Resultaten voor witte wijn saus gorgonzola kaassaus

Pasta Quattro Formaggi | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pasta-quattro-formaggi

... ggi - Pasta met vier kazen is één van de klassiekers uit de Italiaanse keuken. Maak een roux van de bloem en de boter. Giet wat witte wijn er bij en roer de klonters weg. Voeg de rest van de witte wijn en de melk toe. Voeg elke kaas beetje per beetje toe. Hou de ...

Lasagne met aubergine en gorgonzola - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/lasagne-aubergine-gorgonzola

... chtVegetarischItaliaans Ingrediënten 1 pakje Honig Mix voor Tagliatelle Roomsaus 250 ml melk 200 g gorgonzola, in stukjes 100 ml witte wijn 125 g Honig Groene Lasagnebladen 1 aubergine (ca. 300 g), in plakjes 2 tomaten, in plakjes 100 g belegen kaas, geraspt Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C en beboter een (rechthoekige) ovenvaste schaal.Meng de mix met 250 ml water en 250 ml melk en breng dit ...

Risotto met gorgonzola en lamsreepjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/risotto-met-gorgonzola-en-lamsreepjes

... 5 minuten op zacht vuur bruinen. Voeg 1 eetlepel gesnipperde salieblaadjes en de rijst toe en roer gedurende 2 minuten.  Voeg de witte wijn toe, roer en laat de risotto ongeveer 20 minuten op een laag vuur koken. Voeg nieuwe bouillon toe wanneer de rijst bijna al het vocht heeft opgenomen.  Snijd ondertussen het lamsvlees in reepjes en snijd de gorgonzola in blokjes.  Verwarm de rest van de olie in een grote pan en laat de lamsreepjes 2 à 3 minuten op hoog vuur snel kleuren. Kruid op het einde met zout en peper. Neem de risotto van het vuur en voeg ...

Risotto met Parmaham, pompoen, Gorgonzola en salie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/risotto-met-parmaham-pompoen-gorgonzola-en-salie

... e uien. Voeg de risotto rijst aan de uien toe, vervolgens de pompoenblokjes. Roer en bak het mengsel gedurende 3 minuten. Voeg de witte wijn toe en roer hij gereduceerd is. Voeg langzaam de groentebouillon toe, blijf roeren tot het vocht is geabsorbeerd. Voeg de gorgonzola toe en roer tot hij bijna volledig gesmolten is. Kruid bij met peper en zout indien nodig. Bak de resterende blaadjes salie in een beetje olijfolie tot ze krokant ...

Kaassaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaassaus

... kaassaus - Dol op kaassaus maar weet je niet hoe je eraan begint? Ga aan de slag met ons basisrecept. Zo leer je kaassaus maken als een echte chef. Experimenteer gerust met andere Belgische kazen. - Smelt 30 g boter in een pan en roer er de bloem door. Laat de roux ...

Entrecote met gorgonzolasaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/entrecote-gorgonzolasaus

... chtVleesItaliaans Ingrediënten 35 g boter 4 entrecotes à ca. 150 g Silvo 4-Seizoenen peper 1 sjalotje, gesnipperd 4 eetlepels witte wijn 125 ml slagroom 100 g gorgonzola, verkruimeld 1 eetlepel Silvo Bieslook Bereiden Verhit de boter en bak het vlees aan beide kanten bruin.Zet het vuur lager en bak het vlees aan elke kant nog 2-3 minuten.Neem het vlees uit de pan, strooi er wat zout over en maal ...

Carolines blog: Tagliatelle met gorgonzolasaus

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/03/tagliatelle-met-gorgonzolasaus.html

... nzolasaus Ingrediënten:  - 100 g  pancetta of ontbijtspek - 1 ui, fijn gesneden - 250 g (kastanje)champignons - 250 ml droge witte wijn - 125 ml slagroom - 175 g gorgonzola - 250 g tagliatelle Bereiden: 1. Snijd de pancetta of ontbijtspek in kleine stukjes en bak ze krokant in een el ...

Gnocchi di porro e pancetta in salsa al gorgonzola (gnocchi van prei en pancetta met gorgonzolasaus) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gnocchi-di-porro-e-pancetta-in-salsa-al-gorgonzola-gnocchi-van-prei-en-pancetta-met

... bloemige aardappelen 1 stronk prei 100 gr fijngesneden pancetta 2 eieren zout en peper mespunt nootmuskaat voor de saus 2 kleine, witte uien olijfolie 200 gr gorgonzola 200 gr lopende room zout en peper gemalen Parmezaanse kaas ...

Pasta met kip en gorgonzola | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pasta-met-kip-en-gorgonzola/

... f grote pasta zoals penne. Is de kip bruin dan doe ik er een ruim ons gorgonzola bij, een flinke scheut room en een flinke scheut witte wijn. Even kijken of de saus naar je zin is en anders doe je er nog een beetje wijn of room bij. Rotzooi maar wat aan. Allemaal goed. Als laatste de pasta erdoor en die scheppen we zo vanuit het hete water bij de kip/gorgonzola. Lange pasta met een pastalepel en kleine pasta met een schuimspaan. Even uitlekken boven de eigen pan en door de kip smijten en roeren maar. Broccoli is er fijn bij maar tomatensla ook prima! Handje bieslook erover want dat ligt anders ook maar de verpieteren in de groentela en klaar ben je. Leuk? Delen dan: ...

Sas Kookt!: Pasta met spruitjes, champignons en gorgonzola

http://saskookt.blogspot.be/2012/01/pasta-met-spruitjes-champignons-en.html

... er. Garneer eventueel met wat geroosterde pijnboompitten of andere noten of pitten naar keuze. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: pasta en risotto, vegetarisch ...