Resultaten voor tong met broccolipuree
Ovenschotel van broccolipuree, groene groenten en kalfsgehakt – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/ovenschotel-van-broccolipuree-groene-groenten-en-kalfsgehakt/
... Ovenschotel van broccolipuree, groene groenten en kalfsgehakt Verwarm de oven voor op 200 °C met de grillstand aan. Stoom de broccoli en de stukjes aardappel gaar en pureer grof met een scheut olijfolie, peper, zout en nootmuskaat. Stoof ondertussen de rode ui en ...
Varkenshaasje met gesmolten kaas en broccolipuree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenshaasje-met-gesmolten-kaas-en-broccolipuree
... Varkenshaasje met gesmolten kaas en broccolipuree - Varkenshaasje met gesmolten kaas en broccolipuree - Snijd de broccoli in roosjes en was grondig.Schil de aardappelen en snijd in stukken. Pel de uien en snijd in 4. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water ...
Gebakken koolvis met paprikacoulis en broccolipuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-koolvis-met-paprikacoulis-en-broccolipuree
... Gebakken koolvis met paprikacoulis en broccolipuree - Schil de aardappelen en maak de broccoli schoon. Kook ze gaar. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne reepjes. Pel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes. Pel de ...
Zalm op broccolipuree - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/zalm-broccolipuree
... Zalm op broccolipuree 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 12 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie420 kcal Ingrediënten 4 stukken zalmfilet van 125 g 2 eetlepels citroensap 750 g broccoli 100 ml halfvolle melk ...
Schartong met broccolipuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schartong-met-broccolipuree
... Schartong met broccolipuree - Snijd de schartongfilets in tweeën en paneer ze. Kook of stoom de broccoli heel gaar en spoel hem in koud water. Pureer de broccoli en warm hem op met water, boter en room. Paneer de schartongfilets eerst in de bloem, vervolgens in de ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tong-in-madeirasaus
... che wijn uit Portugal die in dit gerecht gebruikt wordt. Deze wijn is de basis van een lekkere saus en dus ook van de klassieker, tong in madeirasaus. - Laat de tong in gezouten water wit trekken in 3 uur. Ververs het water halverwege. Snijd de prei selder wortel en ui grof.Breng gezouten water aan de kook. Doe er de kalfstong in e ...
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gemarineerde-heilbot-met-broccolipuree-en-curry-couscoussalade
... Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade - Maak een marinade met olijfolie, zeste en sap van een halve citroen, een kleine eetlepel Indische curry, een teentje look, zout en peper en verse oregano. Leg de heilbot hier gedurende een half uur in. ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/04/broccolipuree.html
... broccolipuree Gisteren iets nieuws ontdekt: broccolipuree! Ik had een stronk broccoli en 2 biefstukjes gekocht voor gisteravond, maar ik had nog geen idee wat ik ermee zou aanvangen. Dus heb ik heb er het aloude Ons Kookboek maar eens op nageslagen, want dat weet altijd ...
Kalfstong 'Ravigotte' | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-ravigotte
... Kalfstong 'Ravigotte' - Kook de tong in een bouillon gaar: laat 3 à 4 uur koken, afhankelijk van de grootte. Maak een vinaigrette met een eigeel, mosterd, azijn, water, olie en voeg de kappertjes, een beetje room, de peterselie, de sjalot en de look hieraan toe. Snijd ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sole-meuniere
... Sole Meunière - Kook de aardappelen in gezouten water. Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af. Laat voldoende bakboter smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen. Zet het vuur op een ...