Resultaten voor zeehondjes in azijn

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Zilveruitjes Opgelegd in Azijn

http://www.receptjes.be/recept_zilveruitjes_opleggen_azijn.html

... Zilveruitjes Opgelegd in azijn Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gram zilveruitjes (gepeld) - 1 liter witte azijn - 1 kruidnagel - 4 peperbolletjesBereidingswijze Breng wat water met zout aan de kook en laat de zilveruitjes hierin even opkoken. Haal de zilveruitjes uit ...

Receptjes.be - Recepten - Basisrecepten - Vinaigrette

http://www.receptjes.be/recept_vinaigrette.html

... Vinaigrette Ingredienten - 3 eetlepels azijn - 9 eetlepels olijfolie - peper en zoutBereidingswijze Doe de azijn en olijfolie in een vinaigrettefles en breng op smaak met peper en zout. Schud de vinaigrettefles krachtig voor gebruik. Deze eenvoudige vinaigrette past bij ...

Dressing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dressing

... Dressing - Alle verse kruiden en de look grof hakken. azijn (4dl) en mosterd hieraan toevoegen. Alles goed mengen en dit 48 uur laten trekken in de koelkast Dressing afmaken met azijn, zonnebloemolie en een scheutje olijfolie. Goed blijven mengen met een klopper. In een ...

Gepocheerd eitje met asperges | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gepocheerd-eitje-met-asperges

... Gepocheerd eitje met asperges - Kook water op met zout en doe er de azijn bij. Breek het ei in een schaaltje en breng het water tot tegen het kookpunt. Maak een draaiende beweging in het water zodat er een draaikolk ontstaat. Laat het ei voorzichtig in het water glijden. ...

Gebakken schorseneren | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-schorseneren

... Gebakken schorseneren - Schil de schorseneren en snijd ze schuin in schijfjes. Bak ze aan in een beetje boter gedurende 3 à 4 minuten. Blus de schorseneren met azijn en voeg er de room aan toe. Laat even opkoken, voeg de truffel eraan toe, roer en zet het vuur uit. Pocheer ...

Recept Chimichurri | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1370425/Chimichurri

... Recept Chimichurri odi heeft dit recept op 8 november 2009 toegevoegd. Dit recept is 1.610 keer bekeken, 5 x bewaard Print recept ...

Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/japans-gemarineerde-tonijn-met-tartaar-van-oester-lamsoor-en-zeekraal

... Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal - Maak een couilis: doe een teentje look, 1 grofgehakte sjalot, 1 komkommer, een handvol peterselie, 2 el azijn, 1 el suiker en 3 el sake in de blender en laat 10 minuten blenden. Passeer door een zeef, ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Wortelsalade

http://www.receptjes.be/recept_wortelsalade.html

... Wortelsalade Ingredienten Voor 4 Personen: - 8 grote wortelen (geschild) - 1 ajuin (gesnipperd) - 2 eetlepels olijfolie - 1/2 eetlepel azijn - 1 eetlepel bieslook (fijngesneden)Bereidingswijze Maal de wortelen en de ajuin fijn in de keukenrobot. Roer er de olijfolie en ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Aardappelsalade

http://www.receptjes.be/recept_aardappelsalade.html

... Aardappelsalade Ingredienten Voor 4 Personen: - 8 aardappelen (geschild) - 2 eetlepels olijfolie - 1 scheutje azijn - 2 eetlepels pijpajuin (fijngesneden) - peper en zoutBereidingswijze Kook de aardappelen een 15 minuutjes in gezouten water. Laat ze na het koken uitlekken ...

Recept voor slaatje zonder sla | njam!

http://www.njam.tv/recepten/slaatje-zonder-sla

... bereiden: Snijd de venkel met behulp van een mandoline  in fijne schijfjes. Doe de Chardonnay-azijn in een mengkom. Voeg de sushi-azijn toe samen met een snuifje peper en zout. Meng goed en marineer hierin de venkelschijfjes. Kook ondertussen de aardappelen gaar in gezouten ...