Resultaten voor bladpeterselie
Gebakken cantharellen met bladpeterselie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-cantharellen-met-bladpeterselie
... Gebakken cantharellen met bladpeterselie - Maak de cantharellen schoon. Snijd ze in fijne reepjes. Pel en pers het knoflookteentje. Pel en snipper de sjalotten. Verwarm de olijfolie in een pan op een zacht vuur. Fruit hierin de knoflook en de sjalotten en voeg de cantharellen ...
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hapje-met-rauwe-ham-noten-paddenstoelen-en-bladpeterselie
... Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie - Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij. Snijd de champignons en de sjalotjes fijn en stoof ze in een scheut olijfolie. Voeg, als het vocht (die de champignons afgeven) is u ...
http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-kabeljauw-met-een-sausje-van-solo-kappertjes-en-bladpeterselie/
... Toevoegen 2 el Solo Vloeibaar Toevoegen 2 el kappertjes Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 1/2 bosje bladpeterselie Toevoegen 800 g kabeljauwhaasje (in 4 gelijke delen) Toevoegen Bereidingswijze Haal de blaadjes van het bosje blad ...
Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-kabeljauwfilet-met-soffritosaus
... Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus - Was en droog de bladpeterselie. Verwijder de steeltjes. Pel de uien en snijd ze in grove stukken. Doe de bladpeterselie, de helft van de uien, de zonnebloemolie, het citroensap, de mosterd, peper en zout in de blender. Vermaal tot een ...
Witte misosoep | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-misosoep
... ta aan toe en laat het goed smelten. Schep de soep in een soepbord, leg de groenten erin en werk het geheel af met de fijngehakte bladpeterselie. Ingred ...
Recept voor tonijnburger met pecorino en bladpeterselie | njam!
http://www.njam.tv/recepten/tonijnburger-met-pecorino-en-bladpeterselie
... Ingrediënten voor 4 personen 500 gverse tonijn 50 gwit broodkruim 125 mlmelk 2 elrozijnen 2 elpijnboompitten 2 elgehakte bladpeterselie 2 elgemalen pecorino 1 ei 2 elbloem versgemalen zwarte peper - zout voor de afwerking: partjes citroen ...
Mediterraans gevuld broodje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/mediterraans-gevuld-broodje
... toe. Rol in zilverpapier (als papillot) en plaats op de oven voor ongeveer 15 minuten. Snij in stukken en serveren, afwerken met bladpeterselie en notensla opgewerkt met wat olijfolie. Ingrediënten 1 brood 2 tomaten olijven 1 teentje knoflook, fijngehakt wat bladpeterselie, fijngehakt 1 bakje kastanjechampignons peper en zout 1 sjalot 1 bol mozzarella notensla ...
Frittata met kip, prei en stilton | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/frittata-met-kip-prei-en-stilton
... . Snij de kaas in blokjes en voeg toe aan het omelet. Zet dit 15 minuten in de oven op 160°C. Haal het de oven en strooi er wat bladpeterselie over. Ingrediënten 8 eieren 250 kip 2 dl room 100 stilton ½ citroen bladpeterselie nootmuskaat 2 uien ½ prei verse tijm ...
Rode aardappel met limoen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rode-aardappel-met-limoen
... en en het limoensap aan toe. Warm het geheel 10 minuten op een zacht vuur op. Schik de aardappelen op de borden en werk af met de bladpeterselie. Ingrediënten 2 limoenen 600 gr vastkokende rode aardappelen 4 sjalotten 2 el olijfolie sap van 4 limoenen ½ bosje bladpeterselie peper zout ...
Recept voor de wereldberoemde vitello tonnato uit piemonte | njam!
http://www.njam.tv/recepten/de-wereldberoemde-vitello-tonnato-uit-piemonte
... bedje van vlees. Werk af met dotjes van de saus en kappertjes. Besprenkel met koffiepoeder en olijfolie, werk af met peper en bladpeterselie. wijnsuggestie: spumante villa sparina - briljante gele kleur en aroma van gedroogd fruit Ingrediënten voor 4 personen voor de vitello: 800 gkalfsgebraad 1 wortel in blokjes 1/2 selderstengel in blokjes 1/2 preiwit in blokjes 1 elolijfolie 2-3 elwater voor de tonnato: 2 eltonijn (uit blik) op olie 4 kappertjes 1 fijngesneden ansjovis 2 elmayonaise 1-2 elgehakte bladpeterselie vers gemalen peper - zeezout voor de afwerking: kappertjes koffiepoeder peper olijfolie bladpeterselie ...