Resultaten voor ragout duiven

Duif met druiven | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/duif-met-druiven

... Duif met druiven - Haal de ingewanden uit de duiven of koop schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Kruid de binnenkant met versgemalen peper en zout. Vul de duiven met bladpeterselie en dragon. Omwikkel elke duif met een sneetje spek. Verhit 1 el boter en olijfolie ...

Receptjes.be - Recepten - Basisrecepten - Duivenbouillon

http://www.receptjes.be/recept_duivenbouillon.html

... Duivenbouillon Ingredienten - 2 panklare duiven - 1 ui (fijngesneden) - 1 stuk prei (fijngesneden) - 2 takjes peterselie - 2 takjes tijm - 1.5 Liter koud water - 3 jeneverbessen (gekneusd) - 6 peperkorrels (gekneusd) - peper en zoutBereidingswijze Doe alles in een ...

Recept voor duif met druif | njam!

http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif

... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en o ...

Hobbykok Pluis: Pasteitje met garnalenragout

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/pasteitje-met-garnalenragout.html

... Pasteitje met garnalenragout Ingrediënten: 1 doos pasteibakjes (4 stuks) 100 g peultjes 2 sjalotjes 2 bekertjes crème fraîche met verse kruiden (a 125 g) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g) 2 eetlepels allesbinder (pak a 200 g) Bereiden: Oven voorverwarmen op ...

Recept voor Ragout van zalm en asperges | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/ragout-van-zalm-en-asperges/

... en de Solo Delifine toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille. Geniet van ragout van zalm en asperges ...

Ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/ragout-van-stokmosseltjes-en-perles-blanches-met-saffraan-en-knoflook

... ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook - Stoof de mosseltjes met een klontje boter, peper en zout. Steek de oesters open, maak ze los en leg er een klontje met broodkruim, gemengde boter, peper en zout op. Stoom de wortelen, aardappele ...

Recept Piet Huysentruyt - duif met girolles en groentjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/DUIF-MET-GIROLLES-EN-GROENTJES/2414

... DUIF MET GIROLLES EN GROENTJES Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Gevogelte Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 duiven, gefileerd4 duiven, gefileerd • 100 gram girolles (dooierzwammen)100 gram girolles (dooierzwammen) • 100 gram o ...

Recept Piet Huysentruyt - wild duifje met girolles en groentjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/WILD-DUIFJE-MET-GIROLLES-EN-GROENTJES/2420

... WILD DUIFJE MET GIROLLES EN GROENTJES Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Gevogelte Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 duiven, gefileerd4 duiven, gefileerd • 100 gram girolles (dooierzwammen)100 gram girolles (dooierzwammen) • 100 ...

Ragout van kalfsniertjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ragout-van-kalfsniertjes

... ragout van kalfsniertjes - Snijd alle groenten in gelijke stukken en stoom of kook ze gaar. Snijd de kalfsnieren in stukken van 3 à 4 cm. Bak het vlees bruin aan alle kanten in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Blus het gebakken vlees met het bier en het w ...

Recept omelet - Kruidenomeletje gevuld met mosselragout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/omelet/kruidenomeletje-gevuld-mosselragout

... Kruidenomeletje gevuld met mosselragout 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 6 waarderingen VoorgerechtVisFrans bevat per portie345 kcal 14 g eiwit 30 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 75 ml koffieroom 75 g verse roomkaas ...