Resultaten voor speenvarken rug zonder been op bbq

Speenvarken op de barbecue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/speenvarken-op-de-barbecue

... speenvarken op de barbecue - Geen zin om een uur of vijf naar een speenvarken op een draaiend spit te kijken? Goed nieuws, het kan ook sneller als je de grote stukken van het varkentje in een bouillon voorgaart, iets wat je ook vooraf reeds kunt doen. Wrijf je speenvarken ...

Recept voor eigentijds speenvarken | njam!

http://www.njam.tv/recepten/eigentijds-speenvarken

... 2 minuten in de friteuse op 180 °C. Laat de crisps uitlekken op een vel keukenpapier en kruid ze af met peper en zout. Maak het speenvarken: Maak de bospaddenstoelen voorzichtig schoon met een champignonborstel. Snijd de filet van het speenvarken in plakjes van ongeveer 1 cm dik. Mix hier 1/3e van deze plakjes in met de walnootpitten en honing, kruid met peper en zout en maak hier kleine hamburgers van. net zo groot als de plakjes filet. Gril het vlees gedurende 6 à 7 minuten en bak de bospaddenstoelen zeer kort in zeer weinig boter. Trek met een brede kwast die veenbesstrepen op het bord met de apart gehouden coulis. Schik het vlees (2 plakjes en 1 notenhamburger) op deze drie strepen. Spuit met een ronde spuitkop van de espumafles spruitjesdruppels op het bord en werk af met bospaddenstoelen en crisps van zoete aardappel. Ingrediënten voor 4 personen voor de spruiten espuma: 500 gspruiten 250 mlroom (minstens 30% vetgehalte) 3 elkervel 1 elgeitenkaas peper zout 200 gveenbessen 100 gsuiker 100 mlwater 3 jonagold appels 1 dldroge witte wijn 1 gagar-agar voor het speenvarken: 400 gspeenvarkenfilet 100 gwalnootpitten 1 ellindehoning 150 gbospaddenstoelen, zoals hoorn des overvloeds, stekelzwam, eekhoorntjesbrood... peper zout ...

Speenvarken, octopus, tomaat, polenta, gepekelde champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/speenvarken-octopus-tomaat-polenta-gepekelde-champignons

... Speenvarken, octopus, tomaat, polenta, gepekelde champignons - Varken: Pekel de 500 gr buikspek in een zoutoplossing gedurende 24 uur. Spoel onder koud water en droog af. Trek daarna vacuüm met 50 gr bruine suiker, 50 gr oestersaus, ½ teentje knoflook, de th lepel koriander. ...

Recept voor omelet met porchetta en truffel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/omelet-met-porchetta-en-truffel

... van Peppe Giacomazza klik hier) Ingrediënten voor 1 omelet voor de omelet: 3 eieren 1 sneetje porchetta / geroosterd speenvarken 1 elparmezaan schilfers 1 el rucola 1/2 elgeschaafde zwarte truffel voor het brood: 1 sneetje brood 1 scheutje olijfolie voor de ...

Franse doperwtjes | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/franse-doperwtjes/

... t, zodat ze dat tere hebben, dat ragfijne, dat tintelende dat al het veel te jonge in de mond teweegbrengt. Mocht u zuiglam en speenvarken, piepkuikens en kalfsvlees afwijzen, kunt u het toch een keer meemaken. Quasi in tegenspraak met dat frisse, dat je toch snel zou vertalen in ‘zo kort mogelijk koken’, vlij ik jaarlijks mijn recept voor petits pois à la française in deze kolommen. Dat vind ik nu eenmaal het lekkerste, en het meeste recht doen aan het erwtje. Flink wat roomboter, gestoofde kropsla en kleine uitjes, opmerkelijk lang en langzaam gestoofd zonder toevoeging van water. Ondertussen bereikte mij middels mijn website een klacht. De verse zilveruitjes blijken niet te krijgen. ‘In de herf ...

Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees 2013

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-2013.html

... Dagen zonder Vlees 2013 Ook dit jaar doen we weer mee met de Dagen zonder Vlees. Als je inspiratie nodig hebt voor vlees- en visloze maaltijden, vind je hier een verzameling van alle vegetarische gerechten op mijn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html

... Dagen zonder Vlees: Week 2 Week 2 van de Dagen zonder Vlees was alweer geen denderend succes. Eigenlijk hebben we niet zoveel minder vlees of vis gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). Dag ...

Rijsttaart zonder suiker » Kokerellen Snel, gemakkelijk en lekker!

https://www.kokerellen.be/rijsttaart-zonder-suiker/

... Rijsttaart moet toch wel het meest nostalgische dessert zijn dat ik maak. Ik bereidde het namelijk vroeger altijd samen met mijn oma. Misschien is het wel dankzij dit dessert dat ik de kookkriebels heb overgekregen? Wie zal het zeggen… Wat wel zeker is. Ik ben nog steeds ...

Sangria zonder alcohol | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sangria-zonder-alcohol

... Sangria zonder alcohol - Drink je geen alcohol, maar wil je toch lekker aperitieven? Van deze alcoholvrije sangria kan je eindeloos drinken zonder zat te worden. Snij al het fruit in stukjes. Doe ijsblokjes in een grote kom.  Giet al het sap in een kom. Voeg het fruit toe. ...

Sas Kookt!: februari 2013

http://saskookt.blogspot.be/2013_02_01_archive.html

... Dagen zonder Vlees 2013 Ook dit jaar doen we weer mee met de Dagen zonder Vlees. Als je inspiratie nodig hebt voor vlees- en visloze maaltijden, vind je hier een verzameling van alle vegetarische gerechten op mijn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina ...