Resultaten voor kalfsvlees

Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/vitello-tonnato-kalfsvlees-met-tonijndressing

... Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) - Bind het kalfsvlees op met touw zodat je een lange rol krijgt. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de pan en schroei het vlees dicht. Zet het vlees 15 à 20 min in een oven van 160°. Laat nadien goed afkoelen. Mix tonijn, mayonaise, ...

Kalfsvlees met knolselder en truffelsap | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/kalfsvlees-met-knolselder-en-truffelsap

... kalfsvlees met knolselder en truffelsap - In een pan laat je een flinke klont boter smelten. Je bestrooit het kalfsvlees met paprikapoeder. Doe dat van hoog genoeg, dan is het poeder beter verdeeld over je vlees. En nu bak je het vlees rustig af, terwijl je het af en toe ...

Jeroen Meus - Pasta met kalfsvlees, champignons en spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-kalfsvlees-champignons-en-spek

... Pasta met kalfsvlees, champignons en spek - Een lekkere en snelle pasta, daar kan niemand toch aan weerstaan! Jeroen maakt een versie met heerlijke boschampignons of hanenkammetjes, spekjes en kalfsvlees. - Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek ...

Aardappelschijfjes met boontjes, sinaasappel en kalfsvlees

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelschijfjes-met-boontjes-sinaasappel-en-kalfsvlees

... Aardappelschijfjes met boontjes, sinaasappel en kalfsvlees - Het klinkt misschien wat vreemd, maar kalfsvlees smaakt lekker in combinatie met sinaasappel. Samen met gebakken aardappelschijfjes en verse groene boontjes maak je een lekkere, snelle maaltijd. - Blancheer de ...

Rolletjes van kalfsvlees met ham en kaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rolletjes-van-kalfsvlees-met-gedroogde-ham-en-kaas

... Rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en kaas - Rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en kaas - Sla het kalfsvlees met de deegrol plat tussen 2 vellen keukenpapier.Beleg elk plakje vlees met een half sneetje ham een half sneetje kaas en 2 blaadjes salie. Rol het ...

Sas Kookt!: Kalfsvlees met kappertjesboter

http://saskookt.blogspot.be/2011/07/kalfsvlees-met-kappertjesboter.html

... kalfsvlees met kappertjesboter Kappertjesboter kende ik alleen van bij rog, maar met kalfsvlees is het dus ook heel lekker. Ook dit recept komt uit Seizoenskookboek van Donna Hay. We aten het met spinazie gewokt met wat look en gekookte krielaardappeltjes in de schil. Eenvoudig, ...

Recepten - Kalfsvlees Marengo

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfsvlees_Marengo

... Bereidingswijze Kruid het kalfsvlees met peper en zout en schroei het dicht in boter en olie, half om half. Snipper intussen de ui en doe die bij het vlees. Strooi er de bloem overheen en laat even doorbakken om de bloemsmaak te elimineren. Blus met de witte wijn en doe ...

Kalfsblanket met puree | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfsblanket-met-puree

... lletjes +/- 4 min. gaarkoken in de groentebouillon. Tip: de balletjes komen boven drijven als ze gaar zijn. Doe hetzelfde met het kalfsvlees en laat +/- 5 min. sudderen in het water. Snij de wortelen in balkjes, de champignons en de ui in stukken. Schil de takken van de selder en snij in stukken. Haal het kalfsvlees uit het water. Laat de boter en bloem smelten in een grote pot en roer goed om. Meng verder met een klopper. Voeg 3 soeplepels van de bouillon en de brui ...

Tartaar van kalfsvlees met radijsjes, gegrilde scampi’s en een Cava-dressing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tartaar-van-kalfsvlees-met-radijsjes-gegrilde-scampis-en-een-cava-dressing

... Tartaar van kalfsvlees met radijsjes, gegrilde scampi’s en een Cava-dressing - Spoel de paprika en de radijsjes en snijd ze in blokjes. Hak het vlees fijn, meng de groenteblokjes eronder en breng op smaak met de gemalen kaas. Werk af met een lepel olijfolie en kruid met ...

Kalfsvlees op zijn Zürichs (geschnetzeltes) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfsvlees-zurichs-geschnetzeltes

... laadjes verse salie, gehakt 200 g kastanjechampignons, in dikke plakken 250 ml droge witte wijn 300 ml room Bereiden Bestrooi het kalfsvlees met de bloem zodat het goed bedekt is. Verhit de helft van de boter en olie in een koekenpan. Doe het vlees erin zodra de boter schuimt en bak het snel aan alle zijden bruin. Zet het apart op een schaal.Doe ook de rest van de boter en olie in de pan en sauteer de ui, knoflook en salie een paar minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe. Roer goed en laat de paddenstoelen, als ze zacht worden, nog zo'n 5 minuten op het vuur.Voeg de wijn toe om de bodem te deglaceren en schraap daarbij met een houten spatel ...