Resultaten voor snoekbaars gerechten dagelijkse kos
Jeroen Meus - Nage van prei en aardappel met snoekbaars en rivierkreeftjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/nage-van-prei-en-aardappel-met-snoekbaars-en-rivierkreeftjes
... Nage van prei en aardappel met snoekbaars en rivierkreeftjes - Soep met stukjes, lekkere dagelijkse kost! In deze lichte soep met veel groenten komen ook nog twee soorten vis met twee verschillende texturen: snoekbaars en rivierkreeftjes. - Snijd de uien in blokjes. ...
Jeroen Meus - Snoekbaars met mosselen, curry en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-met-mosselen-curry-en-aardappelen
... rs met mosselen, curry en aardappelen - De mosseljus tilt deze waterzooi naar een hoger level. Dankzij de mosseltjes, de gebakken snoekbaars en het pittige van het currypoeder is dit gerecht een schot in de roos. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in een pot met gez ...
Jeroen Meus - Snoekbaars met peulvruchten en beurre blanc van verjus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-met-peulvruchten-en-beurre-blanc-van-verjus
... snoekbaars met peulvruchten en beurre blanc van verjus - Bruegeliaans koken betekent niet dat er alleen hutsepot of een stevige vlaai op tafel komt. 500 jaar geleden was er ook plaats voor meer verfijnde gerechten zoals deze baars met peulvruchten. De saus die Jeroen erbij ...
Gebakken snoekbaars | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-snoekbaars
... Gebakken snoekbaars - Verwarm de oven voor op 180°C. Kerf het vel van de snoekbaars in meteen vlijmscherp mes,om het krullen tegen te gaan. Kruid de vis met peper van de molen en zout. Laat in een ovenschaal de boter mooi bruin kleuren in de hete oven. Haal de schaal uit ...
Jeroen Meus - Snoekbaars provençale met basilicum - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-provencale-met-basilicum
... licum - De Belgische winter houdt Jeroen niet tegen om het Zuiden af en toe naar de keuken te brengen. Hij bakt porties filet van snoekbaars, geserveerd met in de schil gekookte aardappelen, een pan vol gestoofde Provençaalse groenten en een frisgroene basilicumolie.Proef dit gerecht met je ogen dicht, ...
Papillot van snoekbaars met groentjes en Orval | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/papillot-van-snoekbaars-met-groentjes-en-orval
... Papillot van snoekbaars met groentjes en Orval - Snij alle groenten in dunne reepjes. Leg het blad aluminiumfolie open op je werktafel. Doe er de groenten op, daarna de limoenpartjes, dan de vis en een beetje koriander. Kruid met peper en zout en giet er wat olijfolie op. ...
Jeroen Meus - Snoekbaars, een witlooftaartje en dijonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-een-witlooftaartje-en-dijonaise
... n stukje vis en een luchtige botersaus, afgewerkt met wat mosterd. Voor dit feestelijk bordje gebruikt Jeroen filets van snoekbaars.De taartjes kan je al grotendeels voorbereiden. De saus bereid je best vers, terwijl de vis in de pan ligt. - Voorbereiding De lekkerste Noordzeegarnalen zijn deze die je zelf gepeld hebt. Neem vooraf even de tijd en het geduld om dit te doen. Vries de kopjes en pantsers in voor latere ber ...
Jeroen Meus - Kerstmenu: snoekbaars, een witlooftaartje en dijonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kerstmenu-snoekbaars-een-witlooftaartje-en-dijonaise
... Kerstmenu: snoekbaars, een witlooftaartje en dijonaise - Het tussengerecht, of warm voorgerecht, combineert het beste witloof van bij ons, een fijn stukje vis en een luchtige botersaus, afgewerkt met wat mosterd. Voor dit feestelijk bordje gebruik ik filets van snoekbaars. ...
Provençaalse casserole met snoekbaars - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/provencaalse-casserole-snoekbaars
... Provençaalse casserole met snoekbaars 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 4 waarderingen HoofdgerechtVisFrans bevat per portie300 kcal 36 g eiwit 12 g vet 10 g koolhydraten Ingrediënten 600-800 g snoekbaarsfilet, in repen van ...
Snoekbaars met risotto van waterkers en coulis van tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/snoekbaars-met-risotto-van-waterkers-en-coulis-van-tomaat
... 2 busseltjes waterkers 1 lookteentje (geplet) 2 sjalotjes (versnipperd) 320 ml kippenbouillon 150 gr risotto 4 stukken van 180 gr snoekbaars 2 takjes dille 2 takjes tijm 2 blaadjes salie 1 citroen (sap) olijfolie 2 tomaten 2 zongedroogde tomaat 1 theelepel tomatenpuree snuifje suiker 1 dl kippenbouillon 2 olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 1 lookteentje (geplet) peper en zout grof zout ...