Resultaten voor warme chocoladesaus libelle

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - IJs met Ananas en Chocoladesaus

http://www.receptjes.be/recept_ijs_ananas_chocoladesaus.html

... Laat de schijfjes ananas uitlekken en schik ze op 4 borden. Leg op elk schijfje ananas een bolletje ijs. Begiet rijkelijk met de warme chocoladesa ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Banana Split

http://www.receptjes.be/recept_banana_split.html

... en snij hem overlangs door. Schep 3 bolletjes vanille ijs in een ijscoupe en schik de banaanhelften langs elke kant. Giet er wat ...

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... de chocolade samen met ...

Jeroen Meus - Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pannenkoeken-met-banketbakkersroom-en-warme-chocoladesaus

... Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Een mikado is voor Jeroen een pannenkoek gevuld met crème patissière en afgewerkt met chocoladesaus. De versie met vanille-ijs, is de snelle oplossing en volgens Jeroen nèt iets minder lekker… ...

Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos

... kos over het ijs. Klop de room op en lepel op het ijs. Werk eventueel af met een paar draaien Caramel Sweet Mix.  Serveer met de warme chocoladesaus. Ingrediënten 4 bananen 200 ml chocoladesaus 100 ml room 8 bollen Gezouten Karamelijs (Sofie Dumont) 8 kokos rotsjes Caramel Sweet Mix ...

Nieuwjaarrecept Zoethout Met Een Laagje Chocoladesaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1397074/Zoethout-met-een-laagje-chocoladesaus

... Zoethout met een laagje chocoladesaus Bereidingstijd: 0-10 minuten Keuken: Regionale keuken Smaak: Zoet Techniek: Koken Soort gerecht: Tussendoortje Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediënten Chocolade zoethout Hulpmiddelen Fornuis pan ovenschaal Voorbereiding ...

Receptjes.be - Recepten - Sauzen en Dips - Warme Chocoladesaus

http://www.receptjes.be/recept_warme_chocoladesaus.html

... warme chocoladesaus Ingredienten Voor 4 Personen: - 15 cl melk - 1 reep pure chocolade - 6 suikerklontjes - wat boterBereidingswijze Doe de melk, de chocolade en de suiker in een pannetje en warm het geheel zachtjes op onder voortdurend roeren. Niet te warm zodat de ...

Pannenkoekentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pannenkoekentaart

... Pannenkoekentaart - Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de andere ingrediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast, zodat de chocoladesaus indikt. Klop de slagroom mooi stevig op met de poedersuiker. Bak de pannenkoeken.  ...

Sas Kookt!: Libelle Lekker!

http://saskookt.blogspot.be/2010/12/libelle-lekker.html

... libelle Lekker! Vandaag kocht ik het nieuwe kookmagazine van Libelle, dat zeer toepasselijk "Libelle Lekker!" heet. Het ziet er misschien wat minder stijlvol uit dan bijvoorbeeld Foodies of Delicious, maar de recepten zien er lekker uit en de artikels lijken me interessant. ...

Recepten - Croissant met vanilleijs en chocolade

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Croissant_met_vanilleijs_en_chocolade

... Snijd de croissants door en vul ze telkens met 2 bolletjes vanilleijs. Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer ze met warme chocoladesaus en koude vanillesaus. Voor de chocoladesaus Doe de melk, chocolade en suiker in een pannetje en warm het geheel op onder voortdure ...