Resultaten voor confituur piet huysentruyt

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol het ...

Notenconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/notenconfituur

... Notenconfituur - Neem de noten en hak ze fijn met een mes. Kook de gedroogde noten één maal in water op om de bitterheid weg te werken. Giet het water weg en spoel de noten met koud water. Kook ze dan een tweede maal in de melk samen met de geleisuiker, om ze zacht te ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Kruisbessenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_kruisbessenconfituur.html

... Kruisbessenconfituur Ingredienten - 1 Kg kruisbessen - 1 Kg confituursuikerBereidingswijze Neem kleine kruisbessen. Zet de bessen op het vuur met een weinig water en laat ze open springen. Voeg er evenveel suiker bij. Breng zachtjes aan de kook en laat alles pruttelen ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Bananenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_bananenconfituur.html

... Bananenconfituur Ingredienten - 2 sinaasappels - 1 citroen - 2 gepelde bananen - 250 gram confituursuikerBereidingswijze Pers het sap uit de sinaasappels en de citroen en roer het onder de suiker in een wijde pan. Snij de bananen klein en meng ze erdoor. Breng het geheel ...

Schuimomelet | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimomelet

... in 2 andere pannen. Maak de randen los van de omeletten en draai ze elk om in de andere pan en laat nog even aanbakken. Smeer er confituur bovenop en versier met bloemsuiker. Ingrediënten 120 gr suiker 4 eieren 80 gr bloem 2 el boter bloemsuiker 40 gr maïszetmeel confituur 10 gr bicarbonaat ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Frambozenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_frambozenconfituur.html

... Frambozenconfituur Ingredienten - 3 Kg Frambozen - 2 Kg confituursuikerBereidingswijze Kies rijpe vruchten. Was de frambozen, laat ze uitlekken en verwijder de kroontjes. Doe de frambozen samen met de suiker in een kookpot en zet alles goed onder elkaar. Breng zachtjes ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Aardbeienconfituur

http://www.receptjes.be/recept_aardbeienconfituur.html

... Aardbeienconfituur Ingredienten - 3 Kg Aardbeien - 2 Kg confituursuiker - sap van 1 citroenBereidingswijze Kies rijpe vruchten. Was de aardbeien, laat ze uitlekken en verwijder de steeltjes. Doe de aardbeien samen met de suiker en het citroensap in een kookpot en zet alles ...

Aardbeienconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardbeienconfituur

... Aardbeienconfituur - Was de aardbeien met het steeltje eraan. Snij de aardbeien in gelijke stukken. Pas de kookpot aan aan de hoeveelheid aardbeien. Doe de aardbeien in de pot, voeg er suiker bij en zet op een medium vuurtje. Doe geen deksel op de pot en goed blijven roeren, ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Scones | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scones

... . Zet de scones in een voorverwarmde oven op 200 à 220 °C en bak ze gedurende 10 tot 12 minuten. Serveer met opgeklopte room en confituur. De scones zijn het lekkerst als ze lauw gegeten worden. Ingrediënten 40 gr boter 225 gr zelfrijzende bloem 1 lepel bicarbonaat 1¼ dl melk 1 eierdooier 4 lepels opgeklopte room 4 lepels confituur ...