Resultaten voor traag gegaard gigot
Zalige courgettepasta uit Abruzzo.
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/07/zalige-courgettepasta-uit-abruzzo.html
... ginder terug te transporteren. Al is het maar voor 20 minuutjes.Als er 2 dingen kenmerkend zijn voor deze streek dan is het wel: traag en eenvoudig. Alles wordt daar heel erg traag gegaard én er wordt met weinig ingrediënten gewerkt. Een van de redenen waarom ze alles traag laten garen (zeker de groenten) is omdat de olijfolie dan niet té warm wordt en zo niet giftig kan worden. Giftig is misschien een groot woord, maar olijfolie op lage tem ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-buikspek
... Pasta met buikspek Bij dit gerecht loopt het water uit de mond.Dus eindelijk eens gegaard buikspek besteld en erin gevlogen. En mmmm, het was echt de moeite.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Natuurlijk kan je het recept aanpassen naar veggie, ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/tagliatelle-met-medaillons-van-geit-en.html
... gedurende 2u langzaam al had gegaard in een warmwaterbad, op 55°C. Er stonden kerstomaatjes in de oven, die ik daags voorzien traag gegaard had in de oven met kruiden en extra vergine olijfolie. En uiteraard lag er, zoals altijd, heerlijke geitenkaas in mijn kaaslade in de koelkast. Deze keer was het een natuurbûche met een buitenkant van arrabiata kruiden. Een beetje spicy dus, maar dat mag wel bij het zachte van het jonge geitenvlees.Het is niet zo makkelijk om vers geitenvlees te vinden, al zeker niet van heel jonge geitjes. Kies gerust voor lamsvlees of kalfsmedaillons die je in hapklare stukken snijdt. Je zou het zelfs ook kunnen maken met kalkoennootjes.Wat ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/tagliatelle-met-medaillons-van-geit-en.html
... gedurende 2u langzaam al had gegaard in een warmwaterbad, op 55°C. Er stonden kerstomaatjes in de oven, die ik daags voorzien traag gegaard had in de oven met kruiden en extra vergine olijfolie. En uiteraard lag er, zoals altijd, heerlijke geitenkaas in mijn kaaslade in de koelkast. Deze keer was het een natuurbûche met een buitenkant van arrabiata kruiden. Een beetje spicy dus, maar dat mag wel bij het zachte van het jonge geitenvlees.Het is niet zo makkelijk om vers geitenvlees te vinden, al zeker niet van heel jonge geitjes. Kies gerust voor lamsvlees of kalfsmedaillons die je in hapklare stukken snijdt. Je zou het zelfs ook kunnen maken met kalkoennootjes.Wat ...
Chocolademousse | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademousse
... Chocolademousse - Smelt de boter met de chocolade op een laag vuurtje. Chocolade moet traag smelten anders gaat hij aanbakken. De boter moet ook traag smelten. Als hij te heet wordt, verliest hij smaak. De gesmolten boter moet zijn structuur behouden. Bij het afkoelen ...
Traaggegaard kalfsgebraad met spinazie en boerenkool
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/traaggegaard-kalfsgebraad-met-spinazie-en-boerenkool
... Traaggegaard kalfsgebraad met spinazie en boerenkool - Dit kalfsgebraad wordt traag gegaard op een lage temperatuur. Zo wordt je gebraad supermals. Jammie! - Schil de aardappelen kook ze gaar en haal ze vervolgens door de roerzeef. Voeg de groene pesto ...
Jeroen Meus - Agnello brodettato met tagliatelle - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/agnello-brodettato-met-tagliatelle
... e bouillon", zo kan je dit gerecht het best vertalen. Deze klassieker uit de Italiaanse keuken bestaat uit traag gegaard lamsvlees op smaak gebracht met kruiden, panchetta en een binding van eigeel en citroen. Een vreemde combinatie op het eerste gezicht, maar wacht tot u deze lamsstoofpot geproefd heeft. Me ...
Recepten - Pesto met gedroogde tomaten
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Pesto_met_gedroogde_tomaten_1
... Bereidingswijze Alles in een keukenmachine doen en hakken. Zeer traag de olijfolie toevoegen. 12 gedroogde tomaten( cornue des Andes) hakken in de keukenmachine met een klein beetje olijfolie. De bekomen brij bij de pesto voegen. Deze pesto doe ik in een glazen bokaal. ...
Sas Kookt!: Gevulde portobello's
http://saskookt.blogspot.be/2012/03/gevulde-portobellos.html
... een voorverwarmde oven op 180°. Hak ondertussen de selder en de ui heel fijn. Doe wat olijfolie in een pannetje en fruit hierin traag de selder en ui. Hak de tomaten fijn en ook de look en doe dit na 6 minuutjes bij de ui en selder. Laat nog eens 3 minuutjes traag meestoven. Zet het vuur af en laat afkoelen. Haal na 15 minuutjes de champignons uit de oven. Meng de dragon en de helft van de basilicum onder de tomatenmengeling. Doe er de parmezaan bij en vul hiermee de champignons. Verdeel de plakjes kaas over de gevulde champignons en zet ze terug in de oven gedurende tien minuten. Haal ze eruit en verdeel er de rest van de basilicum over. Heerlijk met een groene sla en wat quinoa. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vegetarisch ...
Jeroen Meus - Ropa Vieja - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ropa-vieja
... k restaurant in Cuba krijgen. Jeroen maakt er Ropa Vieja bij. Letterlijk vertaald betekent de naam ‘oude kleren’, maar het is traag gegaard rundvlees dat in stukken uit elkaar valt na het garen. - Ropa Vieja Verwarm de groentebouillon. Een recept om zelf een ketel bouillon te maken vind je hier. Verwarm de oven voor tot 160 °C. Smelt een klont boter in een stoofpot. Kr ...