Resultaten voor gepaneerde pladijs dagelijkse kost jeroen meus deze week

Jeroen Meus - Gepaneerde pladijs met limoenmayonaise en rammenassalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-pladijs-met-limoenmayonaise-en-rammenassalade

... gepaneerde pladijs met limoenmayonaise en rammenassalade - Een rammenas of daikon is een radijsachtige groente die heel pittig smaakt. Door de groenten in ijswater te leggen, worden ze lekker krokant. - De pladijs en de salade Was de aardappelen. Kook ze gaar in de schil. ...

Jeroen Meus - Gepaneerde wijting met remouladesaus en geplette aardappel met andijvie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-wijting-met-remouladesaus-en-geplette-aardappel-met-andijvie

... plette aardappel met andijvie - Patatjes met vis is altijd een sterke combinatie. Stoemp met lichtjes bittere andijvie en krokant gepaneerde wijting krijgen nog meer smaak met een frisse remouladesaus. - De geplette aardappel met andijvie Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Was de ...

Jeroen Meus - Fishburger met gepaneerde schelvis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fishburger-met-gepaneerde-schelvis

... Fishburger met gepaneerde schelvis - Zeg nooit zomaar ‘fishburger’ tegen deze krokante visfilet. jeroen serveert 'm tussen een broodje met gemarineerde ui, omelet en ansjovismayonaise. - 0. Pel de ui en snijd hem in heel fijne ringen met een rasp. 1. Meng ...

Jeroen Meus - Gepaneerde pompoen met opgeklopte feta en pompoenpitten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-pompoen-met-opgeklopte-feta-en-pompoenpitten

... op het vuur met een scheutje arachideolie. Bak er enkele pompoenpitten in. Lepel wat van de saus op een bord. Leg er de gepaneerde pompoen bovenop en werk het bord af met enkele blaadjes munt, peterselie, stukjes rode chilipeper en de geroosterde pompoenpitten ...

Jeroen Meus - Gepaneerde kip met ham en kaas, gebakken aardappelen en boontjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-kip-met-ham-en-kaas-gebakken-aardappelen-en-boontjes

... t de hand en meng vervolgens met de panko en tijm. Zet ondertussen ook al een pan op het vuur met boter en arachideolie, zodat de gepaneerde kipfilets meteen de pan in kunnen.Paneer de kipfilets met kaas en ham in de deze volgorde: eerst in de bloem, vervolgens in de losgeklopte eieren en tot slot in de cornflakes en panko. Bak ze krokant in de pan en laat ze nog verder garen in de oven, ongeveer 8 minuten op 180°. Laat vervolgens uitlekken.Bak de aardappelen in een pan met boter tot ze krokant zijn en laat ze uitlekken.Werk de bonensla af met peper, zout en olijfolie en meng goed. Bij het serveren kan eventueel nog wat mosterd. ...

Jeroen Meus - Gepaneerde kipfilet met paprikasalsa en olijfoliepuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-kipfilet-met-paprikasalsa-en-olijfoliepuree

... gepaneerde kipfilet met paprikasalsa en olijfoliepuree - Kip is ontzettend veelzijdig. deze dunne lappen gepaneerde en krokant gebakken kip doen het uitstekend met een mollige olijfoliepuree en pittige paprikasalsa. Een gerecht dat de lente op je bord brengt. - 0. Verwijder ...

Jeroen Meus - Gepaneerde geitenkaas met peer en spekjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-geitenkaas-met-peer-en-spekjes

... ok aan honing, sla en wat fruit. jeroen wijkt er niet van af, want het is een beproefd smakenpalet. Hij maakt een voorgerecht met gepaneerde en gefrituurde balletjes verse Belgische geitenkaas, geserveerd op pittige en gezonde waterkers en partjes peer. Lepel er nog een warme zoet-zure vinaigrette met gebakken spek over en dan is niemand nog te houden. - 0. Bereid de drie ingre ...

Jeroen Meus - Gepaneerde kalfslapjes met uienchutney - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-kalfslapjes-met-uienchutney

... of een braadslee in je buurt. 12. Verhit een braadpan op een matig vuur. Giet er een flinke scheut olijfolie in. 13. Bak de licht gepaneerde vleeslapjes langs beide zijden in de hete olie. Omdat ze zo dun zijn, is dit een kwestie van minuten. Dadelijk verdwijnt het vlees nog even in de oven. 14. Schep het gebakken kalfsvlees op een vlakke ovenplaat en hou de braadpan bij om dadelijk de aardappelen te bakken. 15. Snij de bol mozzarela in dikke plakken. Leg op elk lapje vlees een schijf mozzarella en schuif het vlees gedurende 5 tot 7 minuten in de oven van 200°C. 16. Bak de stukken gekookte aardappel in de braadpan met olijfolie. Kruid de aardappelen met wat peper en zout én voeg op het einde ook de mengeling van gehakte kruiden en look toe. 17. Serveer iedereen een lapje kalfsvlees met mozzarella, goudbruin gebakken aardappelen met kruiden en een schepje chutney van rode ui. 18. Serveer het gerecht met waterkers of sla naar keuze. ...

Jeroen Meus - Koekjes voor De Warmste Week - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekjes-voor-de-warmste-week

... Koekjes voor De Warmste week - De week voor Kerst is het in Vlaanderen toch altijd een paar graden warmer dan Frank of Sabine hebben voorspeld dankzij De Warmste Week. Wil jij ook je steentje bijdragen door een koekenbak te organiseren? Ga dan aan de slag met dit supereenvoudig ...

Gepaneerde pladijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepaneerde-pladijs

... gepaneerde pladijs - Kruid de pladijsfilets en paneer ze met de bloem, het eigeel met water en het paneermeel. Frituur de pladijs gedurende 2 minuten op 180°C. Snijd het witlof in julienne en bak dit aan in een beetje boter. Kruid met peper en zout en suiker en blus met ...