Resultaten voor vulling voor soesjes

Soesjes met zalmmousse

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/soesjes-met-zalmmousse.html

... aat te maken. Na afkoelen verpakte ik de soesjes in een plastic zak en zijn tot gebruik in de vriezer bewaard. Nu moest alleen de vulling gemaakt te worden. Gemak dient de mens. soesjes met zalmmousse Ingrediënten soesjes (30 stuks)100 gram boter100 gram water100 gram melk100 gram bloem4 eieren Ingrediënten zalmmousse150 gram gerookte zalm1 halve limoen200 milliliter slagroom1 zakje Klop-Fix2 eetlepels gehakte verse Basilicum Peper naar smaak Attributen:Garde Bakpapier Spuitzak Ronde spuitmond Koksmes Gekartelde spuitmond Werkwijze soesjes:Verwarm de oven voor tot 210 graden (heteluchtoven 185 graden).Verhit al roerend het mengsel van de boter, melk en water totdat het kookt. Haal de pan van het vuur en klop de bloem er door. Zet de pan weer terug op laag vuur en blijf roeren, na ongeveer twee minuten is het deeg gaar. Neem de pan weer van het vuur en klop de eieren één voor één door het deeg. Blijf kloppen tot er een gladde massa ontstaat. Breng de massa over in een spuit ...

Heksensoesjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/heksensoesjes

... Heksensoesjes - Doe het water, de boter en de melk in een pannetje. Verhit al roerend tot het kookt. Neem de pan van het vuur en klop er de bloem met een beetje zout door. Zet de pan terug op het vuur (laag) en blijf roeren. Na ongeveer twee minuten is het deegje gaar. ...

Roomsoesjes met kaneel en amandelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/roomsoesjes-met-kaneel-en-amandelen

... Roomsoesjes met kaneel en amandelen - Doe het water, de boter, het zout en de vanillesuiker in een pannetje en breng aan de kook. Weeg mooi 100 g bloem af en voeg die in één keer bij in het pannetje. Goed mengen en daarna nog even laten drogen op het vuur. Haal de pan ...

Glutenvrije soesjes

http://glutenvrijemama.blogspot.com/2014/03/glutenvrije-soesjes.html

... Glutenvrije soesjes Opeens bedacht ik mij dat Alexander waarschijnlijk nog nooit een slagroomsoesje heeft gegeten in zijn leven! Hij ging glutenvrij toen hij net twee was en het lijkt mij sterk dat hij daarvoor al soesjes at. Ik kreeg er zelf opeens ontzettende zin in.Toen ...

Recept voor soesjes met chocolade | njam!

http://www.njam.tv/recepten/soesjes-met-chocolade

... Maak de soesjes: Laat de roomboter met Fleur de sel, melk en water zacht smelten. Breng aan de kook en voeg al roerend de patisseriebloem en suiker toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen. Voeg de eieren langzaam toe en meng tot een glad deeg. Breng over in ...

Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hartige-soesjes-met-zalm-en-kaas-zoete-soesjes-met-banaan

... iertje. Zo kan het vocht ontsnappen. (opgepast, hangt af van de grootte) Haal ze daarna uit de oven en laat afkoelen. voor de kaasvulling. Doe de roomkaas in een cutter. Hou een paar blokjes Tallegio apart als versiering. Snij de rest in blokjes en voeg toe aan de roomkaas. Kruid met peper, zout en mosterd. Voeg een klein scheutje melk toe zodat het een mooie smeuïge massa wordt. Krab eventueel wat bij met een pannenlikker.  Hak bieslook fijn en meng onder de vulling. Doe in een spuitzak. Snij de soesjes zonder pitten met een broodmes in twee. Bespuit ze met de kaasmousse. Versier met taleggio en peterselie en bedek met het hoedje. voor de kaas- en zalmvulling. Hou een plakje zalm opzij ter garnering. Doe de zalm en roomkaas in een cutter. Kruid met peper.  Snij dille grof en voeg toe bij de roomkaas en zalm. Verfris met het sap van een halve citroen. Mix fijn in de cutter. Krab wat bij en cutter verder. Voeg eventueel wat melk toe. Doe in een spuitzak.   Snij de soesjes zonder pitten en amandelschilfers met een broodmes in twee. Bespuit ze met zalmmousse. Versier met zalm en dille en bedek met het hoedje.  voor de zoete vulling van banaan en limoen. Klop de room op met het merg van een vanillestok en de suiker. Doe in een spuitzak.  Pel de banaan. Snij in plakjes. Meng met limoensap, zeste van limoen en een beetje vanillesuiker. Snij de langwerpige met pompoenpitten doormidden. Spuit de room op het onderste deel. Versier met banaan. Bedek met het hoedje. Versier met een dotje slagroom. voor de picon vin blanc: vul een glas met picon, witte wijn, grenadine en ijsblokjes. Wer ...

Gateau St. Honoré | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/gateau-st-honore

... Gateau St. Honoré - Maak eerst het soesjesdeeg. Breng het water en de melk in een steelpannetje aan de kook. Voeg de boter blokje voor blokje toe en roer tot hij gesmolten is. Neem de pan van het vuur en klop er de bloem onder. Zet de pan terug op het vuur en blijf ...

Saint-Honorétaart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/saint-honoretaart

... Saint-Honorétaart - voor de bladerdeegbodem: Verwarm de oven voor op 195 graden. Rol een vel bladerdeeg uit. Doreer het (inwrijven met een eidooier). Doe er wat Sweet mix Amaretto over. Bak 20 minuutjes op 195 graden. Leg er eventueel een bakplaat op. voor de soesjes: ...

Carolines blog: Soesjestoren voor de troonswisseling (Foodblogswap)

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/04/soesjestoren-voor-de-troonswisseling.html

... onswisseling (Foodblogswap) Ingredienten: - 100 ml water - 100 ml melk - 100 g boter - 100 g bloem - 4 eieren - snuf zout voor de vulling: - ½ l slagroom - 35 g fijne kristalsuiker - de zaadjes van 1 vanillepeul voor de oranje kleurpasta: - ½ bus poedersuiker - 50 g roomkaas - oranje icing ...

Aperitiefhapjes met bubbels | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes-met-bubbels

... Aperitiefhapjes met bubbels - Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem toe en roer droog. Voeg 1 per 1 de eitjes toe. Roer telkens stevig door. Het deeg is klaar als het in een punt van de spatel loopt. ...