Resultaten voor koken met libelle spoorwegschotel

Sas Kookt!: Libelle Lekker!

http://saskookt.blogspot.be/2010/12/libelle-lekker.html

... libelle Lekker! Vandaag kocht ik het nieuwe kookmagazine van Libelle, dat zeer toepasselijk "Libelle Lekker!" heet. Het ziet er misschien wat minder stijlvol uit dan bijvoorbeeld Foodies of Delicious, maar de recepten zien er lekker uit en de artikels lijken me interessant. ...

Champignons met pesto - Libelle Lekker

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/9/champignons-met-pesto

... Champignons met pesto - Gevulde champignons op Italiaanse wijze ...

Gefrituurde camembert - Libelle Lekker

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/8/gefrituurde-camembert

... suiker en de azijn in een pan. Laat zachtjes garen onder een deksel. Mix en voeg eventueel suiker of azijn naar smaak toe. Laat inkoken tot siroop. Frituur de kaaspunten 1 minuut op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer ze met de vijgencoulis. ...

Sas Kookt!: Seldersoep met rijst

http://saskookt.blogspot.be/2011/04/seldersoep-met-rijst.html

... e rijst aan in de olijfolie.Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.Doe de ui en selder erbij en laat 15 à 20 minuten zachtjes koken tot de rijst gaar is.Mix de soep, doe de room erbij en breng op smaak met peper en zout. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: soep en voorgerechten ...

Sas Kookt!: april 2011

http://saskookt.blogspot.be/2011_04_01_archive.html

... e rijst aan in de olijfolie.Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.Doe de ui en selder erbij en laat 15 à 20 minuten zachtjes koken tot de rijst gaar is.Mix de soep, doe de room erbij en breng op smaak met peper en zout. Geen opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: soep en voorgerechten ...

Sas Kookt!: Romige knolseldersoep

http://saskookt.blogspot.be/2010/12/romige-knolseldersoep.html

... blokjes. Snipper de ui en de prei.Stoof de ui en de prei in de boter. Doe er de knolselder en kippenbouillon bij. Laat 15 minuten koken en mix. Roer er de room door en kruid met peper en zout.Garneer met wat broodkruim, wat peterselie en wat blokjes gekookte hesp. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: soep en voorgerechten ...

Interview Libelle | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/interview-libelle/

... nend aan. Dan zijn we het roerend met elkaar eens: dat hadden we zelf lekkerder gekund. Wat ons betreft gaat er niets boven zélf koken en lekker eten op je eigen terrasje, met uitzicht op zee. Daar kan toch geen restaurant tegen op? We komen vaak op Schiermonnikoog, daar hebben we een vast vakantie-adresje, helemaal op de noordpunt van het eiland. Schiermonnikoog is ons rustpunt. Er heerst absolute stilte. Je hebt er stranden waar je niemand ziet. Dan nog een beetje zon, een goed boek en lekker eten. Zo simpel is het.” ...

Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met avocadomousse

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/zalmtartaar-met-avocadomousse.html

... Zalmtartaar met avocadomousse Ingrediënten: 300 g gerookte zalm, in blokjes 2-3 el fijngesneden bieslook 4-6 el fijngesneden bladpeterselie 2-3 tl olijfolie 1-2 el limoensap 1 tl geraspte limoenschil  zout, peper 1 grote rijpe avocado cayennepeper 4 el crème ...

Sas Kookt!: Varkenshaas met sinaasappel

http://saskookt.blogspot.be/2011/02/varkenshaas-met-sinaasappel.html

... n hebt. Breng aan de kook, schenk er het bloempapje bij en roer glad. Doe er de rozemarijn bij en laat, onder voortdurend roeren, koken tot het sausje bindt. Snij het vlees in plakken, lepel er wat saus over en serveer. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: sauzen en dressings, vlees ...

Hobbykok Pluis: Stamppot rode bietjes met geitenkaas en merguez-worstjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/stamppot-rode-bietjes-met-geitenkaas-en.html

... Stamppot rode bietjes met geitenkaas en merguez-worstjes Ingrediënten:1-1¼ kg aardappelen, geschild 40 g boter 1-1½ dl hete, volle melk 600-700 g gekookte bietjes, in dunne reepjes 2 el fijngesneden bladpeterselie 125 g verse geitenkaas, verkruimeld zout, peper ...