Resultaten voor vissaus met garnaalkoppen

Recept voor beurre blanc | njam!

http://www.njam.tv/recepten/beurre-blanc

... bereiden: Snijd het sjalotje fijn en stoof de snippers aan in boter. Snijd ondertussen de champignons in stukjes. Giet een scheut witbier en een scheut witte wijn bij de sjalotten. Doe de champignons en de garnaalkoppen erbij. Laat de saus maximum 20 minuten inkoken. ...

Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt

... een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap en de rietsuiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg dan de vissaus, look en Spaanse peper toe en meng goed. Neem een slakom en meng het witloof, munt en de vinaigrette van vissaus voorzichtig onder elkaar. www.witl ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan ...

Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras

... ok, en het wit van de lente ui. Bak hierin snel vlees en de gemalen citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus, ketjap, suiker, peper en het groene van het lente ui. Neem 4 grote kommen, leg de kruidensla op de bodem van een kom. Zet vervolgens de gekookte vermicelli erop en gebakken vlees. Serveer met vinaigrette van vissaus en gehakte geroosterde pindanoten. Vinaigrette van vissaus: Meng de suiker met de limoensap en vissaus. Roer tot het suiker is opgelost, doe de gehakte look en Spaanse peper erin, serveer. Ingrediënten 300 gr Suzi Wan rijstvermicelli 300 gr rundsvlees 1 el fijngehakte citroengras 1 ui 1 el gehakte look 1 el geroosterde, gehakte pinda's ½ komkommer 100 gr soja ...

Recepten - Garnaalkroketjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Garnaalkroketjes

... Bereidingswijze Maak een roux van de boter en de bloem, giet er de koude jus van de garnaalkoppen bij. Laat 10 minuten doorkoken om de bloemsmaak te verwijderen. Zet van het vuur en voeg er de gelatine, de garnaaltjes en de geraspte kaas bij. Spuit de bereiding in lange ...

Recepten - Garnaalroomsoep geparfumeerd met jenever

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Garnaalroomsoep_geparfumeerd_met_jenever

... Bereidingswijze Stoof de garnaalkoppen aan in wat olijfolie, voeg er de fijngemixte groentjes bij, de look en de tomatenpuree. Kruid met peper en zout, bevochtig met de kippenbouillon en laat even opkoken. Zet van het vuur en laat ongeveer 20 minuten trekken. Zeef de ...

Jeroen Meus - Thaise bouillon met shiitake en rivierkreeft - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/thaise-bouillon-met-shiitake-en-rivierkreeft

... Thaise bouillon met shiitake en rivierkreeft - Dit is een oosterse bisque op basis van garnaalkoppen en afgewerkt met vlees van rivierkreeftjes en shiitake. Nog een tikkeltje feestelijk en dus perfect voor tweede kerstdag. - De bouillon Verwarm de oven voor tot 200 °C.Leg ...

Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras

... an de lente-ui. Voeg dan de knoflook toe en vervolgens het vlees en citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus en de suiker. Neem 4 grote kommen. Schep de mengeling van kruiden en sla op de bodem, leg daar de vermicelli op en dek af met het gebakken vlees. Voor de vinaigrette: Doe het limoensap en de suiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg vissaus, look en peper toe en meng goed. Serveer met vinaigrette van vissaus en grof gehakte koriander. Ingrediënten 500 gr rijstvermicelli 400 gr filet pur 1 el gemalen citroengras 2 uien 4 teentjes knoflook 1 komkommer 100 gr sojascheuten 4 takjes munt 4 takjes koriander 4 bosjes lente-ui 8 slabladeren 1 el vissaus 1 el sojasaus peper en suiker olie om te bakken 1 kommetje 'vinaigrette' van vissaus (met Spaanse pepers, look, 2 ...

Soep van garnalen met witloof | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/soep-van-garnalen-met-witloof

... it. Pel de scampi. Hak de scampi en lente-ui met een hakmes of maal in een keukenrobot. Kruid de mengsel van scampi met 1eetlepel vissaus, snuifje peper en zout. Was het witloof en snij in stukken. Snij de groene gedeelte van lente-ui en koriander fijn. Bereiding: Zet een soeppan op het vuur. Laat de pan heet worden; Doe 1 eetlepel arachideolie in de ...

Sint-jakobsvrucht met chilipeper en pinda

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvrucht-op-de-barbecue-met-chilipeper

... roen van de lente-ui fijn in ringetjes. Eens de olie 140°C opgewarmd is werp je de lente-ui erin. Laat afkoelen.Breng voor de vissaus-vinaigrette het water aan de kook en voeg de suiker toe totdat alles opgelost is tot suikerwater. Laat afkoelen. Hak de look en de Spaanse peper fijn. Verwijder de zaadjes. Meng met de vissaus en het citroensap tot een vinaigrette.Snijd de chilipeper fijn met zaadjes. Voeg toe aan ...