Resultaten voor deeg voor ravioli

Zoete ravioli met pompoen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zoete-ravioli-met-pompoen/

... ze serie is de zoete ravioli met pompoen, hazelnoten en chocolade. Omdat je altijd ruimte hebt voor dessert! Instructies Maak een deeg door de bloem en het zout in een kom te mengen. Maak een kuiltje in het midden en voeg water en olijfolie toe. Kneed tot een deeg. Is het nog te nat? Voeg dan extra bloem toe. Het moet een stug deeg worden, dus zorg dat het niet te vochtig is. Meng de pompoen, speculaaskruiden, maple syrup en een snufje zout in een pannetje en kook dit op een middelhoog vuur. Als de pomp ...

Ravioli van rivierkreeftjesvulling | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ravioli-van-rivierkreeftjesvulling

... ravioli van rivierkreeftjesvulling - Kneed het deeg stevig gedurende een half uur. Laat het deeg een half uur rusten onder een handdoek. Snij de rivierkreeftjes en de verse kruiden fijn en doe alles in een kom. Voeg de mascarpone en parmezaan toe en plet alles goed. ...

Ravioli in en saliebotersausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-in-en-saliebotersausje

... ravioli in en saliebotersausje - Laat een pan met antiaanbaklaag warm worden zonder gebruik van vetstoffen en leg daarin halve soeplepels gemalen parmezaankaas die u even uitstrijkt. Bak ze aan één kant op een zacht vuurtje. Neem de pan van het vuur en neem de koekjes ...

Ravioli met zelfgemaakte pasta

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/141/ravioli-met-zelfgemaakte-pasta-1

... ravioli ...

Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-van-sint-jakobsvrucht-met-truffelrisotto

... ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto - Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje op, kleef dicht met eigeel en druk de lucht eruit. Kook de rijst in de bouillon, façon risotto (beetje ...

Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze p

https://koken.vtm.be/recept/ravioli-con-salmone-affumicato-in-salsina-di-pepe-rosa-e-prezzemolo-gevulde-ravioli-van

... boter en de ricotta in een foodprocessor. Doe het mengsel in een kommetje en breng op smaak met zout en peper. Maak intussen het deeg voor de ravioli: meng 200 gr witte, vloeiende bloem (type '00') met 100 gr semolino. Leg op een hoopje en maak een kuiltje: breek hierin 3 eieren en strooi 2 snuifjes zout. Begin met een vork te mengen en neem vervolgens over met je handen. Kneed tot je een mooi elastisch egaal deeg hebt. Rol op in een bolletje, doe in plastiekfolie en leg minstens een half uur in de koelkast. Haal het deeg uit de koelk ...

Ravioli met romige spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/arla/ravioli-romige-spinazie

... bloem met 1 theelepel zout. Doe het met de eieren in de keukenmachine. Voeg zoveel olie van de kaasblokjes toe totdat een compact deeg ontstaat. Laat het 1 uur in de koelkast rusten. Bereiden Roerbak de spinazie heel kort, hak ze fijn en druk het vocht eruit. Roer er de uitgelekte witte kaasblokjes door.Bestrooi het aanrecht met bloem. Rol het pastadeeg uit tot 2 deeglappen van gelijke grootte.Verdeel de vulling over 1 deeglap: schep steeds 2 theelepels vulling op het deeg met telkens ca. 3 cm tussenruimte. Bestrijk het deeg tussen de hoopjes vulling met losgeklopt ei.Leg de tweede deeglap over de vulling. Druk de deeglappen op elkaar. Snijd het in vierkanten. Druk ...

Ravioli met spinazie, tomaat en mozzarella | Snel klaar! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/ravioli-met-spinazie/

... ravioli met spinazie en tomaat Een lekker gerecht met ravioli, spinazie, tomaat en mozzarella. Binnen een half uur op tafel! Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet een scheutje ...

Jeroen Meus - Ravioli met gerijpte geitenkaas en kappertjesboter - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ravioli-met-gerijpte-geitenkaas-en-kappertjesboter

... (min. 2 uur op voorhand)Weeg de bloem af. Doe in de kom van de keukenmachine.Voeg de eieren en een snuif zout aan toe en meng het deeg met de keukenmachine.Voeg een scheutje olijfolie toe.Kneed 10 minuten goed door. Vorm een bol van het pastadeeg en verpak in vers ...

Chocoladeravioli - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/chocoladeravioli

... ten. 2. Meng de roomkaas met het ei en de gesmolten (afgekoelde) witte chocolade. Roer dit stevig door met een garde. 3. Neem het deeg uit de koelkast en snij het in 2 helften. Draai dit twee keer door een pastamachine op de dikste stand. Vouw het deeg dubbel en draai het nogmaals twee keer door elke stand (dunner en dunner). 4. Bestrooi het aanrecht met bloem, spreid het deeg hierop uit en snij het in grote vlakken. Leg een koffielepel van de vulling op gelijke afstand van elkaar op het deeg. Smeer het losgeklopt eigeel met een penseel rondom de vulling. Leg een tweede vel deeg er bovenop en snij ronde vormen uit met een uitsteekvorm. Druk de randen aan zodat de ravioli goed dicht is. Draai de ravioli door een beetje bloem. 5. Giet melk in een brede kookpot met wat suiker en een vanillestok en warm dit op tot net onder het kookpunt. L ...