Resultaten voor geconfijte citroen

Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-van-sint-jakobsvruchten-met-geitenkaas-en-geconfijte-tomatenpasta

... Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta - Stoof de spinazie in weinig boter en wat culinaire olie. Leg de 2 sneetjes voor je, leg er een sneetje Ganda Ham op smeer in met geconfijte tomaten op, dan de gesneden St. Jacobsnootjes, een klein ...

Recept voor courgettehapje met geitenkaas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/courgettehapje-met-geitenkaas

... t. Grill de plakjes kort op de barbecue. Plet de pijnboompitten met de achterkant van een mes. Meng de geitenkaas met de tomaten, geconfijte citroen, pijnboompitten en basilicum. Vul de plakjes courgette met het geitenkaasmengsel. Rol op en zet een half uurtje in de koelkast. werk af: Werk af met citroenzeste en sprenkel er een beetje olijfolie over. Lekker met: lamsbout en couscous. Alle ingrediënten zijn ver ...

1 september: verwen de kinderen met zandkoekjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/het-lievelingsgerecht-van-lemmens-wienerkoekjes-zandkoekjes

... met bakpapier beklede bakplaat. Spuit de koekjes zo in W-vorm of torentjes.  Versier de koekjes: Werk de koekjes af met stukjes geconfijte kers en geconfijte engelwortel en bloemsuiker. Zet de koekjes 9 - 12 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op een taartenrooster.  Ingrediënten voor het koekjesdeeg 275 g zachte boter 115 g bloemsuiker 1 vanillestokje een snuifje zout 60 g eiwit 340 g bloem voor de versiering een handvol geconfijte engelwortel een handvol geconfijte kersen bloemsuiker ...

Recept voor Taartje met geconfijte tomaten en sardienen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/taartje-met-geconfijte-tomaten-en-sardienen/

... à 7 minuten in de oven onder de grill of leg ze op de barbecue onder een deksel.Serveer met een salade. Geniet van Taartje met geconfijte tomaten en sardienen ...

Recept voor lamsbout met couscous | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lamsbout-met-couscous

... n mes. Meng de olijfolie met het curry- en paprikapoeder. Breng op smaak met witte peper en zout en giet over de couscous. Doe de geconfijte citroen, pijnboompitten, tomaten en basilicum erbij. Kruid af met witte peper en roer er de gebakken courgetteblokjes en chorizo onder. werk af: Leg het vlees voor het serveren nog even terug op de barbecue.  Breng op smaak met fleur de sel en versgemalen zwarte peper. Serveer de saus en couscous er apart bij. Lekker met: een courgettehapje en wortelpuree & gestoofde worteltjes. wijntip: Aperitief: Cava Mas Pere Reserva. Wijnsuggestie: Crozes - Hermitage. Alle* ingrediënten zijn verkrijgbaar bij * met uitzondering van lamsfond Ingrediënten voor 6 personen voor de lamsbout: 1 lamsbout 300 mlolijfolie 1 takje verse tijm 2 tl gedroogde rozemarijn 2 tlgedroogde provençaalse kruiden 1 tllookpoeder 300 mllamsfond 1 takje rozemarijn voor de couscous: 400 gcouscous 800 mlkippenbouillon 1 courgette 3 elfijngesneden zongedroogde tomaten 1 tlfijngesneden geconfijte citroen 2 elgeroosterde pijnboompitten 1 klein handje ver ...

Mosselsoepje met saffraan, tomaat en verse dragon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mosselsoepje-met-saffraan-tomaat-en-verse-dragon

... n en dragon. Enkel mosseltjes erbij en passeren. Enkele mosseltjes op de rand van het bord als garnituur, dresseren met witte ui, geconfijte limoen, en eventueel wat shiso of bieslook. Mosseltjes in het bord plaatsen. Garneren met worteltjes, wit van de prei en stukje tomaat. Ingrediënten ½ kg mosselen saffraanpoeder 1 tomaat, in brunoise gesneden 2 gr geconfijte limoenzeste ½ l room 3 dl melk 2 teentjes look 200 gr mirepoix olijfolie 1 bosje verse dragon julienne van wortelen julienne van prei 2 verse gepelde tomaten (in stukjes gesneden) 1 th lepel ketchup ½ dl pastis 1 bosje gedroogde tijm witte wijn witte ui (in fijne reepjes) shiso of bieslook ...

Opgerolde tongfilet met gekonfijte tomaten en girollen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/opgerolde-tongfilet-met-gekonfijte-tomaten-en-girollen

... j, laat even doorkoken. Snij de zeetong doormidden en leg deze op een bedje van girollen en brunoise van tomaat. Ingrediënten 12 geconfijte tomaten girollen 4 zeetongfilets 6 blaadjes basilicum 250 gr girollen 4 pijpajuintjes 4 el sojasaus 4 el olijfolie peper en zout 2 tl lookpuree 1 sjalot 3 tl gekonfijte gember brunoise van 3 tomaten 1 citroen 3 tl suiker bakboter appel/tomaat/basilicum compote ...

Jeroen Meus - Gekonfijte aardappel met gerookte makreel en veldsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gekonfijte-aardappel-met-gerookte-makreel-en-veldsla

... de pluksels visvlees achterbleven.TIP: Kies gerust voor je favoriete gerookte vis. Bv. gerookte forel, haring… 9. Laat de geconfijte aardappelen uitlekken. De kruidige olijfolie kan je nog hergebruiken! 10. Serveer op elk bord een hoopje veldsla, schik er enkele stukjes geconfijte aardappel over en werk het voorgerecht af met stukjes gerookte vis en een paar lepels van de dressing . ...

Gentse kop van aardbeien, citrusvruchten en banaan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gentse-kop-van-aardbeien-citrusvruchten-en-banaan

... ten, ontdoe de aardbeien van 't steeltje en snijd in 4 of 6. Meng met de passievruchtensiroop en wat citroensuikersiroop. Voor de geconfijte citroen, haal de zeste van de citroen, snijd fijn en blancheer 3 keer in water. Kook in met een suikersiroopje Om het gerecht af te werken leg je eerst de plak terrine in het midden van een bord. Daarna leg je de rode vruchten, eerst aardbei, dan framboos en bosaardbei+ mangobolletjes (volume) er op. Afwerken met de gele en rode stipjes. Garnituur erop, granité en muntpluksels. Voor de finishing touch kan je er citroenzeste op doen. Ingrediënten 1 rode pompelmoes 2 eetappelsienen 4 passievruchten 200 ml suikersiroop (100gr water + 100gr suiker) 1½ blaadjes gelatine 1 banaan 1 mango (coulis + bolletjes) 1 doosje aardbeien 1 doosje bosaardbeien 10 kleine verse frambozen 1 bundeltje munt 1 scheutje passievruchtenjenever (Filliers) 2 citroenen ...

Recept voor mascarpone met mango coulis | njam!

http://www.njam.tv/recepten/mascarpone-met-mango-coulis

... . Ingrediënten voor 4 personen 1 mango 200 gmascarpone 200 mlroom 1 limoen 35 gsuiker 2 tlrietsuiker 2 tl honing 1 tl geconfijte gember 8 verse muntblaadjes ...