Resultaten voor topping voor cupcakes

Recept voor cupcakes met irish coffee & slagroom | njam!

http://www.njam.tv/recepten/cupcakes-met-irish-coffee-slagroom

... cupcakes klaar zijn, steek je er een satéprikker in. Wanneer hieraan geen beslag blijft kleven, zijn de cupcakes klaar. maak de topping: Meng de slagroom en het poedersuiker. Klop dit tot het dikker wordt, voeg de whisky toe en klop tot de slagroom lobbig maar niet helemaal stijf is. werk af: Top de cupcakes met de slagroom en garneer met een vleugje espresso of cacaopoeder. Ingrediënten voor 12 cupcakes voor de cupcakes: 12 papieren cakevormpjes 200 gbloem 2 tlbakpoeder 1 tlsoda (in poedervorm) 2 tlzout 2 tlkaneel 1 tlgemberpoeder 1/2 tlnootmuskaat 125 gbasterdsuiker 125 mlzonnebloemolie 2 eieren, kamertemperatuur 125 mlwhisky 3 elmelk 5 elrozijnen voor de topping: 250 mlslagroom 3 elpoedersuiker 1 elwhisky cacaopoeder ...

Recept voor cupcakes met karamel & citroen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/cupcakes-met-karamel-citroen

... g in cupcake vormpjes en bak deze in ca. 20 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat de cakjes helemaal afkoelen. maak de topping: Klop alle ingrediënten tot een luchtige topping. werk af: Doe de topping in een spuitzak met spuitmondje naar keuze en decoreer de cupcakes ermee. Ingrediënten voor 20 cupcakes voor de karamel: 4 elsuiker rasp van 1 citroen voor de cupcakes: 140 gboter 200 gsuiker 2 tlvanille extract 1 tlzout 3 eieren, op kamertemperatuur 375 gzelfrijzend bakmeel, gezeefd 1 tlbakpoeder, gezeefd voor de topping: 200 groomkaas 6 eldulce de leche 250 gpoedersuiker 50 gboter 1/2 tlzout extra: bakpapier cupcake vormpjes ...

"All American cupcakes" met Oreo-koekjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/all-american-cupcakes-met-oreo-koekjes

... "All American cupcakes" met Oreo-koekjes - Verwarm de oven op 150 °C. Zeef bloem boven een ruime kom en voeg suiker, vanillesuiker, snuifje zout en zachte boter toe. Mix tot het geheel de structuur heeft van grof zand. Voeg dan één voor één de eieren toe en mix telkens ...

Vanille cupcakes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/253/vanille-cupcakes-1

... Vanille ...

Uit de keuken van Levine: Hi-hat cupcakes

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/05/hi-hat-cupcakes.html

... Hi-hat cupcakes Ik heb mezelf weer overtroffen met deze lekkere Hi-hat cupcakes. Zijn ze niet prachtig?Op mijn Facebook pagina is het hele proces stap voor stap te zien: Hi-hat cupcakes.Recept volgt nog! Geplaatst door Levine op 00:46 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op ...

Chocolade Cupcakes met Frambozen recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/valentijn-cupcakes/

... r niet geweldig uit! Het recept is er eentje voor de echte chocolade liefhebbers. De rijke chocolade smaak en de frisse frambozen topping zijn echt een perfecte combi voor deze cupcake. Bereiding Maak de chocolade cupcakes eerst zoals in onze basisrecept beschreven staat. Zodra de cupcakes in de oven zitten kun je alvast beginnen met de botercrème. Weeg de boter af en klop het met een mixer luchtig. Voeg dan beetje bij beetje de poedersuiker toe. Mix de poedersuiker door de boter en voeg dan de eetlepels melk toe. Roer alles goed door elkaar zodat er een romig mengsel ontstaat. Als laatste ...

Sinaasappelcupcakes met Licor 43 recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/sinaasappelcupcakes-met-licor-43/

... uld is. Bak de cupcakes in ongeveer 22 minuten in de oven goudbruin en gaar. Laat de cupcakes volledig afkoelen. Het maken van de topping Wij gaan nu de topping van deze cupcakes maken. Mix de boter totdat de kleur veel witter is geworden en voeg de poedersuiker in stappen van 2 of 3 lepels toe aan de boter. Mix tussendoor tot het volledig gemengd is. Doe dit uiteraard op een lage snelheid, anders zit de hele keuken onder de poedersuiker.Wanneer alles goed gemengd is, voegen wij de de Licor 43, sinaasappelsap, sinaasappelextract toe. Vul een spuitzak met een stervormige spuitmond. voor deze toef hebben wij de 2D spuitmond gebruikt van Wilton. Spuit een toef op de volledig afgekoelde cupcakes en versier de cupcakes met de overgebleven sinaasappelrasp. Haal de cupcakes ongeveer een ½ uur tot 1 uur van te voren uit de koelkast, zodat de botercrème op kamertemperatuur kan komen. ...

Uit de keuken van Levine: Vanille cupcakes

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/06/vanille-cupcakes.html

... er) door elkaar. Voeg de melk en het vanille extract toe en mix minimaal 5 minuten op een hoge stand. Hoe langer hoe luchtiger de topping wordt. Voeg als laatste wat kleurstof toe en mix er goed doorheen.Garneer de cupcakes met de botercrème en versier desgewenst met sprinkels/gekleurde hagelslag.Recept Vanille cupcakes: Joy of Baking Recept botercrème : Menno van Cherry on Top Geplaatst door Levine op 22:32 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Cake en muffins ...

Citroen-maanzaad cupcakes | paasrecept - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/citroen-maanzaad-cupcakes/

... Citroen-maanzaad cupcakes Leuk om te bakken met de kids. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg cupcake vormpjes op een bakplaat of doe ze in een muffinvorm. Klop de boter en suiker in circa 5-10 minuten luchtig met een keukenmachine. Doe een voor een de eieren erbij. ...

Suikervrije cupcakes met mango en kiwi | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/suikervrije-cupcakes-met-mango-en-kiwi

... Suikervrije cupcakes met mango en kiwi - Verwarm de oven voor op 200°C. Schik cupcake-papiertjes in een cupcakevorm en bestuif ze bakspray of wrijf er wat olie in met een kwastje. Doe de platte kaasjes, bloem, eitjes, sesamolie, stevia en de zaadjes van 1 vanillestok ...