groentenbrochette met mousseline - Snijd de groenten in stukken van 2 cm op 2 cm. Prik ze vervolgens op een spies. Kruid ze en smeer ze in met een beetje olijfolie en de pomodorikruiden. Schik ze op de grill. Klop de eigelen met water en azijn tot een vaste schuimige massa. ...

Asperges met gepocheerd ei en mousseline saus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-mousseline-saus

... Asperges met gepocheerd ei en mousseline saus - Breek het ei in een apart potje. Breng water tot aan het kookpunt en laat het ei voorzichtig in dit water glijden. Spatel het eiwit rond de dooier met de hulp van een schuimspaan. Laat het ei zo'n 2 - 3 minuten pocheren. haal ...

Toast met gepocheerd ei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-met-gepocheerd-ei

... eieren in draaiend water. Klop het eigeel met frambozenazijn en zuiver water op een vuurtje tot ze stevig in schuim zijn. Werk de mousseline op met de gesmolten boter. Serveer de toast met de spinazie, het ei en de mousseline. Versier met kervel. Ingrediënten 4 dikke sneden (wit) brood 600 gr verse jonge spinazie look 4 eieren 3 eierdooiers 3 el frambozenazijn 3 el zuiver water 200 gr boter boter ...

Asperges met zalm en garnaalmousseline | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-zalm-en-garnaalmousseline

... Asperges met zalm en garnaalmousseline - Schil de asperges met een dunschiller en stoom ze gaar (2 minuten op 120 graden of koken in de pot). Klop de eierdooiers op een licht vuurtje op met de witte wijn en de azijn. Haal ze van het vuur en werk ze verder op met de gesmolten ...

Recept voor groene pepersaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/groene-pepersaus

... bereiden: Verhit de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes. Voeg de grof gemalen peperkorrels toe en bak kort mee. Voeg de bloem toe en bak nog 1 minuutje. Giet de groentebouillon erbij en roer tot een gladde saus. Laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken. ...

Aïoli mousseline met kreeftensneden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/taste/recept/aioli-mousseline-met-kreeftensneden

... Aïoli mousseline met kreeftensneden - Kook de aardappelen gaar in melk met look en saffraan. Pureer en werk op met olijfolie en een th lepel mosterd. Stoom de kreeften ongeveer 5 minuten. Schil de asperges, en verwijder het harde, onderste gedeelte en snij in 3. Kook ze ...

Recept voor langzaam gestoofde bruine bonen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/langzaam-gestoofde-bruine-bonen

... Bereiden: Bak het spek ca. 5 min. Voeg de  ui, paprika en knoflook toe. Bak even kort mee. Voeg de kruiden en bruine bonen toe. Verkruimel het bouillonblokje erbij. Voeg de ketchup, appelstroop, mosterd en worcestershire sauce toe. Roer alles goed door. Voeg water toe ...