Resultaten voor ree pascal naessens

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk ...

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/toast-kannibaal-van-sofie-dumont-en-willy-naessens

... Bereiding Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediënten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) in een hoge pot of maatbeker. Mix alles tot een stevige saus. Verfris met citroensap en de zure room. Kruid met peper, zout en worcestersaus. ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: Pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: Pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: Pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Blackened roodbaars à la Pascal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/blackened-roodbaars-la-pascal

... Bereiding Borstel de aardappelen proper. Stoom gaar. Reken 20 minuten vanaf het kookt. Schil de tomaten en snij fijn.  Snij de rode ui in ringetjes. Snij ook een chilipeper en look fijn. Meng de tomaten met de look, chilipeper, sap van een citroen, limoenzeste. Kruid ...

Appelsienmousse met vanille roomijs en caramel salé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/appelsienmousse-met-vanille-roomijs-en-caramel-sale

... efpan. Wacht tot de suiker begint te kleuren. Stort uit op wat bakpapier op een bakplaat of een marmeren blad en laat opstijven. Breek in kleine stukjes. Meng de stukjes caramel onder het vanille-ijs. Werk er de glaasjes mee af. Voor de picon vin blanc à la Pascal: Giet picon in een glas. Voeg wat suikersiroop, cointreau, witte wijn en ijsblokjes toe. Werk af met een schijfje sinaasappel. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Courgette-rolletjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes

... om. Gebruik eventueel een kwastje om de beide kanten in te wrijven.Snij intussen een half rood uitje, bieslook, en meng met de makreel, peper, zout, een lepel goede olijfolie en een lepel mayonaise. (Of meer naar believen)Vul de courgette met een lepel makreelmengsel. Leg er enkele sprietjes bieslook op (zie foto), leg er enkele zalmeitjes op, en rol voorzichtig op.Leg ze op een mooie schaal en geniet. 💛Stap voor stap foto's Tips:Geinspireerd op Pascale naessens en Libelle. Al aten wij deze combinatie ook al langer, alleen, snel als we zijn, niet zo netjes opgerold. Bereidingstijd:Je kan dit lekkers op 10 minuten op tafel zetten. ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes zongedroogde tomaat in fijne reepjes, voeg ze bij de tomaten en laat meestoven. Kruid het tomatenmengsel met verse citroentijmblaadjes, peper en zeezout. Intussen pel je de scampi's. Maak een marinade met olijfolie, szechuanpeper, zeezout, knoflook en Provençaalse kruiden.  Meng de scampi's onder de marinade en leg ze in een niet-g ...

Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus

... chtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. 2. Snijd intussen de stukjes zongedroogde tomaat in fijne reepjes, voeg ze bij de tomaten en laat ze mee stoven. Kruid het tomatenmengsel met verse citroentijmblaadjes, peper en zeezout. 3. Intussen pel je de scampi’s en leg je ze in een vuurvaste schotel. Overgiet met olie en kruid met szechuanpeper, zeezout, look en Provençaalse kruiden. Zet dit voor 10 minuten in een warme oven van 180 graden. 4. Halveer intussen de trostomaatjes. Nadat de tomaten 20 minuten op het vuur hebben gestaan, voeg je nu 5 gehalveerde trostomaatjes toe ...