Resultaten voor aperitiefglaasjes jeroen meus meloen parmaham
Sandwich met meloen en parmaham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sandwich-met-meloen-en-parmaham
... Sandwich met meloen en parmaham - Pel, ontpit en versnijd de meloen in kleine stukjes. Meng de meloen met de gedroogde veenbessen en de geraspte kokos en laat even rusten in de koelkast. Beleg een snede brood met deze fruitmengeling Leg hierop de gewassen en gedroogde tuinkers ...
Rolletjes parmaham met enokitake | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rolletjes-parmaham-met-enokitake
... Rolletjes parmaham met enokitake - Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen op de plakjes ham. Rol ze voorzichtig op en maak de rolletjes dicht met een cocktailprikker. Kruid met peper. Verwarm de grill ...
Vijgen met blauwe kaas en parmaham | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/vijgen-met-blauwe-kaas-en-parmaham
... Vijgen met blauwe kaas en parmaham - Snij de vijgen in vieren en leg op elk kwartje een stukje blauwe kaas. Snij de plakken parmaham in de lengte in drieën en wikkel de ham om de stukjes vijg met kaas. Bestrijk met olijfolie en zet 30 seconden onder de hete grill. Ingrediënten ...
Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/stokbrood-met-pesto-tomaat-mozzarella-en-parmaham
... Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en parmaham - Dit Italiaans stokbrood is ideaal bij een avondje tv-kijken met wat vrienden. Wil je het iets minder gezouten? Vervang dan de parmaham door spek. Snij het stokbrood open. Smeer in met pesto. Rooster pijnboompitten in een droge ...
Gazpacho van erwten met parmaham, basilicum en waterkers | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gazpacho-van-erwten-met-parmaham-basilicum-en-waterkers
... Gazpacho van erwten met parmaham, basilicum en waterkers - Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Haal de erwtjes uit het water na 5 min en koel af in ijsgekoeld water. Mix de koude groentebouillon met de basilicum, waterkers en de erwten. Zeef door een grove zeef. Breng ...
Slaatje met asperges, gepocheerd ei en parmaham
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/553/slaatje-met-asperges-gepocheerd-ei-en-parmaham
... Slaatje met asperges, gepocheerd ei en parmaham - Op-en-top Belgisch - Maak de asperges schoon en kook ze beetgaar. Snij de parmaham in reepjes. Verwarm de oven voor op 120°C. Verwarm de melk en roer er de parmezaan door. Giet het melk-kaasmengsel in een sifon met een gasflesje ...
Sas Kookt!: Gegrilde groene asperges met parmaham
http://saskookt.blogspot.be/2012/05/gegrilde-groene-asperges-met-parmaham.html
... Gegrilde groene asperges met parmaham Dit receptje verzon ik onlangs als voorgerecht voor een etentje. Heel makkelijk, super lekker en best feestelijk. Dit heb je nodig: 4 groene asperges per persoon 2 sneden parmaham per persoon olijfolie parmezaan peper en zout basilicum Laat ...
Jeroen Meus - Gevulde meloen met bellota en feta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-meloen-met-bellota-en-feta
... Gevulde meloen met bellota en feta - Superlatieven schieten te kort om de Ibérico de Bellota of Pata Negra te beschrijven. Deze kostbare ham komt uit de ongerepte streek van Extremadura in Spanje, aan de grens met Portugal. Heerlijk met een salade van meloen en een fris pintje ...
Jeroen Meus - Salade van meloen met feta en pumpernickel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-meloen-met-feta-en-pumpernickel
... Salade van meloen met feta en pumpernickel - Fruit in een gerecht werkt niet altijd maar in deze salade zit het er boenk op. De zoute fetakruimels passen goed bij de zoete smaak van de bolletjes cavaillon en blokjes watermeloen. De salade krijgt ook een krokante beet dankzij ...
Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kebabstokjes-van-parmaham-garnaal-en-perzik
... Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik - Hak de muntblaadjes in fijne stukjes en meng ze met de olijfolie. Maak de garnalen schoon zonder de staarten te verwijderen. Was en droog de perziken en snijd ze in partjes. Wikkel de perzik partjes in sneetjes Parmaham. Neem een ...