Resultaten voor komen eten laura hamme voorgerecht
Sas Kookt!: Het recept voor liefde
http://saskookt.blogspot.be/2010/03/het-recept-voor-liefde.html
... Het recept voor liefde Een zeer melige titel, ik weet het. Maar zo noemde nu eenmaal de heerlijke foodiesroman die ik net uitgelezen heb. Het boek is geschreven voor Anthony Capella en gaat over Laura, een Amerikaanse studente in Rome die bezeten is door kunst en lekker ...
Opgevulde citroenen met citroengranité | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/opgevulde-citroenen-met-citroengranite
... Opgevulde citroenen met citroengranité - Het lievelingsgerecht van laura Tesoro. Het tweede lievelingsgerecht van laura zijn gevulde citroenen met citroenijs. Ideaal bij warm weer.Zelf de pizza's maken? Hier vind je het recept. Voor het dessertje: snij een uiteinde ...
Traditionele pasta carbonara & Pornstar Martini cocktail | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/traditionele-pasta-carbonara-pornstar-martini-cocktail
... Traditionele pasta carbonara & Pornstar Martini cocktail - laura houdt van Italië, dat werd deze week duidelijk in Op Reis met laura Tesoro. Speciaal voor haar maakt Sofie dan ook de enige echte pasta carbonara. Als toemaatje verrast ze laura met een Pornstar Martini. ...
Carolines blog: Fijne Kerstdagen!
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/fijne-kerstdagen.html
... erstdag eten wij met vrienden in restaurant Papermoon in Voorburg. Tweede Kerstdag eten wij bij mijn dochter en schoonzoon en dan komen mijn zoon en zijn vriendin ook, we zijn dan met z'n zevenen (inclusief kleinzoon Daan van 1½). Mijn dochter maakt het voorgerecht, het hoofdgerecht en dessert worden door mij verzorgd. Op verzoek van de kinderen hetzelfde hoofdgerecht als vorig jaar. Ik vind het prima; erg lekker en makkelijk! Voorgerecht: kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm. Hoofdgerecht: tournedos met Marsalasaus Dessert: kaneelparfait met gebakken appel en gemberroom (recept na de kerst op mijn blog). Veel succes met het ...
Ciabatta pizza's met tonijn, mozzarella en tomatensaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ciabatta-pizzas-met-tonijn-mozzarella-en-tomatensaus
... Ciabatta pizza's met tonijn, mozzarella en tomatensaus - Het lievelingsgerecht van laura Tesoro. laura krijgt twee gerechtjes voorgeschoteld op de lievelingsdag: ciabatta pizza met tonijn en mozzarella en opgevulde citroenen met citroengranité. Tip: snij een pizza ...
Cajungarnalen in schaaltjes van sla - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/cajungarnalen-in-schaaltjes-van-sla/
... ade, vooral voor gegrild vlees. Ook aan deze cajungarnalen voegt het een lekkere smaak toe. Makkelijk voorgerecht Schijnt de zon, komen er gasten over de vloer of heb je simpelweg trek in een lekker voorgerecht? Dan zit je met dit makkelijke en snelle hapje altijd goed. Instructies Zet een koekenpan op middelhoog vuur en giet olie in de pan. Voeg de garnalen, cajunkruiden, zout en knoflook toe en bak gaar. Meng de yoghurt met de chimichurri kruiden en koriander. Haal de blaadjes sla los en leg hier de garnalen op. Dip in de yoghurtsaus. ...
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-voorgerecht-vispannetje-met-garnalen-shii-take-munt-en-gember/
... Menugang: voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Iglo Vispannetje met garnalen (400 g) Toevoegen 1 dl water Toevoegen 200 g shii-take Toevoegen ...
Aubergineravioli met lamskoteletjes en paprikasaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aubergineravioli-met-lamskoteletjes-en-paprikasaus
... Aubergineravioli met lamskoteletjes en paprikasaus - Op grootmoeders wijze met laura Tesoro. laura groeide op met Italiaanse kost. Daarom kiest Sofie een week lang voor de Italiaanse keuken. Het eerste gerecht is ravioli van aubergine met een stukje lamsvlees en pa ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/05/in-bocca-lupo.html
... uttanesca saus. Werkelijk de beste ravioli die ik ooit gegeten heb (en dat wilt wat zeggen!)!Update 17 februari 2012: Ondertussen komen we niet vaak meer bij In Bacco Lupo, de prijs-kwaliteitverhouding is niet meer interessant. Het is er vast nog steeds lekker, maar niet meer zo uitzonderlijk als vroeger, terwijl het wel duurder geworden is. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Gent, restaurants ...
Tiramisu rapido (supersnelle tiramisu) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/tiramisu/tiramisu-rapido-supersnelle-tiramisu
... voor het opdienen minstens 2 uur koud worden in de koelkast. Nog sneller'Dit is mijn snelrecept, als er onverwacht vrienden langskomen. Aan deze snelle tiramisu komen geen eieren te pas. De mascarpone kan vervangen worden door crème fraîche, vermengd met slagroom uit een spuitbus. Het is de eerstehulp-tiramisu, met ingrediënten van de supermarkt om de hoek. Eventueel kan hij al gegeten worden na een bliksemverblijf van een half uurtje in het vriesvak, in plaats van de onvermijdelijke 2 uur in de koelkast…' - laura Zavan KookboekHet recept 'Tiramisu rapido (supersnelle tiramisu)' is afkomstig uit het kookboek... TiramisuLaura ZavanIedereen is het erover eens: tiramisu is absoluut het heerlijkste Italiaanse recept. Met de in zachte room gedrenkte laagjes biscuit, koffie en chocola. Het succes... lees verder© Uitgeverij Becht. ...