Resultaten voor warme chocoladesaus libelle

Chocoladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocoladesaus

... chocoladesaus - Wil je chocoladesaus maken voor een heerlijke dame blanche? Wij leren je hoe het moet. Met dit recept maak je de lekkerste chocoladesaus voor op ijs, pannenkoeken of je favoriete dessert. - Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en voeg ...

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... de chocolade samen met ...

Jeroen Meus - Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pannenkoeken-met-banketbakkersroom-en-warme-chocoladesaus

... Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Een mikado is voor Jeroen een pannenkoek gevuld met crème patissière en afgewerkt met chocoladesaus. De versie met vanille-ijs, is de snelle oplossing en volgens Jeroen nèt iets minder lekker… ...

Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos

... kos over het ijs. Klop de room op en lepel op het ijs. Werk eventueel af met een paar draaien Caramel Sweet Mix.  Serveer met de warme chocoladesaus. Ingrediënten 4 bananen 200 ml chocoladesaus 100 ml room 8 bollen Gezouten Karamelijs (Sofie Dumont) 8 kokos rotsjes Caramel Sweet Mix ...

Zelfgemaakte chocoladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-chocoladesaus

... Zelfgemaakte chocoladesaus - Vanille-ijs, pannenkoeken, profiteroles... deze lekkernijen worden nóg beter met zelfgemaakte chocoladesaus. - Warm de melk op samen met de suiker zodat deze oplost.Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten in de melk op een ...

Pannenkoekentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pannenkoekentaart

... Pannenkoekentaart - Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de andere ingrediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast, zodat de chocoladesaus indikt. Klop de slagroom mooi stevig op met de poedersuiker. Bak de pannenkoeken.  ...

Sas Kookt!: Libelle Lekker!

http://saskookt.blogspot.be/2010/12/libelle-lekker.html

... libelle Lekker! Vandaag kocht ik het nieuwe kookmagazine van Libelle, dat zeer toepasselijk "Libelle Lekker!" heet. Het ziet er misschien wat minder stijlvol uit dan bijvoorbeeld Foodies of Delicious, maar de recepten zien er lekker uit en de artikels lijken me interessant. ...

Recepten - Croissant met vanilleijs en chocolade

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Croissant_met_vanilleijs_en_chocolade

... Snijd de croissants door en vul ze telkens met 2 bolletjes vanilleijs. Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer ze met warme chocoladesaus en koude vanillesaus. Voor de chocoladesaus Doe de melk, chocolade en suiker in een pannetje en warm het geheel op onder voortdure ...

Macaroni met chocoladesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/macaroni-met-chocoladesaus

... Macaroni met chocoladesaus - Kook de macaroni, giet hem af en laat vervolgens afkoelen. Smelt de chocolade met de room. Serveer de macaroni met de chocoladesaus, het vanille-ijs en de geraspte witte chocolade. Ingrediënten 200 gr macaroni 200 gr chocolade 2 dl room ...

Jeroen Meus - Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/poffertjes-met-chocoladesaus-en-vanille-ijs

... Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Poffertjes zijn mini-pannenkoekjes van bij onze noorderburen. Je hebt een speciale poffertjespan nodig om ze te bakken. Er zit gist in het deeg zodat ze een beetje ‘opblazen’. Lekker met bloemsuiker en boter, maar ook ...