Resultaten voor potjes vlees

Kokosbanaanflan | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kokosbanaanflan

... e eieren en de kokosrasp samen in een kom. Snij de banaan in schijfjes, doe ze mee in de kom en mix alles even door. Smeer de flanpotjes in met de olie. Giet het mengsel in de potjes. Maak een bain-marie van warm water in een ovenschotel en zet de potjes erin. Zet dit in de oven van 180°C gedurende 30 à 35 min. Laat de potjes afkoelen in de koelkast. Dra ...

Kokosbanaanflan | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokosbanaanflan

... r, de eieren en de geraspte kokos samen in een kom. Snijd de banaan in schijfjes, doe ze mee in de kom en mix alles. Smeer de flanpotjes in met de olie. Giet het mengsel in de potjes. Maak een bain-marie van warm water in een ovenschotel en zet de potjes erin. Zet dit gedurende 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven v ...

Appelmoes met speculaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/appelmoes/appelmoes-speculaas

... eculaasjes 4 appels 80 g suiker sap van 1 citroen 300 ml room Bereiden Verkruimel de speculaasjes en leg ze op de bodem van 4 minipotjes.Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in stukken. Doe de appelstukken in een steelpan met de suiker en 3 eetlepels water. Breng aan de kook en laat stoven tot je een appelcompote hebt. Mix de compote fijn met het citroensap. Laat afkoelen.Klop de room op. Roer de opgeklopte room voorz ...

Pasta gevuld met prei, aardappelen en een parmigianosaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-gevuld-met-prei-aardappelen-en-een-parmigianosaus

... n kruid met peper en zout en het takje rozemarijn. Leg op elk blaadje een soeplepel aardappel-prei mengsel. Bestrijk de aluminium potjes met olijfolie of bekleed ze met bakpapier en vouw de lasagnablaadjes als buideltje in de potjes. Plaats de potjes gedurende 7 min. in een voorverwarmde oven op 200°. Bak de pancetta krokant, zonder vetstof. Voor de saus: meng de kaas met de room, laat enkele minuten inkoken en kruid met peper. Haal de buideltjes uit de potjes en servee ...

Blauwe-bessenconfituur

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/329/blauwe-bessenconfituur

... s hij meteen opstijft, is hij voldoende ingekookt, zo niet dan laat u de confituur nog 2 tot 3 minuten verder koken. Verdeel over potjes met deksel die u steriliseert, of over open potjes, die u afsluit met een laagje paraffine. ...

Pittige pruimenchutney

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/331/pittige-pruimenchutney-1

... t kan wel 1 à 2 uur duren, afhankelijk van de hoeveelheid vocht in de pruimen. Giet de chutney meteen in schone, warme potjes. Laat de inhoud volledig afkoelen voor u de potjes afsluit. Pas na 4 weken gebruiken! ...

Aardbei-banaanconfituur

http://saskookt.blogspot.be/2015/06/aardbei-banaanconfituur.html

... Aardbei-banaanconfituur Zomer in een potje, dat is deze heerlijke aardbei-banaanconfituur.Dit heb je nodig voor 2 potjes:350 g aardbeien150 g banaansap van 1 citroen250 g geleisuiker (2:1)Ontkroon de aardbeien en snijd ze in stukjes.Pel de bananen en snijd ze in dunne ...

Gevulde savooiekool met zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/savooiekool/gevulde-savooiekool-zalm

... t niet kokende water. Laat uitlekken.Leg in elk minipotje ongeveer 3 koolbladeren. Snijd de zalm in grote stukken en leg ze in de potjes. Leg in elk potje een half plakje gerookte zalm, schep er 1 eetlepel wittewijnsaus over en sluit de koolbladeren over de zalm.Dek de potjes af en zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven. KookboekHet recept 'Gevulde savooiekool met zalm' is afkomstig uit het kookboek... Mini-potjes & pannetjesSylvie Aït-AliIn 'Mini-potjes en pannetjes' staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete bereidingen in mini-potjes, mini-pannetjes en mini-gratin... lees verder© Standaard Uitgeverij. ...

Recept voor ile flottante met crème anglaise | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ile-flottante-met-creme-anglaise

... ers bij voor de vanillesaus. Voeg tijdens het opkloppen van de eiwitten 80 g suiker toe. Verdeel het eiwitschuim over 4 beboterde potjes. Zet de potjes op een ovenschaal en span een er vel plasticfolie over tegen het vocht. Zet 10 minuten op 90°C in de stoomoven. Maak ondertussen de crème anglaise. Breng hiervoor de room samen met ...

Chocoladesoufflé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chocoladesouffle

... Chocoladesoufflé - Smeer 4 potjes in met Alpro soya Bakken en Braden en overpoeder met bloemsuiker. Laat de chocolade smelten, voeg er 30 gram suiker aan toe, dan de warme melk en de cacao. Meng het geheel en voeg er de eigelen aan toe. Klop de eiwitten met de rest ...