Resultaten voor zachte wafeltje

Recept voor Wafeltje van bladerdeeg en gerookte zalm | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/wafeltje-van-bladerdeeg-en-gerookte-zalm/

... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 2 vellen bladerdeeg Toevoegen 200 g gerookte zalm Toevoegen 1 potje mierikswortelsaus Toevoegen ...

Recept Piet Huysentruyt - aardbeiencake met wafeltje - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/Aardbeiencake-met-wafeltje/2662

... Aardbeiencake met wafeltje Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten, Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 bakje grote aardbeien1 bakje grote aardbeien • 250 gram bloem (imperial)250 gram bloem (imperial) • 1 pakje imperial bakpoeder1 pakje imper ...

Fris slaatje met wafeltje en Comté kaas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fris-slaatje-met-wafeltje-en-comte-kaas

... Fris slaatje met wafeltje en Comté kaas - Schik de sneetjes brood voor je en beleg ze met de ham en comté kaas. Besmeer met graanmosterd en dek de boterhammetjes dicht met het 2de sneetje brood. Kook ondertussen de fijne boontjes gaar en spoel ze onder koud water. ...

Jeroen Meus - Mousse van chocolade en Baileys, boterwafeltjes en perensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mousse-van-chocolade-en-baileys-boterwafeltjes-en-perensalade

... Mousse van chocolade en Baileys, boterwafeltjes en perensalade - Dit is wat ze noemen een 'guilty pleasure'. De chocolademousse krijgt extra veel smaak door er Baileys aan toe te voegen. In combinatie met peer is het een echt topdessert. - 0. Splits de ...

Zachte geitenkaas met aardbeien en munt - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/geitenkaas/zachte-geitenkaas-aardbeien-munt

... tuks 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HapjeVegetarischHollands Ingrediënten 200 g zachte Hollandse geitenkaas, in 12 blokjes van ca. 2 cm 1 bosje verse munt, fijngehakt 100 g kleine aardbeien, gehalveerd Bereiden Druk ...

Roquefortwafeltje | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roquefortwafeltje

... Roquefortwafeltje - Beleg het bladerdeeg met de stukjes roquefort en schijfjes peer en strooi de nootjes eroverheen. Schik er het andere stuk bladerdeeg bovenop en steek dit in een wafelijzer tot de kaas begint te smelten. Leg de sla in het bord, giet de vinaigrette ...

Recepten-Kerst-Recept-Feestdagen menu's Dame blanche nagerecht kerst recept De kook o theek

http://www.kookotheek.com

... Kerst recept Dame blanche Ingrediënten:1/2 liter roomijs 1/4 liter slagroom suiker(naar smaak) 1 flesje chocoladesaus 4 ijs coupes ijs wafeltjes Bereiding: Klop de slagroom met wat suiker stijf.  Verwarm de chocolade saus in de magnetron Als u geen magnetron he ...

Geflambeerde peer met perenijs - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/geflambeerde-peer-perenijs

... Geflambeerde peer met perenijs 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 2 eetlepels suiker 2 zakjes vanillesuiker mespuntje kaneel 2 grote peren, geschild en gehalveerd 8 bol ...

Gravad Lax - gemarineerde zalm | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gravad-lax-gemarineerde-zalm

... Gravad Lax - gemarineerde zalm - Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene kruiden en dan met het zoutmengsel. Laat 10 uur rusten in de koelkast. Spoel de zalm af en dep lichtjes droog. Snijd de ...

Wafeltjes van opa Jan met Haspengouwse aardbeien | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/wafeltjes-van-opa-jan-met-haspengouwse-aardbeien

... Wafeltjes van opa Jan met Haspengouwse aardbeien - De wafels: Laat de boter smelten op een zacht vuur Meng de bloem, fijne suiker, bicarbonaat, eieren en koffiemelk in een deegkneder Voeg langzaam en al roerend de gesmolten boter toe. Laat 2 à 3 uur rusten Bak de w ...