Resultaten voor vanilleijs met gecondenseerde melk
Croissant met vanilleijs en chocolade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/croissant-met-vanilleijs-en-chocolade
... Croissant met vanilleijs en chocolade - Croissant met vanilleijs en chocolade - Snijd de croissants door en vul ze telkens met 2 bolletjes vanilleijs. Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer ze met warme chocoladesaus en koude vanillesaus. Doe de melk chocolade ...
Recepten - Croissant met vanilleijs en chocolade
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Croissant_met_vanilleijs_en_chocolade
... Bereidingswijze Snijd de croissants door en vul ze telkens met 2 bolletjes vanilleijs. Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer ze met warme chocoladesaus en koude vanillesaus. Voor de chocoladesaus Doe de melk, chocolade en suiker in een pannetje en warm het ...
Limoenzoete caloriebom | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/limoenzoete-caloriebom
... Limoenzoete caloriebom - Klop de room op en pers de limoenen. Doe de gecondenseerde melk bij het limoensap en roer tot het een mooi papje is. Schep met een spatel voorzichtig de room eronder. Verdeel over kleine glaasjes en werk af met munt. Ingrediënten 8 limoenen ½ liter ...
Recept voor aardbeienmilkshake | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aardbeienmilkshake
... over in een koude kom, dek af met plasticfolie en laat afkoelen in de koelkast. Blender de aardbeien met de rest van de melk, het vanilleijs en 10 eetlepels afgekoelde pudding. serveren: Maak een fruitbrochette met het citroengras en rood fruit. Werk af met een blaadje munt en serveer bij de milkshake. Ingrediënten voor 2 personen 250 gvolle Campinaroom 400 gvolle melk 1 vanillestokje, uitgeschraapt 5 eierdooiers 25 gpuddingpoeder 125 gkristalsuiker 250 gaardbeien 4 kleine bolletjes vanilleijs voor de afwerking: citroengras / rood fruit ...
Dulce de leche | Super makkelijk zelf te maken! - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/dulce-leche-maken/
... Dulce de leche Dulce de leche, een soort karamelpasta uit Zuid Amerika. Super makkelijk te maken met een blikje gecondenseerde melk. Je kunt de Dulce de leche gebruiken voor bijvoorbeeld toetjes, taarten en cakes. Blikjes gecondenseerde melk kun je gewoon in de supermarkt ...
Videorecept voor Gekarameliseerde meloenballetjes met rozemarijn en vanilleijs | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gekarameliseerde-meloenballetjes-met-rozemarijn-en-vanilleijs/
... eloen Toevoegen 1 potje verse rozemarijn Toevoegen 3 eetlepels kristalsuiker Toevoegen 1 limoen Toevoegen vanilleijs Toevoegen Solo Toevoegen Bereidingswijze Maak balletjes van de meloen met behulp van een parisiennelepel (zo’n handig keukenhulpje waarmee je bijvoorbeeld ook aardappelbolletjes of ‘pommes parisiennes’ vormt).Hak twee eetlepels verse rozemarijn fijn.Laat wat Solo s ...
Indiaas ijs met kardemom recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R442478/indiaas-ijs-met-kardemom
... Indiaas ijs met kardemom - 1 blik gecondenseerde melk, 200 ml melk, 1 theelepel gemalen kardemomvruchten, 125 ml slagroom, 2 eetlepels amandelschaafsel ...
Recept voor gekarameliseerde ananasschijven met kokos | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gekarameliseerde-ananasschijven-met-kokos
... kokosrasp. Werk af met basilicum en munt en rasp de chocolade erover. serveren: Serveer de ananasschijven samen met een bolletje vanilleijs. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij Ingrediënten voor 6 personen 12 ananasschijven 100 gvanillesuiker 2 elkokosrasp 8 blaadjes basilicum, fijngesneden 8 blaadjes munt, fijngesneden 100 gwitte chocolade vanilleijs ...
http://carolinebrouwer.blogspot.com/2014/07/aardbeienijs.html
... Aardbeienijs Ingrediënten: - 350 g aardbeien- 1 el citroensap- 1 blik gezoete, gecondenseerde melk (ca.400 g)- 250 ml slagroom Bereiden:1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Snijd ze in stukken en pureer ze samen met een eetlepel citroensap. Dit kan in de foodprocessor ...
Peruviaanse limoentaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/peruviaanse-limoentaart
... Peruviaanse limoentaart - Start met het deeg en meng de bloem, de boter en de suiker. Voeg de melk beetje bij beetje toe en kneed om een mooi deeg te maken (het deeg mag niet meer aan je handen kleven). Eindig in een ronde vorm. Beboter en bebloem de springvorm. Rol het ...