Resultaten voor spaghetti vongole njam

Spaghetti alla vongole | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spaghetti-alla-vongole

... spaghetti alla vongole - Maak de venusschelpen goed schoon. Hak de platte peterselie en de knoflook fijn. Kook de spaghetti beetgaar. Fruit de knoflook in bakboter. Voeg vervolgens de venusschelpen of vongole eraan toe en blus met de witte wijn. Voeg de peterselie en de ...

wijting met pittige pasta vongole

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wijting-met-pittige-pasta-vongole

... aans pastagerecht met schelpdieren. Geef dit gerecht een Belgische twist met een lekker stukje wijting uit de Noordzee. - Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Vongole: Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan en fruit de sjalot knoflook en chilipepertjes. Voeg de schelpjes toe en bak ze tot ze opengaan. Kruid ...

Linguine alle vongole | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/linguine-alle-vongole

... Linguine alle vongole - Laat de vongole gedurende een half uur in zout water hun overgebleven zand uitspuwen. Leg de uitgelekte vongole in een pot. Zet het deksel op de pot en laat op hoog vuur 5 minuten koken. Hou apart. Zeef het vocht van de vongole. Kook de linguine ...

Sas Kookt!: Spaghetti alle vongole

http://saskookt.blogspot.be/2011/07/spaghetti-alle-vongole.html

... ik denk dat het toch wel geslaagd was, want zowel de gasten als wij vonden het heerlijk én mijn man vond het zelfs beter als de spaghetti vongole die hij vorig jaar bij Carluccio in Londen at. En dat wil al wat zeggen! Photo-copy raadt aan om palourdes te kopen in plaats van de iets kleinere vongole, want die zouden minder zand bevatten. Ik geloof haar, want van zand hadden we helemaal geen last! Voor 4 personen heb je nodig: 1 kg palourdes 500 g (glutenvrije) spaghetti 1 groen pepertje, fijngehakt 2 grote tenen look, fijngehakt 5 lente uitjes, in fijne ringetjes (1 of 2 sjalotjes kan ook) 4 rijpe tomaten, ontpit en in stukjes 1 glas witte wijn 1/2 bussel pl ...

Jeroen Meus - Pasta alle vongole - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-alle-vongole

... Giet de venusschelpen in de pot, plaats er het deksel op en laat deze enkele minuten garen. Controleer af en toe even. 6. Giet de spaghetti af en meng de pasta onder de zeevruchten. Kruid naar smaak met peper van de molen. ...

Soepje met vongole, asperges, look en peterselie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-met-vongolie-asperges-look-en-peterselie

... Soepje met vongole, asperges, look en peterselie - Schil de asperges. Begin twee centimeter onder het kopje en ga zo naar beneden. Schil mooi rondom. Snij het onderste stuk (ongeveer een centimeter) af. Laat de schillen en onderste centimeters meekoken in de visbouillon. ...

Jeroen Meus - Pasta vongole met venkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-vongole-met-venkel

... Pasta vongole met venkel - Jeroen maakt zijn favoriete pastagerecht klaar: spaghetti vongole. Naast verse venusschelpen verdwijnen er ook mosselen, stukjes venkel en tomaat in de pan. Een absolute topper! - Zet een ruime pot water op het vuur om straks de pasta te koken.Spoel ...

Papillot van vongole, witte wijn, aubergine en look | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/papillot-van-vongole-witte-wijn-aubergine-en-look

... Papillot van vongole, witte wijn, aubergine en look - Een maaltijd bereiden in papillot is heel eenvoudig en bovendien kan je dit op voorhand al klaarmaken. Je hoeft het enkel in de oven of op de barbecue te leggen net voor serveren. Perfect als hapje, voorgerecht of lichte ...

Pasta vongole | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pasta-vongole

... t met de schelpjes. Ingrediënten 1 kg vongole ½ dl olijfolie 150 g boter 2 tenen look 2 sjalotten ½ bosje bladpeterselie 400 g spaghetti of tagliarini tijm laurier 2 dl witte wijn ½ dl visbouillon ½ dl water peper en zout ½ rode chilipeper ...

Recept voor Vongole veracci (a la plancha) | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vongole-veracci-a-la-plancha/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kg vongole (venusschelpen) Toevoegen 1/2 busseltje platte peterselie Toevoegen 1 citroen Toevoegen ...