Resultaten voor jeroen meeus dagelijkse kost oosterse uiensoep

Jeroen Meus - Oosterse uiensoep - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-uiensoep

... oosterse uiensoep - De Fransen zullen het misschien niet graag horen, maar jeroen tovert hun klassieke uiensoep om tot een heerlijk verrassende bouillon met oosterse smaken. Serveer met een portie noedels. - Pel de uien. Gebruik de mandoline om ze fijn te raspen.Verhit ...

Jeroen Meus - Uiensoep met spek en bruin brood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uiensoep-met-spek-en-bruin-brood

... uiensoep met spek en bruin brood - Een grote kom uiensoep met spek en kaas en een flinke bruine boterham: meer heb je niet nodig om een koude dag door te komen. De soep krijgt extra veel smaak door de Oxo die Jeroen eraan toevoegt. - Verwarm de groentebouillon. ...

Jeroen Meus - Uiensoep met kaasbeschuit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uiensoep-met-kaasbeschuit

... uiensoep met kaasbeschuit - Wat is er beter om de bijtende winterkou te verjagen dan een kom dampend verse uiensoep? Samen met een kaasbeschuit is het de ideale snack na schooltijd, of voor eender welk moment waarop je een opkikker kan gebruiken. - 0. Schil de uien en ...

Jeroen Meus - Uiensoep met croque monsieur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uiensoep-met-croque-monsieur

... uiensoep met croque monsieur - Twee Franse klassiekers op het menu: een pot rasechte uiensoep en een croque monsieur om u tegen te zeggen. Neem dat maar letterlijk, want de croque monsieur wordt op de klassieke Franse manier bereid: met kaassaus en gegrild in de oven. ...

Jeroen Meus - Gebrande uiensoep met ham en kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebrande-uiensoep-met-ham-en-kaas

... Gebrande uiensoep met ham en kaas - Naast een klassieke Franse uiensoep kan je ook eens een variant uitproberen op basis van gebrande uien. Het is de ideale soep voor de doe-het-zelver want een bunzenbrander komt hier goed van pas. Het wordt een dampend bord genot, wanneer ...

Jeroen Meus - Uiensoep met aardappel en lookbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uiensoep-met-aardappel-en-lookbrood

... uiensoep met aardappel en lookbrood - Deze ajuinsoep van jeroen Meus is een eenvoudig soepje die niet mag ontbreken in de lijst van winterse gerechten. De knapperige lookcroutons tillen de soep naar een hoger level. Ideaal om te bekomen van een zware nacht (post-corona). ...

Jeroen Meus - Oosterse scampi met witte rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-scampi-met-witte-rijst

... oosterse scampi met witte rijst - Scampi zijn een favoriet van heel wat dagelijkse kost kijkers. jeroen bakt ze deze keer met tandoorikruiden en –pasta. Tandoori is een typische bereidingswijze voor kip in India en Pakistan. Blokjes kip worden ingesmeerd met yoghurt ...

Uiensoep met kaastoastjes | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/uiensoep-met-kaastoastjes

... uiensoep met kaastoastjes - Snij de groenten allemaal grof.  Stoof de groenten samen met de look in boter. Voeg tijm en laurier toe en bevochtig met kippenbouillon. Leg het spek erin en laat alles een half uurtje op een zacht vuurtje koken. Haal spek en kruiden uit ...

Jeroen Meus - Dumplings van eend met een oosterse dip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dumplings-van-eend-met-een-oosterse-dip

... Dumplings van eend met een oosterse dip - jeroen eet heel graag oosters. Dit is een niet-alledaags maar heel smakelijk hapje met gekonfijte eendenbout en een pittige dipsaus. - 0. Verwarm de oven voor tot 160 °C. 1. Leg de eendenbouten in een ovenschaal en warm ze ...

Jeroen Meus - Oosterse salade met eendenborst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-salade-met-eendenborst

... oosterse salade met eendenborst - Deze Thaise salade maakte een vriendin ooit voor Jeroen klaar en hij was er meteen dol op. Het is een perfecte lunch met veel uitgesproken smaken. - Verwarm een flinke scheut arachideolie in een grote pan. Kruid de eendenborsten ...