Resultaten voor kalfsgebraad met rode wijnsaus

Kabeljauw met look en rode wijnsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-look-en-rode-wijnsaus

... Kabeljauw met look en rode wijnsaus - Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden. Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven. Giet ...

Kalfsgebraad met witloofsalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-witloofsalade

... kalfsgebraad met witloofsalade - kalfsgebraad met witloofsalade - Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het kalfsgebraad rondom aan in de boter. Kruid met peper en zout en laat gedurende 30 minuten in de oven verder garen. Doe de gewassen krieltjes in een ingevette ...

Kalfsgebraad met dragonsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsgebraad-met-dragonsaus

... aan toe. Stoof de groentjes even aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden en voeg de rest van de dragon toe. Serveer het kalfsgebraad met de groentjes en de saus. Ingrediënten 3 el dragon 800 gr kalfsgebraad 100 gr boontjes 100 gr mange-tout (peultjes) 100 gr fèves (tuinbonen) 100 gr erwtjes 8 jonge wortels 4 jonge raapjes ½ courgette 2 dl water rundsbouillon 2 dl room bakboter 2 sjalotten ...

Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus

... Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus - Schil en kook de aardappelen. Snijd de spinazie, de champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse voor ...

Kalfsgebraad met appel en salie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-appel-en-salie

... nkeping in het gebraad zodat een envelop ontstaat. Vul het gebraad met het appelreepjesmengsel. Schik de schijfjes citroen op het kalfsgebraad. Bind het dicht met keukentouw. Leg het kalfsgebraad in een niet te grote braadslede.Verwarm de madera met de mosterd de rietsuiker het citroensap en 50 ml water. Laat tot de helft inkoken. Overgiet het gebraad met dit mengsel. Voeg de ui en de teentjes knoflook toe. Zet het gebraad 20 minuten (minder of meer afhankelijk van de dikte van het gebraad) in de oven. Indien je een vleesthermometer gebruikt: de kerntemperatuur zou 50° moeten bedragen.Bedruip af en toe met het braadvocht. Voeg na 10 minuten ...

Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gastronomisch-broodje-met-fagotin-tonijn-en-kalfsgebraad

... het vocht er zoveel mogelijk uit. Snij het focacciabrood doormidden en leg kort onder de gril. Leg hierop de tonijn en de plakjes kalfsgebraad. Werk af met fijne schijfjes Maredsous® Fagotin Dubbelroom. Werk af met een jullienne van wortel, augurkjes en een takje dille. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-kalfsgebraad-en-knolseldersalade

... Boterham met kalfsgebraad en knolseldersalade - Maak een dressing van het citroensap, de Griekse yoghurt, notenolie, wijnazijn, honing en graanmosterd, kruid met peper en zout.  Maak de knolselder schoon. Snijd hem in dunne staafjes (julienne). Blancheer ze gedurende 1 min. ...

Kalfsgebraad | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfsgebraad

... n de pan. Zet het deksel erop en laat nog 5 min sudderen. Snij in dunne schijven en serveer met de saus. Ingrediënten 1,2 kg dik kalfsgebraad peper en zout boter water 1 el Maggi PH rundsbouillon honing mosterd ...

Recepten - Bruscetta met kalfsgebraad, salade en salsa van paprika

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bruscetta_met_kalfsgebraad_salade_en_salsa_van_paprika

... der. Doe er enkele draadjes saffraan bij, een scheutje olijfolie, peper en zout. Mix tot een gladde salsa. Schik de salade en het kalfsgebraad dakpansgewijs op de toast. Werk af met de dieprode salsa van paprika.      Recept : Geert Van Der Bruggen ...

Reerug in rode wijnsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/reerug-in-rode-wijnsaus

... Reerug in rode wijnsaus - Smelt wat boter in een hete kleefpan. Kruid het vlees met peper en zout. Leg het vlees in de pan met het been naar boven en bak het vlees 5 min langs elke kant. Voeg af en toe een koud klontje boter toe, zodat de boter niet verbrand. Haal het vlees ...