Resultaten voor koken met ilse hondshaai met witloof

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gehaktballetjes met Provencaalse Boontjes

http://www.receptjes.be/recept_gehaktballetjes_provencaalse_boontjes.html

... ontjes ilse mailde ons het volgende: Als studente en moeder spreekt het voor zich dat ik niet altijd de tijd heb om uitgebreid te koken hier volgt een snel-klaar recept maar kinderen zijn er dol op. Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 Kg Gehakt - 2 pakken kant-en-klare provencaalse boontjes van Iglo uit ...

Vis van het jaar: Risottokroketjes, crème van geitenkaas, zalf van broccoli, broccoli roosjes, gestoomde hondshaai | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/risottokroketjes-creme-van-geitenkaas-zalf-van-broccoli-broccoli

... t eenvoudiger? Stoom het dan gaar en serveer met gestoomde broccoli en risotto. Snij roosjes van de broccoli en blancheer deze in kokend gezouten water gedurende 1,5 min. Koel onmiddellijk af in ijsgekoeld water. Snij blokjes van de stam van de broccoli. Bak de blokjes en kruid met peper en zout. De rest van de broccoli kan je gaar koken, afkoelen en fijnmalen tot een zalf. Voeg kookvocht toe. Breng op smaak met basilicum en bieslook. Maak een gel van de geitenkaas door deze glad te mixen en op smaak ...

Gepekelde selder, gel van selderblaadjes, gelakte hondshaai met Limburgse stroop en sojasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gepekelde-selder-gel-van-selderblaadjes-gelakte-hondshaai-met

... Gepekelde selder, gel van selderblaadjes, gelakte hondshaai met Limburgse stroop en sojasaus - Kneus de specerijen voor de pekel in een vijzel. Breng de rest van de ingrediënten voor de pekel samen aan de kook. Was de bleekselder en haal de takken van elkaar. Schil ...

Witloof met kaas en hesp op de barbecue | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witloof-met-kaas-en-hesp-op-de-barbecue

... witloof met kaas en hesp op de barbecue - Snijd de witloofstammetjes in 2. Leg er kaas tussen en kruid met peper en zout. Snijd de ham op de lengte van het witloof en rol dat erin. Doe er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill. Ingrediënten 4 plakken hesp ...

Penne met hondshaai, paddenstoelen en citroensausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/penne-met-hondshaai-paddenstoelen-en-citroensausje

... Penne met hondshaai, paddenstoelen en citroensausje - Ish houdt wel van pasta. Daarom kiest Sofie voor deze rigatoni (een soort penne) met hondshaai (de vis van het jaar), paddenstoelen en een heerlijk fris citroensausje. Snel klaar en zo lekker! Pel en snij de rode ...

Kip met dragon, gestoofd witloof en aardappelen in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kip-met-dragon-gestoofd-witloof-en-aardappelen-in-de-schil

... Kip met dragon, gestoofd witloof en aardappelen in de schil - Kook de aardappelen in de schil. Was het witloof en ontdoe het van de bittere kern. Doe 1 eetlepel vetstof in de pan en stoof kort de kroppen witloof in zijn geheeld. Doe er een glas groentebouillon bij en ...

Jeroen Meus - Hondshaai met kappertjes, kropsla en kasteelaardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/hondshaai-met-kappertjes-kropsla-en-kasteelaardappelen

... ppertjes bij de sjalot. Giet er de witte wijn bij en kruid met peper en zout. Leg de tijm en laurier in de pan. Laat de wijn droogkoken.Voeg er een scheut room en een klein klontje boter aan toe. Leg de vis in de saus en laat onder deksel verder garen.Snipper de peterselie. Hou nog even apart.De salade Pel en snipper de sjalot. Giet er een scheutje dragonazijn op en laat marineren.Was de kropsla en laat uitlekken. Meng met de sjalot. Breng op smaak met slaolie, peper en zout.Rits de blaadjes dragon van de steeltjes. Snipper de dragonblaadjes en schep door de salade (bij voorkeur met je vingertoppen).Afwerken en serveren Roer de gesnipperde peterselie vlak voor het serveren door de saus. Breng op smaak met een enkele druppels citroensap.Serveer de vis met de saus, de salade en de kasteelaardappelen. Geef er eventueel een partje citroen bij. ...

Recepten - Hondshaai met pizzaiolasaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Hondshaai_met_pizzaiolasaus

... Bereidingswijze Plons de tomaten gedurende 10 seconden in kokend water. Schil de tomaten, snijd ze in vier en verwijder de pitten. Snijd het tomatenvlees in stukjes. Laat de olijfolie warm worden in een sauspan. Doe er de in stukjes gesneden knoflook bij. Laat 30 seconden ...

Verrassende salade met aardbeien, witloof en veldsla | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/verrassende-salade-met-aardbeien-witloof-en-veldsla

... Verrassende salade met aardbeien, witloof en veldsla - Een salade met Belgische topproducten zoals veldsla, witloof en aardbeien, heerlijk! Was de veldsla grondig en zwier droog. Snij het witloof in reepjes, de aardbeien in partjes. Meng in een grote slakom de veldsla, ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Witloof Garnaalbootjes

http://www.receptjes.be/recept_witloof_garnaalbootjes.html

... witloof Garnaalbootjes Ingredienten Voor 4 Personen: - 4 stronkjes witloof - 100 gr grijze garnalen - 4 eetlepels cocktailsaus - bieslook ter garneringBereidingswijze Haal de blaadjes van de stronkjes witloof. Meng de grijze garnalen met de cocktailsaus. Vul de blaadjes ...