Resultaten voor stoemp met spruiten jeroen meus

Zalm met stoemp van spruiten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-stoemp-van-spruiten

... Zalm met stoemp van spruiten By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: verse zalm spruiten aardappelen Directions: 1. Stoom de aardappelen gaar (of stoom ze). 2. Snijd de spruitjes fijn en stoof z ...

Zalm met stoemp van spruiten | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-stoemp-van-spruiten

... Zalm met stoemp van spruiten - Stoom de aardappelen gaar (of kook ze). Snijd de spruitjes fijn en stoof ze samen met het spek aan in een beetje boter. Maak puree van de aardappelen en de spruitjes en meng het ei en 1 dl room erdoorheen. Bak de vis op de teppanyaki. ...

Recept voor stoemp van spruiten met hertenbiefstuk | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoemp-van-spruiten-met-hertenbiefstuk

... Bereiden: Kook de aardappelen en spruiten gaar in gezouten water. Giet af en stamp fijn met wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Bak de biefstukjes in boter. Serveren: Leg de puree in het midden van het bord. Leg daarop het vlees. Werk af met de vleesju ...

Jeroen Meus - Quiche met spruiten en spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/quiche-met-spruiten-en-spek

... Quiche met spruiten en spek - Dit is echt een quiche voor als het buiten guur en koud is. Het boterdeeg waarin de vulling komt is zelfgemaakt. De eieren en de kaas zorgen ervoor dat alles mooi bij elkaar blijft.  - Het deeg Meng de bloem met een snuif zout in d ...

Jeroen Meus - Zalm met stoemp van rode biet en honing-mosterddressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zalm-met-stoemp-van-rode-biet-en-honing-mosterddressing

... Zalm met stoemp van rode biet en honing-mosterddressing - Als kind kreeg jeroen veel rodebietenpuree voorgeschoteld. Hij heeft er nog altijd geen genoeg van en combineert de stoemp met gebakken zalm en een zachte dressing van honing en graanmosterd. Daar kunnen de S ...

Jeroen Meus - Hamburger met stoemp van waterkers en gebakken ui - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/hamburger-met-stoemp-van-waterkers-en-gebakken-ui

... Hamburger met stoemp van waterkers en gebakken ui - Dagelijkse, eerlijke en stevige kost die je binnen het halfuur op tafel zet. - Kook de aardappelen gaar in gezouten water.Snijd de sneetjes spek in blokjes. Smelt een klontje boter in een pan en bak het spek krokan ...

Jeroen Meus - Stoemp met witloof, ham en kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoemp-met-witloof-ham-en-kaas

... stoemp met witloof, ham en kaas - Onze witloofrolletjes met ham in kaassaus zijn een tijdloze klassieker. Maar ook stoemp is zo ‘van ons’. jeroen combineert beide tot een aardappelstoemp met vers Belgisch witloof, eerlijke gekookte ham en een portie kaas ...

Jeroen Meus - Falafel van pompoen met uiensaus en stoemp van boerenkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/falafel-van-pompoen-met-uiensaus-en-stoemp-van-boerenkool

... Falafel van pompoen met uiensaus en stoemp van boerenkool - Echte, ouderwetse dagelijkse kost kan ook vegetarisch zijn. Falafel van pompoen bijvoorbeeld met stevige stoemp en uiensaus. - 0. Laat de kikkererwten een nacht weken in water. 1. Verwarm de oven voor tot 1 ...

Jeroen Meus - Zomerse stoemp met gebakken beenham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zomerse-stoemp-met-gebakken-beenham

... Zomerse stoemp met gebakken beenham - Een ‘schel’ gekookte beenham is lekker op de boterham, maar je kunt er nog veel meer mee doen. De zoute smaak past bijvoorbeeld perfect bij een gezonde stoemp met veel groenten.De stoemp is ideaal om de restjes groen ...

Jeroen Meus - Heek met stoemp van erwten en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/heek-met-stoemp-van-erwten-en-kropsla

... Heek met stoemp van erwten en kropsla - Vandaag ligt er een smakelijke ‘mooie meid’ op het bord. Da’s een andere benaming voor heek. Deze witte vis is een heel goed alternatief voor kabeljauw. Samen met een eigenzinnige stoemp, kropsla en een zacht ...