Resultaten voor warm hapje
Hapje: watermeloen met feta en basilicum | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hapje-watermeloen-met-feta-en-basilicum
... Hapje: watermeloen met feta en basilicum - Op zoek naar een lekker fris hapje? Deze stukjes watermeloen met feta en basilicum maak je zo klaar. Ideaal voor als je nog wat watermeloen over hebt. Maak het hapje. Snij een schijf van de watermeloen. Snij deze vervolgens ...
Dit zijn de gemakkelijkste worstenbroodjes ter wereld! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/dit-zijn-de-gemakkelijkste-worstenbroodjes-ter-wereld
... 3 cm. Leg in een ovenschaal. Wrijf in met een mengsel van eidooier en water. Steek 15 à 20 minuten in de oven op 200°C. Serveer warm of koud met ketchup. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg 2 merguezworsten 1 eidooier ketchup ...
Sas Kookt!: Gevulde champignons
http://saskookt.blogspot.be/2011/09/gevulde-champignons.html
... is voor vegetariërs en mensen die een glutenvrij dieet volgen, dat je het perfect op voorhand kan klaarmaken en dat je het zowel warm als koud kan eten. Ideaal dus als je mensen over de vloer hebt of gewoon wanneer je een restje champignons wilt wegwerken. Dit heb je nodig: champignons kruidenkaas druiven Maak de champignons schoon met een borsteltje of een vochtig doekje.Haal voorzichtig de ste ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/grieks-hapje.html
... Grieks hapje Dit hapje staat op de foto van het verjaardagsbuffet.Ingrediënten:1 Stegeman Originele salami 1 stukje zachte geitenkaas Gekruide olijven (zonder pit) Verse bieslook Materialen: Cocktailprikkers Bereiding: Snijd de Stegeman Originele salami schuin in ...
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/06/boursin-hapje.html
... Boursin hapje Ingrediënten: - 1 komkommer - 1 groot pakje boursin met kruiden - semi-zongedroogde tomaatjes - basilcumblaadjes - vers gemalen zwarte peper Bereiden: Was de komkommer en snijd hem in de lengte door midden. Schaaf aan de onderkant met de kaasschaaf ...
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hapje-met-rauwe-ham-noten-paddenstoelen-en-bladpeterselie
... hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie - Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij. Snijd de champignons en de sjalotjes fijn en stoof ze in een scheut olijfolie. Voeg, als het vocht (die de champignons afgeven) ...
Bladerdeegwieltjes met ricotta en spinazie » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/bladerdeegwieltjes-ricotta/
... Deze wieltjes smaken nog 10 keer zo lekker dan ze er uit zien. Ik probeerde deze bladerdeeghapjes voor het eerst met kerstavond. Ik hou van ricotta (moest je het nog niet doorhebben) en de combinatie met spinazie is altijd een winnaar. Ik vond het alvast heerlijk en ...
Kerstmenu: Hapje van peperkoek met ricotta en gebakken appeltjes » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/hapje-peperkoek/
... En zoals je kan zien maken deze knalrode sliertjes dit hapje met peperkoek echt af. Voorbereiding Dit hapje smaakt heerlijk zowel warm als koud. Je kan alle onderdelen ook al op voorhand bereiden. Bak de ui en appeltjes al gaar, net zoals de appelschilletjes. Bewaar afgedekt in de koelkast tot je klaar bent om ze te serveren. warm eventueel nog even op in een pannetje of in de microgolf en toast dan je peperkoek net voor het serveren. Dat kan je doen door ze een minuutje in de broodrooster te steken (hou je oog erop want door de suiker karameliseren de randjes snel) of rooster ze even onder de grill in je oven. ...
Hapje: minigehaktballetjes met looksaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hapje-minigehaktballetjes-met-looksaus
... snel op zoek naar een hapje voor Kerstmis of Nieuwjaar? Deze gehaktballetjes zijn helemaal niet moeilijk om te maken. Serveer ze warm of laat ze eerst even afkoelen en serveer ze dan. Je kan dus alles op voorhand klaarmaken.Tip: geen fan van koriander? Vervang het dan door dragon, peterselie of basilicum. Ro ...
Hapje: Scampi in bladerdeeg | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hapje-scampi-in-bladerdeeg
... elkaar met eigeel. Snij eventueel overschotjes van het deeg af. Beboter een bakplaat en leg de scampi erop. Zet dit in een voorverwarmde oven van 200°C, gedurende 10 minuten. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg 12 grote scampi 1 teen look peper en zout ¼ bot peterselie 1 eigeel ...