Resultaten voor deeg knoedels met bruine suiker piet huysentruit
Zwitserse koeken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zwitserse-koeken
... Zwitserse koeken - Start met het basisdeeg: maak een kuiltje in de bloem. Verkruimel de gist in de koude melk en giet het in het kuiltje. Voeg de suiker, de boter, het ei en het zout toe. Zorg ervoor dat het zout niet rechtstreeks met de gist in contact komt. Zorg ...
Coq au vin met kruidige knoedels - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/coq-au-vin/coq-au-vin-kruidige-knoedels
... alleen maar recepten, maar ze geeft jou - de kok - vertrouwen in de keuken. Alles komt aan bod, van het maken van eenvoudig pastadeeg en... lees verder© Terra Lannoo. ...
Knödel met rozijntjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/knodel-met-rozijntjes
... n de suiker. Warm de melk op tot lichaamstemperatuur en los daarin de gist op. Giet dit bij het bloemmengsel en meng goed tot een deeg. Voeg de rozijnen toe en maak er een mooi balletje van. Leg er een handdoek over en laat 20 min rijzen. Sla het deeg kapot en maak balletjes. Pocheer in water (net onder het kookpunt) gedurende ...
Appelcrumble | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelcrumble
... Appelcrumble - Meng de bloem en de suiker. Doe de boter in kleine klontjes en kneed bij de bloem met suiker. Snijd de appel met de schil in blokjes en meng met een snuifje kaneel en een klein beetje bruine suiker. Beboter een ovenschaal. Leg de appelen erin. Overstrooi ...
Karnemelkpap | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/karnemelkpap
... Karnemelkpap - Zet een steelpan op het laagste vuur. Giet de karnemelk in de steelpan met de suiker en de rijst. Meng de bloem met wat karnemelk en giet bij het geheel. Roer 10 tot 15 minuten op een zacht vuurtje. Als het begint op te koken haal je de steelpan van ...
Brood bakken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brood-bakken
... es. Meng er ook een klein beetje boter bij (suiker mag er ook bij). Kneed nu tot je brood glad is en dus niet meer plakt. Bol het deeg wat op en maak het rond voor je het laat rijzen. Leg een vochtige handdoek op je brood en laat het 20 à 25 min rijzen (in een warme ruimte). Bol het deeg terug op, en maak het klaar voor het een tweede keer te laten rijzen. Nu moet je het deeg verdelen als je kleine broodjes wilt maken. Om het deeg goed op te bollen, moet je het deeg binnenstebuiten draaien. Strooi er wat bloem op en la ...
Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker
... Rijstpap met bruine suiker - Laat de melk opkoken en voeg er de rijst aan toe met de suiker en de kaneel. Laat zachtjes koken tot de rijst gaar is. Plaats in de koelkast, ongeveer 2 uur. Meng daarna de geklopte room erdoor, serveer en overstrooi met bruine suiker. ...
Recept voor pannenkoeken van Piet Huysentruyt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/het-perfecte-recept-zo-maak-je-de-lekkerste-pannenkoeken
... staafmixer om een glad beslag te krijgen. Doe een beetje arachide-olie in de pan en laat goed warm worden. Doe een schep van het deeg in de pan en begin onmiddellijk te draaien met de pan, zodanig dat het deeg mooi verdeeld is. Gebruik een spatel om de pannenkoeken te draaien. Snij de pannenkoek eventueel een beetje los langs de randen. Draai ze om. Laat kort verder bakken. Haal ze uit en bak de rest van het deeg verder. Vet regelmatig je pan in. Lekker met bruine suiker, witte suiker, ...
Recept voor pannenkoeken van Piet Huysentruyt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/het-perfecte-recept-zo-maak-je-de-lekkerste-pannenkoeken
... staafmixer om een glad beslag te krijgen. Doe een beetje arachide-olie in de pan en laat goed warm worden. Doe een schep van het deeg in de pan en begin onmiddellijk te draaien met de pan, zodanig dat het deeg mooi verdeeld is. Gebruik een spatel om de pannenkoeken te draaien. Snij de pannenkoek eventueel een beetje los langs de randen. Draai ze om. Laat kort verder bakken. Haal ze uit en bak de rest van het deeg verder. Vet regelmatig je pan in. Lekker met bruine suiker, witte suiker, ...
Pannenkoek met banaan | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pannenkoek-met-banaan
... antikleefpan op een hoog vuur en smelt een beetje boter. Snij de bananen in dunne schijven en leg ze in de pan. Overgiet met het deeg en bak mooi aan. Draai de pannenkoek om en laat aanbruinen. Leg kleine stukjes boter langs de randen en strooi er een beetje kristalsuiker over. Draai de pannenkoek nogmaals om en overstrooi volledig met een beetje bruine suiker en kokosrasp. Ingrediënten 200 gr bloem 4 eieren ½ l melk boter 2 el arachideolie 2 bananen kristalsuiker bruine suik ...