Resultaten voor mislukte kersenconfituur redden

Brochette van eend met croque van kersenconfituur, geitenkaas en spek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/brochette-van-eend-met-croque-van-kersenconfituur-geitenkaas-en-spek

... Brochette van eend met croque van kersenconfituur, geitenkaas en spek - Snijd het vet van de eendenborst. Snijd in blokjes van 3,5cm en steek die op een brochette. Kruid met peper en zout en PH Italian mix, besprenkel met een beetje olijfolie. Leg op de grill. Steek de ...

Sas Kookt!: Liefde, Lust en Pasta

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/liefde-lust-en-pasta.html

... De titel van dit boek van Giulia Melucci had misschien al iets kunnen doen vermoeden, maar de belofte dat er naast een relaas van mislukte liefdes ook receptjes in te vinden zouden zijn, hebben me toch overtuigd om het te lezen. In het begin was het leuk, korte stukjes over verloren geliefden en mislukte veroveringen afgewisseld met eenvoudige, maar originele pastareceptjes. Maar na een tijdje begon het toch te vervelen. De romances werden ein ...

Scandinavische gehaktballetjes (köttbullar) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scandinavische-gehaktballetjes-kottbullar

... Scandinavische gehaktballetjes (köttbullar) - Mix al deze ingrediënten samen en maak er een deeg van. Maak er kleine balletjes van en bak deze een beetje aan (bruinen) in een pan met olie. Meng een halve fles sweet chilisaus en een halve bokaal kersenconfituur of wilde ...

Jeroen Meus - Baked Alaska met pistache en kersen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baked-alaska-met-pistache-en-kersen

... Baked Alaska met pistache en kersen - Baked Alaska of een ‘omelette sibérienne’ is een ijsgerecht dat vaak als dessert wordt gegeten. De opbouw is altijd dezelfde: een bolle vorm met langs de buitenkant een laag van simpele quatre-quart cake, gevuld ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-kriekbier-en-peperkoek

... Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. Het is varkensvlees om ‘u’ tegen te zeggen. De o-zo-belangrijke ...

Aubergineplantje doet het goed!

http://aantafelmettanja.blogspot.com/2013/05/aubergineplantje-doet-het-goed.html

... schaf leuke, roze bloemetjes en alleen daarom al misstaat zo'n ding niet. Et voilà, zie hier -ondanks deze, barre, compleet mislukte takkelente- een tussentijds resultaat. Ik tel maar liefst zes aubergines. Het ziet er naar uit dat 'de groei en bloei' van aubergines op het balkon een minder zinloze exercitie is dan tuinbonenopkweken. ...

Aubergineplantje doet het goed!

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2013/05/aubergineplantje-doet-het-goed.html

... schaf leuke, roze bloemetjes en alleen daarom al misstaat zo'n ding niet. Et voilà, zie hier -ondanks deze, barre, compleet mislukte takkelente- een tussentijds resultaat. Ik tel maar liefst zes aubergines. Het ziet er naar uit dat 'de groei en bloei' van aubergines op het balkon een minder zinloze exercitie is dan tuinbonenopkweken. ...

Aardappeltjes uit de koekenpan met koriander-tomatensalsa | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/aardappeltjes-uit-de-koekenpan-met-koriander-tomatensalsa/

... konden het zich permitteren om urenlang achter wild aan te zitten en aten zodoende meer en meer vlees. Want zelfs als de jacht mislukte kon er snel gegeten worden van gegaarde knollen. En dat droeg bij aan de vergroting van onze hersenen. Vuur maakte het mogelijk om de nacht op de grond door te brengen, omdat roofdieren op een afstand bleven, waardoor onze bouw van klimmers in die van lopers kon veranderen. Fascinerende lectuur! Er zijn hinderlijk weinig recepten bekend uit die vroege periode. Daarom neem ik maar een aardig ingrediënt dat het belang van koken onderstreept: de aardappel. Die wordt rauw per slot van rekening niet gegeten. Schil de piepers en snijd ze in kleine blokjes. Bak die zoetjes in een scheutje olie in een grote koekenpan, afgedekt. Met een half uur zijn ze gaar, een kwartier doorbakken zonder deksel maakt ze nog wat knapperiger. Maak de tomaten-koriandersalsa door de tomaten te mengen met de andere ingrediënten. Misschien moet er nog wat zout bij. Geef de koude salsa bij de warme aardappels. Gebakken aardappels met tomaten-koriandersalsa Bijgerecht voor 4 personen: 600 gram vastkokende aardappels olijfolie salsa: 6 smaaktomaten, fijngesneden handvol korianderblad, fijngesneden 1 teen knoflook uit de pers 1/2 rode ui, ragfijn gesnipperd 2 eetlepels Thaise vissaus kneepje limoensap 1 theelepel suiker ...

Mayonaise | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mayonaise

... Mayonaise - Neem een ei en doe het in een mengkom en doe er een goede eetlepel mosterd bij. Doe er twee eetlepels witte wijnazijn bij. Als je geen azijn wilt, kan je citroensap gebruiken. Doe er ook twee eetlepels water bij. Kruid het met peper en zout. Doe bij het mengsel ...

Jeroen Meus - Polentataart met noordkrieken en amandel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polentataart-met-noordkrieken-en-amandel

... Polentataart met noordkrieken en amandel - Een supermakkelijke taart met polenta en noordkrieken in de hoofdrol! Lekker smeuïg aan de binnenkant en goudbruin gebakken aan de buitenkant. Dit gebak is heerlijk met een bakje koffie of een tasje thee erbij.  ...