Resultaten voor cantuccini

Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/verse-vijgen-met-cantuccini-en-een-sabayon-van-vin-santo

... Verse vijgen met cantuccini en een sabayon van Vin Santo - Mix de frambozen met de suiker en passeer ze door een zeef. Verkruimel de Cantuccini. Was en snijd de vijgen in partjes. Klop de sabayon luchtig. Giet de coulis in een diep bord, leg daarop de verkruimelde cantuccini ...

Chocolade pistache cantuccini - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/chocolade-cantuccini/

... Chocolade pistache cantuccini Alles smaakt beter met chocolade toch? Ik had mijn collega's beloofd om iets voor ze te bakken, maar aangezien ik vrij veel collega's heb, moest het iets zijn wat ik in grote volumes kon maken en wat ook makkelijk was. Koekjes doen het altijd ...

Granité van koffie met sinaasappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/granite-van-koffie-met-sinaasappel

... js lijkt. Kan bewaard worden in de diepvries. Serveren in glaasjes of in een schaaltje. Kan gedresseerd worden met roomijs of met cantuccini’s (= Italiaanse koekjes). Ingrediënten 1 l espresso koffie 230 gr basterd suiker 1 sinaasappel (schil) 2 steranijs 1 vanillestok 2 kruidnagels 5 cl amaretto cantuccini’s vanilleroomijs ...

Jeroen Meus - Semifreddo van frambozen met violet en cantuccini - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/semifreddo-van-frambozen-met-violet-en-cantuccini

... Semifreddo van frambozen met violet en cantuccini - Met de zomer voor de deur maakt Jeroen vandaag een Italiaanse dessertklassieker: een semifreddo. Letterlijk vertaald ‘half bevroren’. Het is een heerlijk romige ijsbereiding met in dit geval frambozen, violetsiroop ...

Frisse zomerfruitsalade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/fruitsalade/frisse-zomerfruitsalade

... assis Bereiden Meng de meloen, grapefruit, bessen en likeur door elkaar. Laat de smaken 1 uur in de koelkast intrekken.Lekker met cantuccini (Italiaanse amandelkoekjes). KookboekHet recept 'Frisse zomerfruitsalade' is afkomstig uit het kookboek... Kook ook - Buitendiverse auteursDit handige kookboek staat boordevol makkelijke en lekkere gerechtjes om buiten te eten én te koken, of je nu wilt barbecueën, picknicken, op chic gaat in... lees verder© Inmerc. ...

Soep met koolraap en rijst - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolraap/soep-koolraap-rijst

... uit het kookboek... Het grote Italiaanse kookboekdiverse auteursCarpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Carolines blog: Pistache-gemberbiscotti

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/pistache-gemberbiscotti.html

... als rol en de twee keer in plakjes gesneden. Biscotti betekent 2 keer gebakken. Wat nu precies het verschil  tussen biscotti en cantuccini is, heb ik even gegoogled. Ik kwam er achter dat met beide benamingen hetzelfde koekje wordt bedoeld. In Toscane noemen ze het cantuccini en zo worden ze ook genoemd als het recept afwijkt van de traditionele ingrediënten. Orgineel behoort er alleen suiker, bloem, eieren, pijnboompitten en amandelen in te zitten. Beslist geen boter of vet, omdat ze daardoor meestal vrij droog zijn worden ze  geserveerd als een after diner dessert met een glaasje vin santo waar je ze in kunt dopen. Men serveert ze ook wel bij de koffie en thee. Hoe je ze ook wilt noemen, ze zijn ontzettend lekker en natuurlijk erg leuk om ze na het kerstdiner bij een kopje cappuccino of espresso te serveren. Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 09:20 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: gember, koekjes, Ottolenghi, pistachenootjes ...

Carolines blog: Trifle met limoncello en zomerfruit

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/limoncello-trifle-met-zomerfruit.html

... vanillestokje- 250 g gemengd fruit, zoals aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen- 2 el geroosterde amandelsnippers- 150 g cantuccini- flinke scheut limoncello (een hele flinke)Bereiden:1. Giet de limoncello over de koekjes en laat een halfuurtje staan, zodat de koekjes de drank absorberen en zacht worden.2. Meng de mascarpone met de yoghurt, de suiker, de zaadjes uit het va ...

Sperziebonen in tomatensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/sperziebonen/sperziebonen-tomatensaus

... uit het kookboek... Het grote Italiaanse kookboekdiverse auteursCarpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Sardines in het zuur - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/sardines/sardines-zuur

... uit het kookboek... Het grote Italiaanse kookboekdiverse auteursCarpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je... lees verder© Uitgeverij Becht. ...