Resultaten voor vijgen met geitenkaas
Gevulde vijgen met geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gevulde-vijgen-met-geitenkaas
... Gevulde vijgen met geitenkaas - Snijd de bovenkant van de vijgen in vieren zonder ze volledig door te snijden onderaan. Snipper wat tijm en rozemarijn door de geitenkaas. Rol deze gekruide geitenkaas tot bolletjes. Leg die in de vijgen en druk een beetje aan, zodat de ...
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/verse-vijgen-met-gerookte-ham-en-geitenkaas
... Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas - Goed weekend met Pieter Timmers. Pieter verwent zijn verloofde met een heerlijk Valentijnsmenu. Op het menu: dit heerlijk hapje met vijgen en gevulde pastaschelpen met kreeft.Gevulde pastaschelpen met kreeft: het recept Snij ...
Vijgen met verse geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/vijgen-met-verse-geitenkaas
... met de noten, de olies, de honing en de peterselie. Kruid met peper en zout Verdeel wat van de salade op een bord. Snij de verse vijgen in partjes en schik op het bord met een quenelle van de kaasmengeling. Werk af met de dressing. Ingrediënten 8 verse vijgen 300 gr verse geitenkaas 1 el gehakte walnoten 1 el honing 1 el gehakte peterselie notenolie olijfolie peper en zout ...
Zoet taartje met geitenkaas en vijgen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zoet-taartje-met-geitenkaas-en-vijgen
... Bereiding Maak met de dikke sneetjes van het briochebrood wentelteefjes. Bak de verse vijgen in gezouten boter en bestrooi met de bruine suiker. Laat eventjes stoven. Plaats de vijgen op de wentelteefjes en bestrooi met enkele pistaches. Maak een toast met de zeer dunne ...
Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/tarte-tatin/tarte-tatin-vijgen-port-geitenkaas
... Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas 1 tarte Tatin 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 2 eetlepels suiker 2 eetlepels port 2 verse vijgen, gehalveerd 50 g bladerdeeg 50 g geitenkaas ...
Vijgen geitenkaas quiche - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/vijgen-geitenkaas-quiche/
... vijgen geitenkaas quiche Ben je ook dol op vijgen? Het seizoen duurt helaas kort, maar zodra ze er weer zijn, ben ik erbij. Mijn ouders hebben in de tuin gelukkig ook een vijgenboom en met de tropische temperaturen dit jaar, lijkt deze het wel heel goed te doen. vijgen ...
Gevulde Vijgen met Geitenkaas en Parmaham recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gevulde-vijgen-met-geitenkaas-en-parmaham/
... m Zachte Geitenkaas 2 theelepel Honing 25 gram Rucola 5 stuk Walnoten Dit recept is geschreven voor 2 porties. Heerlijk vijgen. Een veelzijdige vrucht waar je zowel heerlijke zoete als hartige gerechten mee kan maken. Wij maakten er een prachtig en lekker ...
Recept voor Salade van vijgen en warme geitenkaas | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/salade-van-vijgen-en-warme-geitenkaas/
... nten - voor 4 personen Solo Vloeibaar Toevoegen 2 eetlepels balsamicoazijn Toevoegen zeezout Toevoegen 4 vijgen Toevoegen 4 schijfjes geitenkaas Toevoegen 50 g honing Toevoegen 30 g pijnboompitten Toevoegen 200 g gemengde sla Toevoegen peper Toevoegen Bereidingswijze Snij de vijgen open en schik er de kaas op.Lepel er de Solo Vloeibaa ...
Recepten - Millefeuille van aardappel, vijg en geitenkaas
http://www.lekkervanbijons.be/recept/millefeuille-van-aardappel-vijg-en-geitenkaas
... t. Snijd de aardappelen in plakken (2 mm) en bak ze krokant in 2 el olijfolie. Kruid ze lichtjes met zout. Snijd de geitenkaas en vijgen eveneens in dunne plakken (0,5 cm). Stapel de plakjes aardappel, geitenkaas en vijgen afwisselend op elkaar tot een millefeuille. Werk af met de vinaigrette en de rucola. ...
Zuurdesemcroque met geitenkaas en vijgen.
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89932/zuurdesemcroque-met-geitenkaas-en-vijgen-1
... Zuurdesemcroque met geitenkaas en vijgen. - Deze croque maak je in 30 minuten en is de ideale lunch. - Snij de vijgen in plakjes. Besmeer een kant van het brood met boter. Besmeer vier sneetjes royaal met geitenkaas aan de niet-beboterde kant en leg er plakjes vijg op. ...