Resultaten voor witte rammenas

Rammenas met spek en vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/rammenas-met-spek-en-vijgen

... enas met de mengeling van de ui en appel. Serveer met de spekblokjes en garneer met de venkelcrème en de vijgen. Ingrediënten 1 witte rammenas 50 g spekblokjes ½ venkel 4 sinaasappelen ½ appel (Granny Smith) 2 el honing 2 el pijnboompitten ½ ui 2 vijgen melk ...

Recept voor carpaccio van rammenas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-rammenas

... bereiden: Schil de rammenas en snijd in fijne plakjes. Blancheer de tuinbonen, laat schrikken onder koud water. Dop de tuinbonen. serveren: Leg de rammenasplakjes op het bord, lichtjes opgeplooid. Verdeel de tuinbonen erover. Werk af met olijfolie, zeezout, piment. ...

Recept voor kabeljauw met hazelnootkorst | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-met-hazelnootkorst

... Was de citroen onder warm water. Rasp er een beetje schil af voor de garnering. Schil met een scherp mes en verwijder hierbij de witte huid. Snijd de partjes uit de vliesjes. Vang het sap dat hierbij vrijkomt op. Pers het sap uit de rest van de citroen. Hak de ing ...

Gerookte paling met gemarineerde rode biet en rammenas en dillecrème | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gerookte-paling-met-gemarineerde-rode-biet-en-rammenas-en

... en een ruime hoeveelheid druivenpitolie. Laat even trekken en paseer door een zeef Voor de dillecrème: Mix de xantana met de eitwitten en de rest van de verse kruiden in de blender. Werk op met druivenpitolie tot een gladde crème. Passeer door een fijne zeef. Breng over in een spuit-tube en zet koud weg Voor de groenten: Snij de rode biet en de rammenas met behulp van een mandoline in fijne plakjes. Marineer de rode b ...

Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rammenasspaghetti-met-grijze-garnalen-en-kruiden-uit-de-tuin

... Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin - Pel de grijze garnalen, hou ze gekoeld tot gebruik en maak van de schalen en koppen een bouillon door ze op te zetten met een takje tijm, laurier en 1 liter water (kan vervangen worden door een visbouil ...

Kabeljauwfilet met spitskool | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kabeljauwfilet-met-spitskool

... Kabeljauwfilet met spitskool - Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en kruid bij met peper. Snij de ui en de citroen in fijne schijfjes en strooi deze over de kabeljauw. Besprenkel met sesamolie. Zet de kabeljauw in de oven. Snij ...

Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen

... Tonijn op 3 wijzen - Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, afkruiden met peper en zout. De tonijn snijden, en verder afkruiden met limoensap & rasp + olijfolie. Tartaar van tonijn: De zijstukken ...

Recepten - Gemarineerde zalm met preigroen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerde_zalm_met_preigroen

... wijze Meng het grof zeezout met de peper, de suiker en de gehakte dille. Wrijf de zalm royaal in met het mengsel, overgiet met de witte wijn en laat de vis 2 uur marineren in de koelkast. Haal de blaadjes van het preigroen, was ze en laat ze 10 minuten stomen (of 6 minuten ko ...

Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gestoomde-langoustine-met-radijs-plattekaas-en-basilicum

... Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum - Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum - Haal de kop van de langoustines. Pel de staart volledig maak een kleine insnijding op de rugkant aan het staarteinde en verwijder het darmkanaal.Stoom ...

Stoofpotje van rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-rundvlees-met-pastinaak-pompoen-en-rammenas

... Stoofpotje van rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas - Grote stukken groenten zijn top in dit gerecht. Te klein gesneden groenten koken anders tot moes. Grote stukken zorgen voor een heldere jus in dit stoofpotje van rundvlees. - Schil de groenten en snijd ze ...