Resultaten voor thaise balletjes in tomatensaus van sofie dumont
Balletjes in tomatensaus met aardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/balletjes-in-tomatensaus
... balletjes in tomatensaus - Wie lust er nu niet graag balletjes in tomatensaus? Volg ons recept en maak zelfgemaakte balletjes waar groot en klein dol op zijn. - Pel en snipper de ui en de knoflook.Vermeng het gehakt met het broodkruim het ei de ui en de knoflook. Breng ...
Balletjes in pittige tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/balletjes-in-pittige-tomatensaus
... balletjes in pittige tomatensaus - Mmm, balletjes in tomaten blijft ieders favoriet! Geef de tomatensaus extra pit door het toevoegen van kruiden zoals gember, kurkuma, kardemom en kaneel. - Hak de peterselie fijn.Meng het gehakt met het ei citroenrasp en gehakte pe ...
Aardappelpuree met balletjes in tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelpuree-met-balletjes-in-tomatensaus
... Aardappelpuree met balletjes in tomatensaus - Aardappelpuree met balletjes in tomatensaus is een favoriet bij groot en klein. Deze klassieke versie smaakt altijd, maar je kan ook naar hartelust variëren. Vervang het gemengd gehakt bijvoorbeeld door lamsgehakt ...
Pasta 'the Godfather': tomatensaus, worst en gehaktballen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasta-godfather-tomatensaus-worst-en-gehaktballen
... Pasta 'the Godfather': tomatensaus, worst en gehaktballen - Pel en pers de look fijn. Was de tomaten, snij in partjes en vervolgens in blokjes. Fruit de look aan in de warme olijfolie. Voeg de fijngesneden tomaten, takjes tijm, gehakte basilicum en laurier toe. Voeg ...
Thaise balletjes in kokostomatensaus met rijst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/thaise-balletjes-in-kokostomatensaus-met-rijst
... Bereiding Voor de balletjes: snij de look, koriander en de chilipeper fijn. Rasp de gember en het citroengras. Meng de fijngesneden ingrediënten onder het gehakt. Breng op smaak met vissaus. Maak er balletjes van. Verhit olie in een pan. Bak de balletjes, kleur ze mooi ...
Balletjes in tomatensaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/balletjes-in-tomatensaus
... balletjes in tomatensaus - Kruid het gehakt met de spaghettikruiden, peper en zout. Rol de balletjes. Rol de balletjes door de bloem en kook ze in de bouillon. Kook de balletjes gedurende 10 minuten gaar op een zacht vuurtje. Smelt ondertussen de boter en roer de bloem ...
Tajine met gehaktballetjes in tomatensaus | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/tajine-met-gehaktballetjes-in-tomatensaus
... Tajine met gehaktballetjes in tomatensaus - sofie is deze week een week lang te gast in de keuken van Sam De Bruyn. Vandaag geeft Sam toe dat hij eigenlijk niet goed weet wat hij met zijn tajine moet maken. sofie leert hem hoe de Belgische klassieker "balletjes in ...
Brochette met kruidenballetjes met tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/brochette-met-kruidenballetjes-met-tomatensaus
... Brochette met kruidenballetjes met tomatensaus - Meng het gehakt met de kruiden. Maak balletjes van het gehakt. Rol de balletjes in het ontbijtspek (1 plakje voor 2 balletjes: leg aan elk uiteinde van het spek een balletje en rol naar elkaar toe). Steek de balletjes ...
Hapje: miniballetjes in tomatensaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aperitiefhapje-balletjes-in-tomatensaus
... Hapje: miniballetjes in tomatensaus - Rol kleine balletjes van het gehakt en rol ze allemaal door de bloem. Neem een braadpan en smelt boter. Bak de balletjes mooi goudbruin in de pan. Snijd de ui en de look fijn en voeg toe. Voeg de tomaten en ook een eetlepel tomatenpuree ...
Groentebouillon met gebakken balletjes en vermicelli | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/groentebouillon-met-gebakken-balletjes-en-vermicelli
... Groentebouillon met gebakken balletjes en vermicelli - Start met het pellen van de ui en snij er fijne reepjes van. Halveer de Chinese kool en gebruik de onderste, hardere stukken van de helften om in reepjes te snijden en bij de ui te doen. Verkruimel nu een bouillonblokje ...