Resultaten voor sos piet hollandaise saus

Hollandaise saus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hollandaise-saus

... hollandaise saus - Neem 4 eidooiers en doe die in een kookpot. Doe er 4 el wittewijnazijn en 4 el water bij. Het water zorgt ervoor dat se saus luchtig blijft en niet te zuur wordt. Ga er met een klopper door, dit op een licht vuurtje. Als je saus begint te schuimen, ...

Familiedinerrecept Aspergeschotel Met Ham, Bacon En Hollandaise Saus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402249/Asperges-met-ham-bacon-en-een-heerlijke-hollandaise-saus

... Zalige aspergeschotel met 2 soorten ham, gekookte eieren, knapperige bacon en een heerlijke hollandaise saus. [B]Zie mijn recept Hollandaise-saus-5-variaties. Bereidingstijd: 30-60 minuten Gang: Hoofdgerecht Keuken: Duitse keuken Smaak: Zacht en romig Techniek: ...

Jeroen Meus - Dijonnaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/dijonnaise

... Dijonnaise - Vertrek van de klassieke hollandaise als basis en voeg er nog twee extra stappen aan toe voor een luchtig botersausje, afgewerkt met mosterd. - 0. Bereid een hollandaise volgens deze basistechniek, maar wacht even alvorens de saus op smaak te brengen. ...

Hollandaise saus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/hollandaise-saus

... hollandaise saus - Smelt de boter op een laag vuurtje en laat dit afkoelen tot op kamertemperatuur. Neem de eieren en scheid het eiwit van het eigeel. Voeg er het water aan toe en klop de eigelen los. Zet de pan op een laag vuurtje en maak al kloppend een luchtige ...

Familiedinerrecept Hollandaise Saus : 5 Variaties | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402247/Hollandaise-saus-5-variaties

... Een heerlijke basis hollandaise saus die je bij veel gerechten kunt gebruiken. Daarbij nog 4 variaties op de basissaus. De saus kun je vooraf bereiden en in een schone thermoskan een aantal uren bewaren tot je de saus gaat gebruiken. Bereidingstijd: 10-20 minuten ...

Jeroen Meus - Hollandaisesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/hollandaisesaus

... Hollandaisesaus - De hollandaise is een van oorsprong Franse saus die vooral in Duitsland populair is. Kan je nog volgen? Wij maken het je bij de bereiding extra gemakkelijk! - 0. Doe de boter in een pot en laat ze op een zacht vuur smelten. 1. Schep het bleke stremsel ...

Jeroen Meus - Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zalm-met-puree-schorseneren-en-hollandaise-met-pickles

... Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - Schorseneren worden ook wel eens ‘de asperges van de arme man’ genoemd. Maar ze smaken heel anders en zijn superlekker. Je maakt ze altijd klaar in een blanc om ze mooi wit te houden. Jeroen serveert ...

Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus

... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce hollandaise 1 bekertje ...

Jeroen Meus - Mousselinesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mousselinesaus

... Mousselinesaus - Werk je hollandaisesaus af met licht opgeklopte room. Het resultaat? Een onweerstaanbare saus voor bij je gepocheerde, gebakken of geroosterde vis. - 0. Klop de volle room half op, tot een dikte vergelijkbaar met yoghurt. Zet de opgeklopte room in ...

ALDI België - Witte asperges in een Hollandaise saus

http://nl.aldi.be/aldi_witte_asperges_in_een_hollandaise_saus_575.html

... Ingrediënten 500 g asperges 3 eieren een halve citroen 100 g boter krielaardappeltjes zout cayennepeper PICANTO® Bereidingswijze Snijd het uiteinde van de asperges af (3 cm) en schil de asperges. Kook de asperges gaar in licht gezouten water (ca. 8 minuten). Hak ...