Resultaten voor varkenshaasje op ardeense wijze piet
Gegrilde wortelpeterselie met ardeense ham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-wortelpeterselie-met-ardeense-ham
... Gegrilde wortelpeterselie met ardeense ham - Schil de peterseliewortel en snij in twee in de lengte. Verdeel elke helft en 4 gelijke stukken. Wrijf in met arachideolie en grill. Afwerking: Breng met een borsteltje een brede veeg van de graanmosterd aan in het midden van het ...
Varkenshaasje met champignonroomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkenshaasje-met-champignonroomsaus
... ouillon. Breng aan de kook en doe er wat room bij. Voel of het vlees mooi veerkrachtig is. Dan is het klaar. Ingrediënten 800 gr varkenshaasje bakboter 500 gr Parijse champignons 1 dl room ½ dl water 1 el groentebouillon ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ratatouille-met-varkenshaasje
... Ratatouille met varkenshaasje - Als de zomer voor de deur staat, zijn groenten zoals courgette, paprika, tomaat en aubergine weer op hun best. Profiteer ervan en maak een heerlijk zuiders ratatouille. Lekker met varkenshaasje, of met vis. - Verwarm de oven voor op 18 ...
Varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-met-koffiesaus-en-gebakken-groenten
... eine blokjes en stoof aan in wat boter. Schik de groenten op het bord, leg het vlees erop en versier met de saus. Ingrediënten 1 varkenshaasje 1 kop koffie 250 gr pompoen ½ pastinaak ½ knolselder 2 aardperen boter sojaroom 1 el suiker ...
Varkenshaasje met kruidensaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkenshaasje-met-kruidensaus
... varkenshaasje met kruidensaus - Snij het varkenshaasje in stukken van ongeveer 3 cm en kruid met peper en zout. Smelt boter in een kleefpan. Wacht tot de boter heet is en schroei dan het vlees dicht. Zet het vuur lager en laat het vlees 3 min aanbakken langs beide kanten. Haal ...
Oesters op Oostendse wijze - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-op-oostendse-wijze
... Oesters op Oostendse wijze By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: champagne oesters Directions: 1. Open de oesters en maak het vlees los. Vang het sap op. Kook de champagne samen met de azijn, de sjalot ...
Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel
... varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe alsook de ...
Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met tomaatjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenshaasje-met-tagliatelle-van-courgettes-met-gedroogde-tomaatjes-en-pijnboompitjes
... tlepels olijfolie en schik ze op een ovenplaat. Droog de tomaatjes circa 40 minuten in een warme oven op 100°C.Braad het varkenshaasje aan in wat olijfolie en gaar het 14 minuten verder in de oven op 150 °C.Snijd de courgettes met behulp van een julienneschiller of dunschiller in fijne slierten of reepjes.Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een pan.Bak de courgettesliertjes in wat olijfolie met geperste knoflook breng op smaak met peper van de molen en meng er de geplukte oregano ...
Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met Ardeense ham en Maredsous light saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/heerlijk-lichte-lunch-in-1-2-3-asperges-met-ardeense-ham-en-maredsous-light-saus
... Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met ardeense ham en Maredsous light saus - Schil de asperges en snij de staartjes proper af. Bak de asperges op in wat boter of olie. Rol 3 asperges samen met een sneetje Ardense ham Meng de Maredsous light samen met de melk op een zacht ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/248/varkenshaasje-met-appeltjes-1
... om. Schil 4 grote appels en snij ze in partjes. Sprenkel er wat citroensap over. Verwarm de oven voor op 180°C. Braad het varkenshaasje aan alle kanten aan in wat boter. Kruid met peper en zout, laat rusten onder aluminiumfolie. Bak de appelpartjes in boter. Schep er de geweekte rozijnen (met het vocht) en de suiker over. Bak de appels tot ze mooi goudbruin zijn. Doe ze met het ...