Resultaten voor vleesbrood keukenrobot

Vleesbrood of broodje gehakt met aardappelen en mozzarella | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vleesbrood-broodje-gehakt-met-aardappelen-en-mozzarella

... het gehakt langs alle zijden aankleuren in een pan met olijfolie en bakboter. Besprenkel een ovenschaal met olijfolie en leg het vleesbrood erin. Overgiet het met de vleesjus uit de pan. Zet het vleesbrood gedurende een half uur in een voorverwarmde oven van 180°. Snij de aardappelen met de schil in kleine blokjes. Spoel ze af en bak in een pan met olijfolie en boter. Kruiden met peper. Snij het spek in reepjes en doe ze in de pan bij de aardappelen. Blus met een beetje water. Zet een deksel op de pan en laat ongeveer vijf minuten stomen. Serveer het gesneden vleesbrood op de aardappel- en spekblokjes en bestrooi met gehakte basilicum. Ingrediënten 1 kg gemengd gehakt (kalfs- en varkensvlees) 2 ei ...

Jeroen Meus - Marokkaans brood met vleesbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/marokkaans-brood-met-vleesbrood

... Marokkaans brood met vleesbrood - Jeroen maakt een Marokkaans brood opgevuld met gehaktbrood zoals zijn vader het maakte. Het is een ideaal gerecht voor een picknick of om mee te nemen onderweg naar je vakantiebestemming. - Het vleesbrood Verwarm de oven voor op 180 °C. ...

Recepten - Vleesbrood

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Vleesbrood

... t, laat u het vlees een half uur braden. Na een kwartier vermindert u de temperatuur naar 150°C. Prik met een lange naald in het vleesbrood. Het is belangrijk dat het uitlopende vocht helder is en het vleesbrood volledig gaar.    ...

Recept voor vleesbrood met kriek en zilveruitjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vleesbrood-met-kriek-en-zilveruitjes

... k de handen goed nat en vorm ‘een brood’ van het gehakt. Strijk met de natte handpalm het oppervlak zo glad mogelijk. Leg het vleesbrood op een siliconenmatje op een bakplaat. Bak het vleesbrood in 40 minuten gaar op 160 °C. Laat de zilveruitjes 30 seconden in water koken, spoel ze onmiddellijk in koud water en pel ze. Laat de rest van de boter smelten en kleur er de zilveruitjes in. Kruid met peper van de molen en zout en strooi er de suiker over. Laat e ...

Vleesbrood

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vleesbrood

... vleesbrood - Zelfgemaakt vleesbrood of gehaktbrood is een favoriet bij veel Belgische gezinnen. Met dit recept bak je het lekkerste gehaktbrood.  - Verwarm de oven voor op 200°C.Pel en snipper de ui fijn. Pel en pers de knoflook.Snijd de champignons in heel fijne ...

Feestelijk vleesbrood met kriekjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/56/feestelijk-vleesbrood-met-kriekjes-1

... Feestelijk vleesbrood met kriekjes - Geniet van deze heerlijke klassieker - Pel en snipper de sjalot fijn. Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit de sjalotsnippers glazig in een beetje boter of olie. Maak het gehakt aan met de eieren en het paneermeel. Voeg er de afgekoelde ...

Kippenvleesbrood met gebakken schorseneren en zoete aardappel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kippenvleesbrood-met-gebakken-schorseneren-en-zoete-aardappel

... Kippenvleesbrood met gebakken schorseneren en zoete aardappel - Op grootmoeders wijze met Lesley-Ann Poppe. De papa van Lesley-Ann kon als geen ander een 'vleesbrood' bakken. Sofie maakt een pittige versie met kippengehakt, zongedroogde tomaatjes en augurken. Met gebakken ...

Gehaktbrood

http://www.omasrecepten.com/recepten/Vleesgerechten/Gehaktbrood.html

... van het gehakt een brood, dit gaat best met vochtige handen. Strooi nog wat kipkruiden over het vlees. Smelt de boter en leg het vleesbrood er in. Bak het ongeveer 10 minuten en draai het dan voorzichtig rond.Laat nog een 15 minuten bakken op een laag vuur, met het deksel op de pan .De baktijd hangt af van de dikte van het vleesbrood. Als het vlees stevig aanvoelt is het gaar. Smakelijk!Deel dit recept met vrienden ...

Vleesbrood gekruid met olijven, kaas en Provençaalse kruiden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vleesbrood-gekruid-met-olijven-kaas-en-provencaalse-kruiden

... en Provençaalse kruiden - Meng het varkensgehakt met de olijven, kruiden, gemalen kaas, eieren en het broodkruim en vorm er een vleesbroodje mee. Doe de helft van de boter in een ovenschotel, leg het vleesbroodje erin en bak 35 à 45 minuten op 170°. Schil de aardappelen en kook beetgaar in gezouten water. ...

Jeroen Meus - Kruimeldeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kruimeldeeg

... Kruimeldeeg - Jeroen toont hoe je snel en makkelijk vers kruimeldeeg maakt.Let op: Als je dit kruimeldeeg maakt voor hartige gerechten als een quiche of een groentetaart, laat dan de vanillestokjes weg. Gebruik ook wat minder suiker. - 0. Doe de boter samen met de suiker ...