Resultaten voor voor rozijnen moet ik laten weken?
Hazenrug met oesterzwammen en gedroogde druiven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hazenrug-met-oesterzwammen-en-gedroogde-druiven
... in 3 snijden volgens de grootte, in de boter bakken en afkruiden. Voeg dan de rozijnen toe. Niet de wijn, want die gaan we houden voor de saus. Zet het mengsel nu opzij. De hazenruggen kruiden, en kort kleuren. Leg de hazenruggen in de oven en overgiet met de vetstof. Zet 10 min. op 200°C in de oven. In een kleine kookpot de droge witte wijn die voor de rozijnen gediend heeft, opwarmen en de room toevoegen. Laat inkoken en voe ...
Surinaamse Rumcake (Keksi) recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/surinaamse-rumcake-keksi/
... voor + – puntjes Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten8 stuk Ei 75 gram Roomboter 90 gram Zelfrijzend Bakmeel 8 gram Bakpoeder 110 gram Lichte Basterdsuiker 2 theelepel Vanille-extract 20 gram Amandelschaafsel 100 gram Rozijnen 100 gram Kr ...
Appel- en perencake met rozijnen en rum | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/appel-en-perencake-met-rozijnen-en-rum
... rum geweekte rozijnen. Liever geen rum? Laat ze dan gewoon even weken in water. Laat de rozijnen weken in rum. Verwarm de oven voor op 185 graden. Meng de boter op kamertemperatuur met suiker en de zaadjes van de vanille. Voeg een eitje toe. Weeg de bloem af en voeg toe. Voeg nog één of twee eitjes toe. Voeg de volkorenbloem toe. Voeg de amandelpoeder toe. Meng met een spatel ...
https://koken.vtm.be/recept/paasgebak
... n, een deeg maken, goed kneden. Terug laten rijzen (een uur op een warme plaats) Ondertussen rozijnen in warm water laten trekken voor een kwartier, afgieten. Toevoegen aan het gerezen deeg. Terug laten rijzen. Het deeg in een beboterde en bebloemde bakvorm scheppen. Niet meer dan de helft van de bakvorm! Met keukenhanddoek bedekken. laten rijzen voor een laatste keer. Bakvorm in de oven plaatsen : 180° voor 25 à 30 minuten. Glazuur maken : 2 eiwitten met snuifje zout opkloppen tot schuim, 100 gr suiker toevoegen en verder opkloppen tot stevig schuim met mixer. Gebak uit de oven halen en besmeren met glazuur. Ingrediënten 50 gr verse gist 300 gr rozijnen 500 ml melk 1 kg bloem 6 eieren 200 gr boter 250 gr suiker 1 pakje vanillesuiker 2 eiwitten 100 gr suiker ...
Kaisersmarrn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaisersmarrn
... r schuimig. Klop de eiwitten met de rest van de suiker stevig op. Voeg de bloem en de melk beetje bij beetje bij het eigeel. Roer voorzichtig door met een garde tot alle klonters weg zijn. Spatel het opgeklopte eiwit hier voorzichtig onder. Smelt boter in een anti-kleefpan en zet op een zacht vuur. Giet een dikke laag deeg in de pan. Strooi de geweekte rozijnen erover en laat een 5-tal min ...
Amandelkoekjes met 'boerenjongens' | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/amandelkoekjes-met-boerenjongens
... door. Leg een blad bakpapier op je ovenplaat. Stort het deeg erop. Maak 2 zo smal mogelijke worsten. Laat 20 minuten bakken in de voorverwarmde oven van 190°. Haal het gebak uit de oven en snijd onmiddellijk in schijven van een kleine centimeter dikte. (Je moet dit meteen doen omdat je makkelijk door de amandelen kan snijden als het gebak nog warm is.) Laat ze afkoelen en bewaar ze in een doos. voor de 'boerenjongens': Verwarm het water en los er de suiker in op. Voeg de alcohol eraan toe. Doe de rozijnen, de kaneelstok en het alco ...
Recept voor Risotto met rozijnen, champignons en ham | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/risotto-met-rozijnen-champignons-en-ham/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 1/2 dl Porto Toevoegen 30 g gerookte spekblokjes Toevoegen 2 eetlepels Solo Toevoegen zout Toevoegen ...
Spinazie met ham, rozijnen en pijnboompitten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/spinazie/spinazie-ham-rozijnen-pijnboompitten
... Spinazie met ham, rozijnen en pijnboompitten 12 porties 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen HapjeVleesSpaans Ingrediënten 600 g grove spinazie, geplukt 50 ml olijfolie 50 g pijnboompitten 80 g gerookte ham, geblancheerd ...
https://myfoodblog.nl/recipe/bircher-muesli/
... appel in de slowjuicer, de pulp gebruik je in plaats van de geraspte appel en het sap gebruik je om de muesli in te weken, zoals voorgeschreven. Instructies Meng appelsap met de havermout, pitten, zaden en rozijnen. Laat een half uur staan en schap dan de geraspte appel er doorheen. In een glazen pot leg je op de bodem de helft van de mango. Daar bovenop leg je de muesli pap. Maak af met kokos, mango en amandelen. ...
Crumble van appel met rozijnen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/crumble-van-appel-met-rozijnen
... Crumble van appel met rozijnen - Meng bloem, suiker en boter samen (crumble beslag). Snijd de vruchten in brunoise en meng de appelstukjes met de suiker, rozijnen en rhum (appelcrumble). Schik in een crumble kommetje en overstrooi met het crumblebeslag. Zet 15 minuten ...